Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μετριάστε τους φόβους σας, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σας. Η διάθεση να αναζητήσετε πνευματικούς οδηγούς ή να φιλοσοφήσετε, ενδυναμώνουν την αισιοδοξία σας. Οι δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί μπορούν να αντιμετωπιστούν, συζητώντας και εκφράζοντας τα συναισθήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, θα εμποδίσει να επικοινωνήσετε σε ομαλούς τόνους με τους άλλους γύρω σας. Μία εσωστρεφής διάθεση, ίσως δείξει μία μικρή αδιαφορία για τα καθημερινά ζητήματα. Στραφείτε σε οτιδήποτε σας προσφέρει διασκέδαση ή σας χαλαρώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργασίες και τα συμβόλαια που βρίσκονται υπό εξέλιξη θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η αρμονία και η ισορροπία στις σκέψεις σας, θα βοηθήσουν να διατηρήσετε τον έλεγχο στα επαγγελματικά σας. Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν και θα χτίσετε γερά θεμέλιά σε νέες σχέσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας τρέφουν τις ενέργειες σας και θα ολοκληρώσετε τα πλάνα που ήδη έχετε οργανώσει. Οι αγνές προθέσεις που έχετε, ίσως, να μην βρουν την ανάλογη ανταπόκριση από τους άλλους. Ευνοούνται συναντήσεις και συμβόλαια, απλά δείξτε λίγη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Η εργασία σας θα παρουσιάσει μικρές δυσκολίες και θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί στις αντιδράσεις των άλλων. Δικαστικά θέματα θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη ή να συλλέξετε περισσότερα στοιχεία. Ασχοληθείτε με σωματικές εργασίες ή αθλητικές δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, θα δείξετε μία μικρή αδυναμία να ανταπεξέρθετε στην επίλυσή τους. Μειώστε το άγχος και στραφείτε σε δράσεις που θα σταθούν ως βάθρο στα μελλοντικά σας σχέδια. Βρεθείτε με άτομα που έχετε εμπιστοσύνη και συζητήστε τις ανησυχίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας θα σας κυριεύσει και η δράση σας θα αυξηθεί. Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που έχετε στο πλάνο, θα ακολουθήσουν μία δυναμική διαδρομή και θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερή στάση που διατηρείτε απέναντι σε επαγγελματικά ζητήματα, θα βοηθήσουν να επιτύχετε στόχους και προσδοκίες. Αποφύγετε καταναλωτικές συμπεριφορές και δαπάνες που μπορούν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, βάλτε τάξη στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να επεξεργάζεστε τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας και να μένετε αντικειμενικοί. Συνειδητοποιήστε λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και αλλάξτε την οπτική σας απέναντι στα πράγματα. Η ερωτική σας ζωή, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, θα φέρει μία μικρή δυσκολία και θα νιώσετε ένταση. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις που σας δημιουργούν ενοχές ή τύψεις και εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας. Τα οικονομικά σας, θα ευνοηθούν και θα αποβάλλετε την ένταση που σας έχουν δημιουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προγραμματίστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και συναντηθείτε με νέα πρόσωπα που θα κρατήσουν ζωντανή την ενεργητικότητα σας. Οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στην φύση, θα σας χαλαρώσουν και θα σας διασκεδάσουν. 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προτάσεις που μπορεί να ακούσετε, σήμερα, θα έχουν την δυναμική να ωθήσουν τα σχέδια σας προς την ολοκλήρωση τους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και παρατηρείστε με λεπτομέρεια τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας.  Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις που ίσως έχουν συμβεί.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση