Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Θέματα που αφορούν την οικιακή σας ζωή θα βελτιωθούν και θα στρέψετε την προσοχή σας στην εσωτερική σας φωνή. Μην αφήνετε την φαντασία σας, να δημιουργήσει κρυφούς εχθρούς, δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Χρήματα που θα λάβετε στα χέρια σας, μπορεί να ξοδευτούν αμέσως.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να οργανωθείτε και να επιδοθείτε στην εργασία σας. Μιλήστε με φίλους ή άτομα του ίδιου κύκλου και βρείτε νέους στόχους που θα σας χαροποιήσουν. Μικρές αποδράσεις στην φύση, θα αποβάλλουν εντάσεις και αρνητικές σκέψεις που έχουν δημιουργήσει δυσκολίες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συνάντηση με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα νιώσετε ευχάριστες στιγμές. Μπορεί να νιώσετε ένα μικρό χάος σε θέματα συνεργασιών, η προσπάθεια σας να επαναφέρετε μία ισορροπία, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσπάθειες να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, θα αλλάξουν στα πράγματα. Αναγνωρίστε λάθη του παρελθόντος και επεξεργαστείτε τα με σοφία και καταβάλετε προσπάθειες για να τα επιλύσετε. Οι εντάσεις με τα παιδιά σας θα μειωθούν και θα έρθετε πιο κοντά μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις καλύτερες και θα κοπιάσετε περισσότερο για να φτάσετε στις προσδοκίες σας. Αποκαλύψεις θα φέρουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας και θα τις ελέγξετε από διάφορες πτυχές. Μην επιτρέψετε σε παρορμητικές κινήσεις να δημιουργήσουν εντάσεις στον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δημιουργικές εργασίες και συναντηθείτε με κατάλληλους ανθρώπους που θα σας διατηρήσουν ενεργητικούς. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με συγγενικά ή κοντινά σας πρόσωπα, θα ξεκαθαριστούν και θα βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Προγραμματίστε τα μελλοντικά σας σχέδια με υπομονή και επιμονή. Ισομοιράστε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα άτομα που μένετε μαζί και καταθέστε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Η εκπαίδευση και εύρεση νέων σεμιναρίων, μπορεί να σας αγχώσει λιγάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φλερτ και ο έρωτας είναι κάτι που θα σας συναρπάσει και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Ασχοληθείτε με σωματικές δραστηριότητες ή αθλητικές, που θα βοηθήσουν να αποβάλλετε αρνητικές σκέψεις και θα σας χαρίσουν ευεξία. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εμβαθύνετε σε καίρια σημεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία έντονη συναισθηματική φόρτιση θα απομακρύνει τις δράσεις σας από το επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορεί να μην είστε στην κατάλληλη θέση να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και ανταγωνισμούς. Αφήστε την μέρα να κυλήσει ελεύθερα και μην ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα εμφανιστεί στον εργασιακό σας χώρο, χωρίς όμως να σας υπόσχεται σταθερότητα και ότι θα τηρηθούν τα λεγόμενα. Απλά παρατηρήστε τις συμπεριφορές των άλλων και εξετάστε τις λεπτομέρειες αργότερα. Μία έξοδος με φίλους θα σας χαλαρώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα υγείας θα έχουν σημαντικό ρόλο στην διάρκεια της ημέρας, αφού είστε πρόθυμοι να στρέψετε το ενδιαφέρον σας προς τον εαυτό σας. Εντάξτε την άθληση και την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα σας. Προγραμματίστε εξόδους που θα σας χαλαρώσουν και θα σας απομακρύνουν από το άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ένταση και η αντιπαράθεση με τους άλλους γύρω σας, θα φορτίσει αρνητικά τα συναισθήματα σας και θα νιώσετε μία μικρή πίεση. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε τις αντιδράσεις σας. Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, καθώς μία μικρή αδυναμία θα δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση