Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 11 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να οργανώσετε μελλοντικά σχέδια που έχουν να κάνουν με την σταδιοδρομία σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα αλλάξουν την οπτική σας απέναντι στα πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τις και λειτουργήστε ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και να επεξεργαστείτε με αντικειμενικότητα και σοφία τα ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει. Μην αφήνετε την ψυχολογία σας να βάλει φρένο στις επαγγελματικές σας ενασχολήσεις ή στα σχέδιά σας. Μπορεί να εμφανιστούν εντάσεις στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προγραμματίστε ή οργανώστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές. Η ευχάριστη διάθεση, σήμερα, σας οδηγεί σε εξόδους που θα σας διασκεδάσουν και θα σας φέρουν κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν χρειάζεται δισταγμούς, απλά τολμήστε και χαρείτε τις χαρούμενες στιγμές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η επικοινωνία με τους συνεργάτες ή συναδέλφους θα είναι ευνοϊκή και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να προτείνετε νέα σχέδια. Αποφύγετε τις λεπτομέρειες και τις υπερβολικές αναλύσεις που μπορεί να σας εκνευρίσουν και να εμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα είναι αρκετά δημιουργική και οι νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με μία διαφορετική οπτική τις εξελίξεις της ζωής σας. Η αρμονία των συναισθημάτων σας, είναι το κλειδί για να επαναφέρετε την ερωτική σας ζωή στην αρχική της μορφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μικρές ανασφάλειες θα φέρουν μία στασιμότητα στα σχέδιά σας και μπορεί να επικεντρωθείτε σε μία λάθος οπτική. Προσπαθήστε να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας και ασχοληθείτε με πράγματα που έχουν θετική επιρροή. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και στηριχτείτε στις ικανότητες και στις δυνατότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο που ίσως έχετε έρθει. Ασχοληθείτε με ανταλλαγές μηνυμάτων, τηλεφωνήματα ή επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος. Επιδιώξτε νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να δεχθείτε έναν μικρό έλεγχο από υφιστάμενα πρόσωπα και ίσως, νιώσετε λίγο άβολα. Θυμηθείτε ότι το επιχειρηματικό πνεύμα που σας διακατέχει μπορεί να σας κάνει ανταγωνιστικούς και να φέρετε θετικά αποτελέσματα. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τις οργανώσετε εκτενέστερα. Αφιερώστε την μέρα σας σε νέες ενασχολήσεις και βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η διασκέδαση και ο έρωτας, είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ίσως να μην είναι από τις καλύτερες ημέρες, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Βάλτε νέα πράγματα στην ζωή σας και δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας. Αποκαλύψεις ή κρυφές καταστάσεις, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό, μην σας εκπλήξει, απλά ακολουθήστε το ρεύμα της ημέρας. Ένα πολύχρωμο χρώμα θα πάρει η μέρα σας και αυτό, θα σας βγάλει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Επικοινωνίες και κοντινοί προορισμοί, θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσθηση της απομόνωσης θα εμφανίσει μία συναισθηματική ψυχρότητα στους άλλους γύρω σας και ίσως, χρειαστεί να καταθέστε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας. Η τάση φυγής δεν ευνοεί να πάρετε αποφάσεις, απλά θα σας φέρει δυσκολίες στα μελλοντικά σας σχέδια. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση