Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Απαντήσεις που θα λάβετε από το επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να σας γεννήσουν αμφιβολίες και αμηχανία. Συγκεντρωθείτε στα πράγματα που έχετε οργανώσει και προγραμματίσει για να κάνετε και αποφύγετε ρίσκα και επιφανειακές συζητήσεις. Θέματα σχέσεων θα σας ταλαιπωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας είναι ευχάριστη και όλα γύρω σας μοιάζουν να έχουν πάρει θετική τροπή. Μία αισιοδοξία θα διακρίνει τις κινήσεις και τις ενέργειές σας, έλκοντας άτομα που είναι συμβατά με την ψυχολογία σας. Η χαλάρωση και η ξεγνοιασιά είναι στοιχεία που θα σας απομακρύνουν από το άγχος της καθημερινότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι πτωτική και δεν θα έχετε το κουράγιο να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες καταστάσεις. Μην αφήνετε ματαιόδοξες σκέψεις να καθοδηγούν τις ενέργειές σας, απλά βρεθείτε με άτομα που σας ενδυναμώνουν και σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση να έρθετε σε επαφή με νέα άτομα και να συζητήσετε για συνεργασίες και μακροχρόνια σχέδια, θα σας δώσει αισιοδοξία για το μέλλον. Η μέρα, είναι κατάλληλη για συμφωνίες και συμβόλαια που τόσο καιρό έχετε επεξεργαστεί. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα πρόσωπα που έχουν τοξική συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ

Η ζεστασιά που θα σας χαρίσει το σπίτι ή άτομα που αγαπάτε, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Ευνοούνται συνεργασίες και συμφωνίες, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι, δεν έχουν όλοι την δική σας καλή πρόθεση. Συζητήσεις θα φέρουν πιο κοντά τον σύντροφό σας και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δείτε τον εαυτό σας πολύ οξύθυμο, μην επιμείνετε σε συζητήσεις εις βάθους και σε αναλύσεις που απαιτούν επιχειρήματα και κριτική σκέψη. Σήμερα, δεν είστε έτοιμοι να αποφασίσετε και να ξεκαθαρίσετε θέματα που χρονίζουν, απλά βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Σε καθημερινά σας ζητήματα, δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε από ουτοπικές σκέψεις και αυταπάτες. Προσοχή μην σας εκμεταλλευτούν εξαιτίας της δοτικότητάς σας, που θα φανεί ως αδυναμία. Βρεθείτε με πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας θα σας κυριεύσει κατά την διάρκεια της ημέρας και μπορεί να σας οδηγήσει σε ενέργειες, που ίσως, στο μέλλον μετανιώσετε. Βάλτε όρια και μην προβαίνετε σε πρωτοποριακά πράγματα, τα οποία δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Φροντίστε την υγεία σας και αποβάλλετε το άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρακτική στάση που θα αντιδράσετε σε θέματα σοβαρά και ιδίως επαγγελματικά, θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Μία αυστηρότητα θα παρουσιαστεί στην σχέση σας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με συγκρούσεις και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε σε ήπιους τόνους τις συζητήσεις. Οι αντιδράσεις των άλλων θα είναι έντονες και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε λάθη που μπορούν να αποφευχθούν. Η ειλικρινής διάθεση θα ξεκαθαρίσει θέματα στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα φιλάνθρωπα συναισθήματα που τρέφετε για το περιβάλλον σας, θα φροντίσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ο χρόνος που θα βρείτε για τον εαυτό σας, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε σε εργασιακά θέματα που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΕΣ Σήμερα, θα βρεθείτε σε κοινωνικό περιβάλλον και θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις. Οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν, ιδίως με άτομα γυναικείου φύλου. Μην επιτρέψετε απότομες συναισθηματικές μεταβολές να σας δημιουργήσουν δυσκολίες και εμπόδια στην σχέση σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση