Τα ζώδια της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας και γενικότερα θέματα καριέρας θα ευνοηθούν. Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις και η διάθεση να ρισκάρετε όταν αυτό χρειάζεται, σας διαφοροποιεί από τους άλλους. Δείξτε μία μικρή προσοχή στις συνεργασίες σας και χαλαρώστε απέναντι σε θέματα σχέσεων που δεν έχετε την διάθεση να συζητήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα και να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές, ενισχύει τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία, την οικογένεια και μικρές αποδράσεις που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Η ευχάριστη και η δοτική σας διάθεση, βοηθάει την εξομάλυνση των σχέσεών σας, ιδίως με άτομα του αντίθετου φύλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σας, θα έχει μικρές δυσκολίες, δείξτε προσοχή σε απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Στα οικονομικά σας, χρειάζεται καλύτερη διαχείριση και όχι σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνίες και επαφές με νέα πρόσωπα ευνοούνται και θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η ψυχολογία σας και να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σας. Σε αποκαλυπτικά γεγονότα δεν θα μπορέσετε να κάνετε πίσω, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και οξυδέρκεια.

ΛΕΩΝ

Σε περιπτώσεις που θα κάνουν εμβόλιμα την εμφάνισή τους απρόοπτα γεγονότα, τα οποία θα απαρτίζουν την καθημερινότητά σας, θα πρέπει να μείνετε προσεχτικοί και να αποφύγετε υπερβολές και εντυπωσιασμούς. Τηλεφωνήματα, μηνύματα, θα σας κουράσουν αρκετά, αλλά μέρα είναι και περνά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποστασιοποιηθείτε και δείτε τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αποφεύγοντας συναισθηματικές πιέσεις και εμμονές που δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Διώξτε το άγχος και αποστασιοποιηθείτε από υπερβολικές ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, θα προσπαθήσετε να απομονωθείτε σε χώρους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Συζητήστε με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια και καταθέστε τους τις ανησυχίες σας. Δοκιμάζονται συνεργασίες και θέματα σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα υπάρξει μία έντονη κινητικότητα, ιδίως στις επικοινωνίες. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξει μία μικρή ένταση με τους συναδέλφους σας, γι’ αυτό μείνετε μακριά από συζητήσεις και λήψη αποφάσεων. Η υπερευαισθησία σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην κριτική και στον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, θα αρχίσουν να δείχνουν την δυναμική και την δεξιοτεχνία σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία θα έλξη άτομα που θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας. Μία γλυκύτητα των τρόπων σας θα βελτιώσει το κλίμα στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, δεν ευνοεί να πάρετε αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα, γιατί μία οξύθυμη συμπεριφορά θα συνοδεύει τις σκέψεις σας. Αφήστε για άλλη μέρα αποφάσεις που θα κρίνουν την επαγγελματική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η στροφή προς κρυφές υποθέσεις που έχουν εξελιχθεί γύρω σας, θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Μπορεί να αποκαλυφθούν κρυφοί εχθροί και θα μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, σε ζητήματα που αφορούν την προσωπικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, έχει μία αισιόδοξη διάθεση και εσείς θα προσπαθήσετε να ξεκινήσετε νέα ανοίγματα και να δημοσιοποιήσετε τα σχέδιά σας. Γεγονότα και καταστάσεις θα σας παροτρύνουν να δεχθείτε μία βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε. Η συμφιλίωση με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση