Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Μαΐου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 21 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η πρόθεση να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας στα επαγγελματικά σας, θα βελτιώσει την αυτοεκτίμηση σας. Οι παρεξηγήσεις και οι αντιπαραθέσεις έχουν επιφέρει μικρές απογοητεύσεις και αρνητικά συναισθήματα. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να τα επιλύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα έχουν την προσοχή σας και θα μπορέσετε να αποδώσετε δυναμικά. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, ιδίως σε μακρινές αποστάσεις. Διασκεδάστε με τους φίλους σας και οργανώστε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και περιορίστε περιττά έξοδα. Η αρνητική διάθεση δεν βοηθά να μείνετε σε ισορροπία, αντιθέτως δημιουργεί δυσκολίες με τους άλλους γύρω σας. Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις θα έρθουν στο φως και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρεθείτε με συγγενικά πρόσωπα και επιλύσετε τις διαφορές που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα καριέρας, γι’ αυτό μείνετε ψύχραιμοι σε ανταγωνισμούς και προκλήσεις. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για τις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ

Προγραμματίστε σχέδια και μην επιτρέπετε σε αρνητικά άτομα να σας διαβάλλουν τις απόψεις σας και να δημιουργήσουν εντάσεις. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα σας φέρει κοντά με άτομα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα ή ζήσατε έναν μεγάλο έρωτα. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρόθεση να επανεξετάσετε με λεπτομέρεια κρίσιμα ζητήματα θα σας κρατήσει συγκεντρωμένους και θα νιώσετε ασφαλής. Η διάθεση να φλερτάρετε ή να κάνετε κάτι που σας προσφέρει ευχαρίστηση, θα χαρίσει δημιουργικές στιγμές στην ημέρα σας. Διασκεδάστε και χαρείτε, εξάλλου το αξίζετε.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν είναι η κατάλληλη για να δώσετε λύσεις ή να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε αθλητικές δραστηριότητες και εντάξτε την υγιεινή διατροφή στο διαιτολόγιο σας. Μια βόλτα στη φύση, θα σας χαλαρώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εντάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν με οικεία πρόσωπα, έχουν δημιουργήσει μία συναισθηματική φόρτιση. Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και εστιάστε σε πιο μικρά ζητήματα και καθημερινά. Δεν είστε έτοιμοι να λάβετε αποφάσεις για σοβαρά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρόθεση να βρείτε νέους οικονομικούς πόρους, θα τραβήξει την προσοχή σας και θα εξετάσετε στοιχεία που σας έχουν δοθεί. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με καταρτισμένα άτομα, θα βοηθήσουν να δείτε πιο αντικειμενικά τις εξελίξεις. Ζεστά συναισθήματα θα σας φέρουν κοντά με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε να αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και συγκρούσεις που στο μέλλον θα μετανιώσετε. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι σε άτομα που αγαπάτε ή νιώθετε κοντά σας. Μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια του παρελθόντος, θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και θα προσπαθήσετε να τις εξετάσετε με λεπτομέρεια. Αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να σας απομακρύνουν από ρεαλιστικές ή αντικειμενικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μιλήστε με φίλους ή οργανώστε εξόδους που θα σας χαλαρώσουν και θα σας διασκεδάσουν. Η συμφιλιωτική διάθεση είναι το κλειδί που θα επαναφέρει σε ομαλά επίπεδα την επικοινωνία με τα οικεία ή κοντινά σας πρόσωπα. Συνεργασίες ή θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση