Τα ζώδια της Κυριακής 22 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 22 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αισθανθείτε έναν έλεγχο από τα γύρω πρόσωπα και ιδίως, από αυτά που υπάρχουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η κριτική που μπορεί να δεχθείτε από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα, θα κινητοποιήσει τις δράσεις σας και θα στηριχτείτε στις ικανότητες και στις δυνατότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με μακρινούς τόπους, θα σας απασχολήσουν και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Σήμερα, οι φιλικές συναντήσεις θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα λάβετε υποστήριξη. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, δεν είναι από τις καλύτερες για σας, καθώς η ψυχολογική σας κατάσταση είναι λίγο πεσμένη και ίσως, δεν σας επιτρέπει να φανείτε αποφασιστικοί και αυστηροί, αν αυτό χρειαστεί. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν και σας χαρίζουν θετική ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρωτοποριακές ενέργειες δεν θα πρέπει να σας εκπλήξουν, σήμερα, καθώς θα έχετε την διάθεση να κάνετε κάτι εκκεντρικό. Μικρά ταξίδια θα είναι στα ενδιαφέροντα σας και θα τα οργανώσετε με φίλους ή κοντινά πρόσωπα. Αφήστε την μέρα σας να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα.

ΛΕΩΝ

Η μοναχικότητα θα είναι έντονη αίσθηση για σας και θα απομακρυνθείτε από κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις. Την μέρα σας θα την περάσετε εστιάζοντας στα προσωπικά σας «θέλω» και θα εμβαθύνετε σε συναισθηματισμούς που σας επιβαρύνουν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, αλλά και κάποια τύχη θα σας βοηθήσουν, καθώς θα κυλήσουν τα πράγματα όπως εσείς τα έχετε προγραμματίσει. Στα επαγγελματικά σας, θα επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και θα μειώσετε τους ανταγωνισμούς και τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η δοτική σας διάθεση και η φροντίδα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να εξελιχθεί μέσω ορίων, εμποδίζοντας έτσι να έρθει ως αποτέλεσμα σωματική ή ψυχολογική κούραση. Δάνεια και οικονομικά, θα μπουν σε μία τάξη και θα τα οργανώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση θα σας ωθήσει να προγραμματίσετε εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα ή τον σύντροφό σας. Δείξτε προσοχή στις αποφάσεις σας και αποφύγετε να αμφιταλαντεύεστε, δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα δυσάρεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας θέματα θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, σε μία νέα υποδομή που θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η διπλωματική σας στάση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα κλειδιά για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με τα άτομα που είναι κοντά σας, θα σας αναγκάσουν να δείτε από μία άλλη οπτική την καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα έχετε μία μακροπρόθεσμη ευνοϊκή εξέλιξή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φοβίες και οι ανασφάλειες που έχουν εμφανιστεί στον συναισθηματικό σας τομέα, θα σταθούν εμπόδια στην εξέλιξη σας. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μην διαφεύγετε με ονειρικές σκέψεις από την πραγματικότητα. Συζητήστε με έμπιστα πρόσωπα και ζητήστε την συμβουλή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα φέρει θετικά αποτελέσματα και θα σας δώσει την ώθηση να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας. Αποφύγετε τις υπερβολικές αναλύσεις, που απλά θα σας κάνουν να χάσετε τον δρόμο σας. Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας φέρει σε επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση