Τα ζώδια της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Νέα σχέδια και ιδέες ευνοεί η ημέρα και θα νιώσετε την ελευθερία που έχετε ανάγκη. Οι εντάσεις θα εκμηδενιστούν, αν παραβλέψετε λιγάκι το οικονομικό σας σκέλος. Μείνετε στο γιορτινό κλίμα και συγκεντρωθείτε στην λάμψη που διαχέεται στην ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση θα χαλαρώσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις που έχουν πιέσει τις σχέσεις σας. Χαλαρώστε και ανανεώστε τα συναισθήματά σας, κοιτάζοντας με αισιοδοξία και με θετική σκέψη την ζωή σας. Το γιορτινό κλίμα είναι το κλειδί για να συμφιλιωθείτε με τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να βρεθείτε κοντά με φίλους ή νέα πρόσωπα που έχετε κοινούς στόχους, θα χαλαρώσουν τα συναισθήματά σας. Μπορεί να υπάρξουν παρασκήνια που να σας αποπροσανατολίσουν, απλά μείνετε επιφυλακτικοί. Χαλαρώστε και ακολουθήστε το κλίμα των γιορτών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία αναδρομή στο παρελθόν σας φέρει μνήμες που θα σας αγχώσουν, αλλά θυμηθείτε ότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα γι’ αυτό. Χαλαρώστε και βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, περνώντας μαζί τους ευχάριστα. Μπορεί να νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια η οποία θα ξεπεραστεί με την επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα είναι για σας ευχάριστη και διασκεδαστική, γι’ αυτό φροντίστε να ζήσετε τις στιγμές που θα σας χαρίσει. Εκμεταλλευτείτε το γιορτινό κλίμα και μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις ή προκαταλήψεις να σας το χαλάσουν. Η τύχη, είναι με το μέρος σας και νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας και λειτουργήστε χωρίς αναστολές. Μπορεί να εμφανιστούν μικρά απρόοπτα και δυσκολίες, τα οποία θα αποσυρθούν, καθώς οι προθέσεις σας θα στηριχθούν σε αγνά συναισθήματα. Το γιορτινό κλίμα και οι αισιόδοξες σκέψεις είναι το κλειδί της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να διασκεδάσετε και να ανταλλάξετε συναισθήματα και χαρούμενες προτάσεις. Η δοτικότητα και η φροντίδα σας προς τους αγαπημένους σας, θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελέγξετε τα υπερβολικά συναισθήματα που μπορεί να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της ημέρας και να σας χαλάσουν την διάθεση. Μείνετε μακριά από αναλύσεις και επαναπροσδιορισμούς και χαρείτε το ευχάριστο κλίμα. Αφήστε τις παρεξηγήσεις για άλλη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργείστε ένα γιορτινό κλίμα με τους αγαπημένους σας και διασκεδάστε μαζί τους. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον ή με τον σύντροφό σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και ανανεωθείτε, γεμίζοντας με θετική ενέργεια για τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ το γιορτινό κλίμα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, μικρές αναστολές θα εμποδίσουν να συμμετάσχετε ενεργά. Μην αφήνετε τις συναισθηματικές μεταβολές να καθοδηγήσουν την δράση σας και αφεθείτε στο χαρούμενο κλίμα των γιορτών. Διασκεδάστε και χαλαρώστε.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συναισθήματα σας θα ανανεωθούν και θα νιώσετε απελευθέρωση και ελευθερία. Μικρές εξορμήσεις θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Οργανώστε ένα γιορτινό τραπέζι, διασκεδάστε, φλερτάρετε και απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ευχαριστήσετε αγαπημένα πρόσωπα και να διασκεδάσετε μαζί τους, θα δώσει ένα ξεχωριστό στίγμα στην ημέρα. Μην παρασυρθείτε από υπερβολικά συναισθήματα που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε. Απλά, χαλαρώστε και νιώστε όμορφα χωρίς τύψεις και ενοχές.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση