Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της European Financial Consultants και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών – Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της European Financial Consultants και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών – Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων
Spread the love

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Ι.Δ.Α.Φ.Κ. & E.F.C.Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της European Financial Consultants και του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών – Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.Στόχος του συμφώνου είναι οι συνέργειες μεταξύ των δύο φορέων, με στόχο την εμβάθυνση της έρευνας και της εκπαίδευσης με σύγχρονες ρομποτικές τεχνολογίες. 

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, η συνεργασία μεταξύ Ι.Δ.Α.Φ.Κ. & E.F.C. περιλαμβάνει, μεταξύ, άλλων τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων διαλέξεων και συναφών δράσεων καθώς και σε θέματα έρευνας που αφορούν νέες τεχνολογίες και ένα ευρύτερο πλαίσιο έρευνας και διάσωσης, σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Οργανώσεις και Φορείς του Μητρώου που διατηρεί στο Τμήμα Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας διατυπώθηκε από κοινού η ικανοποίηση για την συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, καθώς τονίστηκε ότι ο στόχος τους αφορά στην ανάπτυξη και έρευνα στο τομέα της Έρευνας και Διάσωσης με χρήση νέων ρομποτικών τεχνολογιών». Το σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη από την κα Γεωργιάδου Ξ. Πρόεδρου του Ι.Δ.Α.Φ.Κ. (Xenia Georgiadou II) και την κα Μιχαηλίδου Ε. C.E.O. E.F.C. (Μιχαηλίδου Ευαγγελία). 

Οι παρευρισκόμενοι Eπικεφαλής Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Panagiotis AnastopoulosKonstantinos KtistakisChryssa PapapanouPizanias MariosΧρηστος ΣταύρουΧριστίνα ΜπάκαMike ZairisKontakos Spyros, ενημερώθηκαν για την χρήση και τα εκπαιδευτικά οφέλη που θα παρέχουν οι δύο φορείς.Εκφράστηκε, μάλιστα, η βεβαιότητα ότι «το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας δίνει την δυνατότητα απόκτησης προστιθέμενης αξίας μέσω κοινών δράσεων με αμοιβαία οφέλη για ολόκληρη την επιστημονική & επαγγελματική κοινότητα καθώς και τους ενεργούς πολίτες με πρώτο βήμα την δημιουργία οδηγού εκπ/σης με την ονομασία ”The Power Of Search and Resue UAVs&ROVs” ».To IDAFK ευχαριστεί θερμά για την τόσο φιλόξενη υποδοχή όλους τους πιστοποιημένους Insurance Loss Adjusters της European Financial Consultants και υπόσχεται να φανεί αντάξιο των προσδοκιών !

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση