Τα ζώδια του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, μπορεί να έχουν να κάνουν με λάθος επιλογές. Φροντίστε να κινηθείτε στηριζόμενοι στην δύναμη και στην τόλμη που διαθέτετε, και επιδιώξτε να βρεθείτε κοντά με πρόσωπα που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, έχουν δημιουργήσει μία μικρή σύγχυση στις σκέψεις σας. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και επανεξετάστε τις προτάσεις που ήδη σας έχουν γίνει. Η μέρα, είναι ευνοϊκή για να ενισχύσετε το εισόδημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε με νέα πρόσωπα και να εξετάσετε με λεπτομέρεια υποθέσεις που εκκρεμούν, θα χαρίσει μία σιγουριά στα επόμενα βήματα σας. Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, χωρίς όμως να βγαίνετε από το πλάνο που έχτε ήδη θέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, ίσως, είναι λιγάκι δύσκολη, καθώς οι απαντήσεις που θα λάβετε θα έχουν να κάνουν με τις δικές σας προσπάθειες. Προσπαθήστε να αντιδράσετε με σοφία και να δώσετε χώρο και χρόνο στα πράγματα. Αποφύγετε το άγχος και το στρες.

ΛΕΩΝ

Η πρόθεση να βρεθείτε με άτομα που δείχνουν αποδοχή στις σκέψεις σας και τις υποστηρίζουν, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα, αφού έχετε την διάθεση να επανεξετάσετε πλάνα που απαιτούν να είστε αποφασιστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκρατήστε την φαντασία σας και μείνετε προσγειωμένοι σε μηνύματα που μπορεί να λάβετε από το γύρω περιβάλλον. Απλά, σκεφτείτε λογικά, αφήνοντας την μέρα να περάσει αβίαστα. Αποφύγετε να συμπεριφερθείτε αυτοκαταστροφικά, δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, φαίνεται να σας απασχολούν περισσότερο τα θέματα των μακροχρόνιων σχέσεων ή του γάμου σας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε ότι, έχει φέρει εντάσεις και έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Μία νέα γνωριμία θα σημαδέψει την μέρα σας, χωρίς όμως να σας υπόσχεται μακροχρόνια διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς ή απαισιοδοξίας θα σας κρατήσει δέσμιους και δεν θα σας αφήσει να λειτουργήσετε αυθόρμητα και ελεύθερα. Δείξτε λίγη υπομονή και αποφύγετε τα δύσκολα. Μην επιμείνετε να ξεκαθαριστούν ζητήματα που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, σας γεμίζει με θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση ή απρόοπτο γεγονός. Η ανώτερη εκπαίδευση και τα ταξίδια, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα έχετε τον ανάλογο χρόνο για να τα οργανώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αρνητικά συναισθήματα ή προκαταλήψεις που δημιουργούν μία φόρτιση και επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική σας ζωή. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και βάλτε νέους στόχους στην ζωή σας. Μικρές δυσκολίες θα φέρουν διαφωνίες στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι έξοδοι και οι εκδηλώσεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα περάσετε ευχάριστα την μέρα σας. Οι συνεργασίες που ήδη έχετε κάνει ή επιθυμείτε να γίνουν, θα στηριχτούν στα δυναμικά σχέδια που έχετε να προτείνετε. Προσέξτε μην είστε αφελείς σε ζητήματα που έχουν βαρύτητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα της επικοινωνίας, χωρίς όμως να φανείτε υπερβολικοί. Στα εργασιακά σας θέματα, τα πράγματα θα εξελιχθούν σε ομαλούς ρυθμούς και θα έχετε τον χρόνο να τα εξετάσετε από ένα διαφορετικό πρίσμα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση