Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα σχέσεων που σας στεναχώρησαν στο παρελθόν, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκαθαριστούν και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Οι επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες, έχουν την τάση να φέρουν θετικά αποτελέσματα στην σταδιοδρομία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τάση να επιμένετε σε θέματα που σας δεσμεύουν, περιορίζει τα μελλοντικά σας σχέδια και σας οδηγεί σε λάθη. Προσπαθήστε να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά την πραγματικότητα και να μην αφήνετε το περιθώριο σε τοξικά άτομα να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Μείνετε πιο συγκεντρωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η μέρα, ενδείκνυται για διασκέδαση και για νέους έρωτες. Μην υπερβαίνετε σε λάθος συμπεράσματα, τα οποία δεν στηρίζονται σε ξεκάθαρα συναισθήματα. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα έχει το περιθώριο να βελτιωθεί και να βρείτε κοινούς στόχους που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία που θα δείξετε στα ζητήματα της καθημερινότητας θα πρέπει να βάλετε όρια, διότι μπορεί κάποιοι να την εκμεταλλευτούν. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και εξετάστε επιφανειακά θέματα, αφήνοντας τα δύσκολα για αύριο. Ίσως, η μοναξιά σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε τάξη.

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές εκδηλώσεις ή συναντήσεις σήμερα, θα έχουν ευχάριστα αποτελέσματα. Ασχοληθείτε εκτενέστερα με περιπτώσεις που ευνοούν την καθημερινότητά σας. Φιλικά πρόσωπα θα αλλάξουν την ψυχολογία σας και θα σας συμβουλέψουν, όπου χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσάρεστες συναντήσεις μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο και να σας στρέψουν σε άλλη οπτική. Οι προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν, μπορεί από την μία να σας απογοητεύσουν, από την άλλη όμως, μπορούν να αναδείξουν χαμένες δυνάμεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να ευχαριστήσετε τους άλλους γύρω σας και να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα σας, θα βελτιώσει τις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας, κάποια εκδήλωση ή κάποιο γεγονός που έχει να κάνει με κόσμο, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Βρεθείτε σε κάποιο φιλικό κύκλο και περάστε ευχάριστα, η μέρα, το ευνοεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που αφορούν ερωτικές, φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και θα νιώσετε έλξη από παλιές ιστορίες. Η στάση αυτή θα σας ενθουσιάσει και ίσως, ασχοληθείτε παράλληλα με κρυφές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όρεξη να δημιουργήσετε νέες υποδομές στον εργασιακό σας τομέα, μπορεί να φέρει κούραση, αλλά οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας και κρίνετε την συμπεριφορά των άλλων, παρατηρώντας τα πράγματα πιο σφαιρικά. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθήματα αισιοδοξίας θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστες σκέψεις και θα ευνοηθούν συναντήσεις ή συμβόλαια. Δείξτε προσοχή, σε αντιδράσεις που δείχνουν τοξικές και μην πιέζετε καταστάσεις. Υλικά αγαθά και υλική ασφάλεια, θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα βρεθεί σε μία ένταση και ένας εκνευρισμός θα σας προκαλέσει περισσότερες δυσκολίες στον τρόπο που πρέπει να επεξεργαστείτε τα πράγματα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μια βόλτα στη φύση θα αποβάλει την αρνητική ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ Η ευαισθησία σας απέναντι σε καθημερινά ζητήματα και στην φροντίδα ή υποστήριξη ατόμων που το έχουν ανάγκη, μπορεί να είναι υπερβολική και να σας κουράσει συναισθηματικά και σωματικά. Προσπαθήστε να την περιορίσετε και θυμηθείτε ότι πρέπει να μην υπερβαίνετε τα όρια σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση