Τα ζώδια της Τρίτης 24 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 24 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα θα πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι και να εξετάσετε όλες τις πτυχές που σας δίνονται, χωρίς να αφήνετε τρίτους να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Αποφύγετε υπερβολικές αναλύσεις που απλά θα σας απομακρύνουν από την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή συναδέλφου σας, θα στηριχτεί σε ειλικρινή συναισθήματα. Η αποφασιστικότητα και η τόλμη που διαθέτετε, έχουν την ικανότητα να φέρουν αλλαγές γύρω σας, με αποτέλεσμα να βελτιώσετε την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε μεγάλες αποστάσεις και μπορείτε να οργανώσετε επαγγελματικά ταξίδια ή αναψυχής που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Σήμερα, σας έλκουν οι φιλικές συναντήσεις ή οι κοινωνικές επαφές, που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας σε εντάσεις ή ανταγωνισμούς και κινηθείτε με σοφία και αποφασιστικότητα. Μπορεί τα γεγονότα να μην ευνοούν τα σχέδια σας, αλλά δεν χάνετε το θάρρος και την τόλμη σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά.

ΛΕΩΝ

Η πρωτοπορία και η εκκεντρικότητα, είναι στοιχεία που θα σας συνοδεύσουν κατά την διάρκεια της ημέρας και θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές. Περιορίστε τις υπερβολές και τις υπέρμετρες συμπεριφορές που μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε. Εξορμήσεις στην φύση θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική διάθεση και το αίσθημα απομόνωσης θα σας κρατήσει μακριά από δράσεις ή μελλοντικά σχέδια. Η υπομονή και η επιμονή, θα σας επιβραβεύσουν στο μέλλον. Αποφύγετε επικοινωνίες που ενδεχομένως μπορούν να διαταράξουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

Χειριστείτε τα επαγγελματικά σας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μειώνοντας τις υπερβολές και απομακρύνοντας αρνητικά άτομα που σας επηρεάζουν. Μπορείτε να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρατήρηση της συμπεριφοράς των άλλων, θα σας βοηθήσει να είστε προσεκτικοί στο μέλλον. Μην φανείτε σχολαστικοί σε ζητήματα που έχουν δείξει με μία απλή ματιά την κατάληξη τους. Προσπαθήστε να φανείτε όσο γίνεται ρεαλιστές και μην μένετε δέσμιοι σε προκαταλήψεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προγραμματίστε όσο μπορείτε τα καταναλωτικά σας σχέδια, ώστε να μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει. Η τάση να ξοδέψετε και να στραφείτε σε υπερβολές μπορεί να σας δημιουργήσει μικρές ανασφάλειες. Βάλτε όρια όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και μπορεί να έχετε την συμπαράσταση κάποιων ατόμων, στις απόψεις και τα σχέδια σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και βελτιώστε την επικοινωνία με το φιλικό σας περιβάλλον. Μην είστε διστακτικοί σε προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διασκέδαση και ο έρωτας, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας. Ταξίδια που έχουν να κάνουν με μακρινούς προορισμούς, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν, θα έχουν την ευκαιρία να ξεπεραστούν, καθώς οι συζητήσεις που θα κάνετε θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας ανασφάλεια επηρεάζει αρνητικά τις σκέψεις και την ψυχολογία σας. Αποφύγετε πράγματα που ίσως, σας φοβίζουν και δημιουργούν έντονα συναισθήματα. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις και βάρη που είναι υπερβολικά και ίσως, ανήκουν σε άλλα πρόσωπα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση