Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Επανεξετάστε θέματα που θα βελτιώσουν τα επαγγελματικά σας και συζητήστε με άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Το άγχος, δεν είναι καλός οδηγός σε αποφάσεις και συμπεράσματα, γι’ αυτό δείτε τα πράγματα με πιο ξεκάθαρη ματιά. Οικονομικά και σχέδια για την υλική σας ασφάλεια, απαιτούν υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κόντρες και οι εντάσεις στο κοντινό σας περιβάλλον, δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα και σας απομακρύνουν. Μείνετε λίγο μόνοι σας και εστιάστε στο κέντρο σας. Βάλτε τα πράγματα σε μία τάξη και ζητήστε ζεστασιά σε άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, τίποτα δεν δείχνει σταθερό και αλλαγές θα κάνουν έντονα την εμφάνισή τους. Μην σας φοβίζει αυτή η ροή των πραγμάτων, απλά σκεφτείτε το σαν πρόκληση της αντοχής και της υπομονής σας. Η πρόθεση να έρθετε κοντά με άτομα του παρελθόντος, θα αναζωπυρώσει τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα καριέρας θα έχουν εύνοια και θα μπορέσετε να χαράξετε νέα σχέδια για το μέλλον. Συγκροτηθείτε σε τυχόν επιπλοκές που μπορεί να υπάρξουν και με θάρρος και τόλμη αντιμετωπίστε τις καταστάσεις. Μία εύθυμη συμπεριφορά θα γεφυρώσει την δυσμενή επικοινωνία που τυχόν υπάρχει με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ

Ακολουθήστε τους δρόμους που έχετε χαράξει και έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες μέχρι τώρα. Μην απογοητεύεστε σε τυχόν προκλήσεις ή εμπόδια που μπορούν να κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους. Η μέρα, δεν ευνοεί να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρεθείτε ανάμεσα σε άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και έχετε την πρόθεση να συζητήσετε για τις προσωπικές σας ανησυχίες. Παρασκηνιακά θέματα, θα εξαντλήσουν την υπομονή σας και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Μην επιμείνετε στην επεξεργασία ή την διευθέτησή τους.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για νέα ανοίγματα και να μιλήσετε με φίλους ή άτομα του ίδιου κύκλου. Μπορείτε να δώσετε στην δημοσιότητα σχέδια που έχετε οργανώσει και έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν. Η συμφιλίωση με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα σε προτάσεις που θα υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και έτσι θα εκμηδενίσετε αμφιβολίες, που ίσως έχουν δημιουργηθεί. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί η κριτική των άλλων θα φανεί έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με κοινά δρώμενα ή να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία, την εκπαίδευση και τα ταξίδια, θα ευνοηθούν και μία νέα οπτική θα ακολουθήσετε για το μέλλον. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και γενικότερα αυτά που σχετίζονται με την ασφάλειά σας. Μπορεί η μέρα να μην είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες, αλλά έχετε την πρόθεση να της δώσετε ένα ευχάριστο χρώμα. Η διαίσθηση, τα αγνά και ειλικρινή συναισθήματα, θα βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εξετάσετε συμπεριφορές και αισθήματα, ατόμων που κινούνται γύρω σας. Τα ειλικρινή συναισθήματα θα βοηθήσουν να έχετε θετικά αποτελέσματα, στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και βγείτε στην φύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζητήματα καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μία τάξη. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία και αυτό, θα σας κουράσει ψυχολογικά. Μείνετε λίγο πίσω και μην αφήνετε περιθώρια να σας εκμεταλλευτούν. Ευνοείτε η καριέρα και θέματα κοινωνικής καταξίωσης.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση