Ο κ. Κωνσταντίνος Κοκολάκης στην εκπομπή « Η Φωνή των Εθελοντών» εκπομπες Α- Β ΜΕΡΟΣ

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοκολάκης στην εκπομπή « Η Φωνή των Εθελοντών» εκπομπες Α- Β ΜΕΡΟΣ

10 Μαΐου, 2022 0 By ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ
Spread the love

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοκολάκης στην εκπομπή « Η Φωνή των Εθελοντών» Α ΜΕΡΟΣ

Τετάρτη 4/5/2022 στις 21:00 μ.μ. στο Πολύγλωσσο Βαλκανικό Radio Strimonika και στην εκπομπή « Η Φωνή των Εθελοντών» Ο Δημήτρης Κανναβός και ο Γρηγόρης Βερροιώτης έιχαν καλεσμένο τον κ. Κωνσταντίνο Κοκολάκη Πρώην Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η εκπομπή είναι μια συνεργασία του Radio Strimonika με την Hellenic Media Group ( Εθελοντικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο ) με την υποστήριξη του Μουσείου Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης και σε επανάληψη και από την ERT OPEN

Β ΜΕΡΟΣ
Παρασκευή 6/5/2022 στις 21:00 μ.μ. στο Πολύγλωσσο Βαλκανικό Radio Strimonika και στην εκπομπή « Η Φωνή των Εθελοντών» Ο Δημήτρης Κανναβός και ο Γρηγόρης Βερροιώτης έιχαν καλεσμένο τον κ. Κωνσταντίνο Κοκολάκη Πρώην Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Θέμα : Είμαστε άραγε προετοιμασμένοι ως κοινωνία σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών φυσικών καταστροφών και πολέμου να προφυλαχτούμε εμείς και η οικογένειά μας ; Πως μπορούμε να προστατέψουμε συν πολίτες μας με κινητικά προβλήματα ; Τι συμβαίνει με τα καταφύγια, τι τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη ανά άτομο είναι καλό να έχουμε πάντα έτοιμα για κάθε ενδεχόμενο. Αυτά και άλλες χρήσιμες οδηγίες θα κουβεντιάσουμε αυτή την Παρασκευή στο Radio Strimonika μαζί με τον κ. Κοκολάκη.