Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ασφάλεια του σπιτιού ή κάποιου χώρου που εσείς νιώθετε άνετα, θα σας κρατήσει μακριά από κοινωνικές συναναστροφές. Αξιοποιήστε την μέρα σας προς το δικό σας όφελος και εστιάστε σε τομείς που νιώθετε χαρούμενοι. Απωθείστε από την ζωή σας, κάθε τι που παρουσιάζει μικρούς κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόθεση να επανεξετάστε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή και να συλλέξετε στοιχεία από υποθέσεις που εκκρεμούν, θα σας κρατήσει δραστήριους μέχρι το υπόλοιπο της ημέρας. Επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα που συνεργάζεστε και έχετε ευχάριστη επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας μπορεί να εμφανίσουν μικρές δυσκολίες, στις οποίες δεν παύει να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με αγορές και επενδύσεις που έχετε σε μακροχρόνια σχέδια. Οι πιθανότητες να επιτύχετε στόχους και ιδέες είναι αρκετές, φτάνει να μείνετε σταθεροί και υπομονετικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και η αισιοδοξία, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε πιο σημαντικά πράγματα. Μπορείτε να προβλέψετε ή να στοχεύσετε σε νέους στόχους. Επανεξετάστε τα πλάνα που απαιτούν αποφασιστικότητα και τόλμη για την ολοκλήρωση τους.

ΛΕΩΝ

Οι εντάσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν με οικεία ή κοντινά πρόσωπα, έχουν δημιουργήσει μία δυσκολία στην επικοινωνία σας. Μπορεί, σήμερα, να μην είναι κατάλληλη η διάθεση σας για να ανατροφοδοτήσετε τις σχέσεις σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που είναι πιο επιφανειακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο αυθορμητισμός σας και η έλλειψη της διάθεσης να ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας, θα σας κάνει ίσως πιο βιαστικούς. Φροντίστε να μειώσετε την ταχύτητα σας και αποφύγετε την εναλλασσόμενη διάθεση, καθώς θα φέρει συγκρούσεις με τους άλλους γύρω σας. Η μέρα, έχει πολλά απρόβλεπτα.

ΖΥΓΟΣ

Η μοναξιά και η απαισιοδοξία θα μειώσει το ενδιαφέρον σας προς τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Συμβουλευτείτε μεγαλύτερα πρόσωπα ή άτομα που είναι καταρτισμένα, για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ημέρα σας. Δείξτε λίγη υπομονή και αποφύγετε τα δύσκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας θα είναι γεμάτη ενέργεια και αισιόδοξες σκέψεις, δίνοντας σας το προβάδισμα να υλοποιήσετε σχέδια που ίσως, μέχρι τώρα παραμελούσατε. Η δυναμική που δείχνετε απέναντι στα πράγματα, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση εμφανιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε προκαταλήψεις ή έμμονες ιδέες που σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν και κατ’ επέκταση επιδρούν αρνητικά επάνω σας. Συζητήστε με κοντινά πρόσωπα που μπορούν να σας κατανοήσουν και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρατήστε τα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργούνται από λάθη του παρελθόντος. Η προσπάθεια να επικεντρωθείτε σε αυτά και να τα επεξεργαστείτε, θα σας κάνει να απελευθερωθείτε και να νιώσετε καλύτερα. Προγραμματίστε κάποια έξοδο σε θέατρο ή κάποιο δείπνο και περάστε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με δυσκολίες που έχουν να κάνουν με κοντινά σας πρόσωπα, χωρίς όμως να χάνετε την κριτική και την αντικειμενικότητα σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας καταξίωση θα ευνοηθούν και οι συναντήσεις που θα υπάρξουν με νέα πρόσωπα, θα ενισχύσουν τον κύκλο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική φόρτιση που σας έχουν προκαλέσει οι αλλαγές του παρελθόντος, μειώνει το ενδιαφέρον σας για την προσωπική σας εξέλιξη. Ασχοληθείτε με θέματα που θα σας χαρίσουν την ευτυχία και θα ενδυναμώσουν την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση