Πρώτη επίσημη Πανελλήνια παρουσίαση της Δίγλωσσης Ανθολογίας μας “Η Συμφωνία της Αγάπης” – “The Symphony of Love Poems” – από τις Εκδόσεις Writers’ International Edition ‘

Πρώτη επίσημη Πανελλήνια παρουσίαση της Δίγλωσσης Ανθολογίας μας “Η Συμφωνία της Αγάπης” – “The Symphony of Love Poems” – από τις Εκδόσεις Writers’ International Edition ‘
Spread the love

Στιγμιότυπα από την υπέροχη Πρώτη επίσημη Πανελλήνια παρουσίαση της Δίγλωσσης Ανθολογίας μας “Η Συμφωνία της Αγάπης” – “The Symphony of Love Poems” – από τις Εκδόσεις Writers’ International Edition 2022, καθώς και από την απονομή των Τιμητικών Διπλωμάτων στους ποιητές, στην ανοιχτή αγκαλιά της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Θερμά

Συγχαρητήρια στους 55 Έλληνες ποιητές, που με τους υπέροχους στίχους τους συνέγραψαν μελωδικά αυτήν την ιδιαίτερη συμφωνία!

Ευχαριστίες στην Πρόεδρο της ΠΕΛ και προσωπική φίλη, Αγγελική Ψακή Κωβαίου, και όλο το εκλεκτό Προεδρείο, που σύσσωμο τίμησε την εκδήλωσή μας, τον Δόκτωρα Στέφανο Βογαζιανό-Ρόυ για την εμπνευσμένη του εισήγηση με τίτλο “Οι προκλήσεις της Αγάπης” και όλους τους φίλους που μας συντρόφευσαν στο ταξίδι αυτού του νέου μας συλλογικού πονήματος.

Η Ανθολογία μας αυτή θα κοσμήσει τις βιβλιοθήκες μας, αλλά και επιλεγμένες βιβλιοθήκες ανά τον κόσμο, προκειμένου να γίνει γνωστή στα πέρατα της γης η σύγχρονη Ελληνική γραφίδα, εφόσον περιλαμβάνει λογοτεχνικά έργα αποκλειστικά Ελλήνων δημιουργών.

Εύχομαι ολόψυχα το εν λόγω πόνημά μας να είναι καλοτάξιδο και να αγαπηθεί και από το ευρύ κοινό όσο αγαπήθηκε και από τους γράφοντες εν αυτώ.

Writers International Edition

writersedition.com – The Complete Online Magazine

Writers Capital Foundation

Hellenic Media Group

Emeis.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής στην Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ Ιδρυτικό μέλος στην Eνωση International Association of Cretan journalists

Αφήστε μια απάντηση