Τα ζώδια της Παρασκευής 27 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 27 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε τις συναισθηματικές εναλλαγές και διατηρήστε την ισορροπία σας, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος με τις επιλογές του. Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας, όταν αυτό απαιτείτε και απομακρύνετε αρνητικά άτομα που προσπαθούν να εξαπατήσουν και να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσετε να καταφέρετε πράγματα που μπορείτε να προγραμματίσετε και να τα έχετε υπό έλεγχο. Οργανώστε ευχάριστες συναντήσεις ή γεύματα με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας. Οι συνεργασίες σας θα είναι ευνοϊκές, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις ή εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας. Η υλική σας ασφάλεια, θα βελτιωθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να αυξήσετε το εισόδημα σας με επιπλέον αποδοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή, θα μπορέσετε να τις εξαλείψετε και να αναζωπυρώσετε τα συναισθήματα σας. Η φροντίδα και η δοτικότητα, είναι στοιχεία που θα διαμορφώσουν ένα θετικό κλίμα, χωρίς όμως να διαφεύγετε σε υπερβολές που μπορεί να σας εγκλωβίσουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν και να νιώσετε μία έντονη έλξη σε ιστορίες που σας είχαν συναρπάσει. Βαδίστε με μικρά βήματα, ιδίως αν έχουν να κάνουν υποθέσεις που αγγίζουν τον ερωτικό σας τομέα. Η ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια θα βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ικανότητα να οργανώνετε τα θέματα σας και να έχετε τον έλεγχο, βελτιώνουν τις επαγγελματικές σας συμφωνίες και μπορούν να χαράξουν νέους ορίζοντες. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Οργανώστε εκδρομές ή εξόδους με φιλικά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και χαράς διαχέονται στην ατμόσφαιρα και θα ευνοήσουν τις σχέσεις σας. Ευνοούνται αγορές, επενδύσεις ή συμβόλαια που στο παρελθόν έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες. Μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που μπορεί να σας βγάλουν εκτός ορίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εκνευρισμός και η ένταση που μπορεί να υπάρξει σε συζητήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα. Η άθληση ή οι βόλτες στην φύση, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα χαρίσουν ευεξία και καλή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα καθημερινά ζητήματα, δείχνετε να έχετε μία υπέρμετρη ευαισθησία, η οποία δεν σας αφήνει να εξετάσετε ρεαλιστικά τον τρόπο που θα πρέπει να τα διαχειριστείτε. Μία ρομαντική διάθεση θα ωθήσει να δείτε ονειρικά τις σχέσεις σας και μπορεί να υπάρξει το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής θα οδηγήσει τις επιλογές σας σε ενέργειες αρκετά δυναμικές. Βάλτε φρένο σε υπερβολές που μπορεί να μετανιώσετε. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, απαιτεί να μείνετε εστιασμένοι σε στόχους ή προσδοκίες που μπορείτε να υλοποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρακτική και η σταθερή συμπεριφορά απέναντι σε καίρια ζητήματα, θα μειώσει τις εντάσεις και θα λάβετε εύκολα αποφάσεις, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Αντιμετωπίστε τα θέματα της προσωπικής σας ζωής με περισσότερη αυστηρότητα, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο να σας εκμεταλλευτούν.  

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, τα ζητήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, κρίνονται από τις επιλογές τις οποίες θα κάνετε. Διοχετεύστε την θετική σας ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση και απομακρυνθείτε από λάθη του παρελθόντος.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση