Κινέζικο ωροσκόπιο 2022

Κινέζικο ωροσκόπιο 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Πατήστε εδώ για να βρείτε σε πιο Κινέζικο ζώδιο ανήκετε

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Η χρονιά του 2022 θα είναι με πολλές υποσχέσεις και η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας θα στηριχτεί σε αισιόδοξα μηνύματα. Η εύνοια και η υποστήριξη που θα δεχτείτε από τα τυχερά σας αστέρια, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα σε θέματα καριέρας. Το ταλέντο και οι δυνατότητες σας θα εκτιμηθούν από άτομα του επαγγελματικού σας χώρου και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε προαγωγή, εφόσον θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Επαγγέλματα που ανήκουν σε στρατιωτικό τομέα ή προσφέρουν έργο για την θεμελίωση κοινωνικών δομών, θα έχουν βελτίωση στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και θα αναγνωριστούν κοινωνικά. Οι επαφές σας με ανώτερα στελέχη και με άτομα τα οποία θα υποστηρίξουν το όραμά σας, θα δώσει την ώθηση να εργαστείτε περισσότερες ώρες και να θυσιάσετε προσωπικά θέματα.

Οι σχέσεις στο οικείο περιβάλλον ή στον ερωτικό τομέα, θα δεχθούν αλλαγές τις οποίες θα νιώσετε ότι δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Ενώ θα κάνετε προσπάθειες να δείτε με μια πιο ρεαλιστική ματιά τις καταστάσεις, η στροφή σας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θα σας κρατήσουν μακριά από την ολοκλήρωσή τους. Θα νιώσετε ότι το πάθος και ο έρωτας, απομακρύνονται από την καθημερινότητα σας και εμπόδια θα σταθούν στον δρόμο σας, τα οποία θα σας απομακρύνουν από συναισθηματικές περιπέτειες. Οι κρίσεις που θα υπάρξουν σε μακροχρόνιες σχέσεις, θα φέρουν την διάλυση ως λύση. Θυμηθείτε, ότι τελειώνει, στην θέση του έρχεται κάτι καινούργιο. Οι νέοι έρωτες που θα προκύψουν θα είναι σύντομης διάρκειας.

ΒΟΥΒΑΛΙ

Η νέα χρονιά θα κυλήσει σε χαμηλούς τόνους και θα είναι μία επανεξέταση παρελθοντικών θεμάτων. Τα ρίσκα και οι νέες ενάρξεις, θα πρέπει να γίνουν έπειτα από μεγάλη οργάνωση και προγραμματισμό, ώστε να έχετε το περιθώριο να μετατρέψετε τους κινδύνους που θα εμφανιστούν, σε απλές προκλήσεις. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και βάλτε τα όριά σας, και απομακρυνθείτε από τοξικά άτομα που επηρεάζουν αρνητικά τις απόψεις σας και κατ’ επέκταση την ζωή σας. Οι φιλικές σας σχέσεις θα δεχθούν ανατροπές και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα που ίσως μέχρι χθες φοβόσασταν.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην ακολουθείτε λανθασμένες απόψεις μέχρι τελικής πτώσεως. Μείνετε προσεχτικοί σε αλλαγές και προτάσεις που θα προκύψουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και διατηρείστε ένα χαμηλό προφίλ. Αποφύγετε συμπεριφορές που είναι απλά επιδεικτικές και μπορούν να σας οδηγήσουν σε σπατάλες και υπερβολές. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας, για να απομακρυνθείτε από ακρότητες που στο τέλος θα μετανιώσετε. Δώστε μεγάλη προσοχή σε θέματα υγείας, γιατί είστε επιρρεπής σε ατυχήματα. Βάλτε στην καθημερινότητά σας την άσκηση και την υγιεινή διατροφή.   

ΤΙΓΡΗΣ

Η χρονιά του 2022 έρχεται με αρκετά απρόοπτα και δυσκολίες που θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Θα έρθετε αρκετές φορές αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και θα επανεξετάσετε τις αντοχές σας. Οι συγκρούσεις με το οικείο περιβάλλον και γενικότερα με τα κοντινά σας πρόσωπα, θα σας αναγκάσουν να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, θα προκαλέσουν την λογική σας και θα επανδρώσετε το αρχικό ενδιαφέρον και θα επαναφέρετε την ισορροπία. Σε περιπτώσεις που τα πράγματα έχουν δείξει την πτωτική πορεία, θα είστε καθοριστικοί στις αποφάσεις σας, χωρίς όμως να πέφτετε σε κάποια διλλήματα, που απλά θα σας ταλαιπωρήσουν.

Η πίεση της νέας χρονιάς, θα σας φέρει σε θέση απομόνωσης και θα υπάρξουν περίοδοι που θα νιώσετε ότι κατακλύζεστε από αγχωτικές σκέψεις. Άτομα που εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν, θα σταθούν υποστηρικτικά πλάι σας και θα βρείτε διόδους σε προβλήματα που σας ανησυχούν. Στα επαγγελματικά σας σχέδια, απαιτείται οργάνωση και προγραμματισμός, ακολουθήστε σταθερά βήματα, για την επίτευξη των στόχων σας. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα σας αγχώσουν και θα προκαλέσουν τις αντοχές σας. Οι προθέσεις σας θα είναι αυτές που θα εξαλείψουν εντάσεις και ανταγωνισμούς, αφού θα στηριχτείτε στις δυνάμεις σας. Οι προσπάθειες θα σας ανταμείψουν, αν αυξήσετε τον χρόνο εργασίας σας και δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τις αλλαγές που θα συμβούν.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα και ίσως έρθετε σε ακρότητες. Οι συγκυρίες που θα υπάρξουν δεν θα προσφέρουν μία ομαλότητα στην καθημερινότητά σας, αντιθέτως θα σας αναγκάσουν να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Ο σκοπός αυτή την χρονιά είναι να ξεφύγετε από υπερβολικούς συναισθηματισμούς και να μάθετε να εξετάζετε τα θέματα σας εις βάθος και όχι επιφανειακά. Αυτή η στάση θα σας βοηθήσει να φύγετε από την παθητική θέση και να αποφύγετε παγίδες που θα σας βάλουν αρνητικά άτομα. Η συναισθηματική προετοιμασία και η ωριμότητα που θα δείξετε σε θέματα που καθορίζουν την σταδιοδρομία σας, θα είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε.

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε αγορές ή επισημοποίηση σχέσεων, ή η εισαγωγή ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας, θα αυξήσουν την θετικότητα στην ζωή σας. Μείνετε στοχευμένοι σε αυτό που θέλετε να κάνετε και εξαντλήστε όλες τις εκδοχές που σας δίνονται, πριν να ενεργήσετε. Στα επαγγελματικά σας, θα βελτιώσετε τις σχέσεις γύρω σας και νέες θα προκύψουν με διαφορετικό χαρακτήρα. Ο έρωτας και το πάθος, θα έρθει μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον και θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Για τους ελεύθερους θα είναι μία ρομαντική χρονιά, γεμάτη έρωτες και μπορεί να υπάρξουν σκέψεις επανασύνδεσης παρελθοντικών σχέσεων.

ΔΡΑΚΟΣ

Η εισαγωγή σας στο νέο έτος δεν θα είναι αρκετά ευχάριστη, εφόσον θα μείνετε απασχολημένοι με θέματα του παρελθόντος, στα οποία δεν είναι εύκολα να επιλυθούν. Οι καταστάσεις που έχετε ζήσει και έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας, θα σταθούν εμπόδιο, στο να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τα πράγματα. Μπορεί να σας κρατήσουν βυθισμένους σε παρελθοντικά λάθη και αυτό, μπορεί να σας οδηγήσει σε εκτός ελέγχου συνέπειες. Τους πρώτους μήνες, θα είναι ένα ξεκαθάρισμα του παρελθόντος και θα προσπαθήσετε να συμπεράνετε και να αποδεχτείτε ενέργειες που φάνηκαν καταστρεπτικές και στάθηκαν εμπόδιο στην σταδιοδρομία σας.

Η περιουσία και η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπου τα πράγματα θα δείξουν μεγαλύτερη σταθερότητα γύρω σας. Η διάθεση να κάνετε αγορές ή επενδύσεις, θα πρέπει να είναι μετρημένη και να το στηρίξετε επάνω σε ενέργειες που θα επιτρέψουν να υπάρξει θετική εξέλιξη. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα απαιτήσουν θυσίες και ίσως σας ζητηθεί να μετοικήσετε ή να αλλάξετε μέρος διαμονής. Κάντε πιο διεξοδικούς ελέγχους στις καταστάσεις γύρω σας και στηριχτείτε στα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας, πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση.

ΦΙΔΙ

Η χρονιά για σας θα εμφανιστεί με δυσκολίες και προκλήσεις που θα σας αναγκάσουν να εξετάσετε θέματα του παρελθόντος. Τα εμπόδια που θα υπάρξουν σε τομείς της ζωής σας θα προκαλέσουν ανησυχία και γενικότερα θα σας αγχώσουν. Μία κρυφή δύναμη θα αναδειχτεί στην επιφάνεια και θα στηρίξει τις επιλογές και τις αποφάσεις σας, όσο και να έρθετε αντιμέτωποι με στερεότυπα και ενοχές. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την νέα πορεία. Η εμμονή και η λάθος προσέγγιση στις εξελίξεις όμως, θα σας βγάλει εκτός στόχου και θα ωραιοποιήσετε παγίδες που θα υπάρξουν από το γύρω περιβάλλον.

Η πιθανότητα να τερματίσουν μακροχρόνιες σχέσεις, θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε διεξοδικά τα θέματα που απαρτίζουν την ζωή σας και να αποφασίσετε για κάτι, που ίσως δεν ήσασταν έτοιμοι να δείτε ως σήμερα. Οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις, θα δημιουργήσουν αποστάσεις μεταξύ των ατόμων που σας ενδιαφέρουν και θα οδηγηθείτε στην αποξένωση. Η κατάθεση των συναισθημάτων σας και η αποφυγή καχύποπτων σκέψεων, θα σας κρατήσει πιο ενεργούς στην σχέση σας.

ΑΛΟΓΟ

Το 2022 θα είναι σιγά-σιγά ανοδική και θα μπορέσετε να επιτύχετε μία αρμονία και μία σταθερότητα στο μέλλον. Οι δυσκολίες και οι αλλαγές που θα αναγκαστείτε να κάνετε στην ζωή σας, δεν θα τις αποδεχτείτε με ευκολία, αλλά θα νιώσετε κάποιες φορές, ότι εγκλωβίζεστε. Η βοήθεια που θα λάβετε από το γύρω περιβάλλον, θα βοηθήσει, χωρίς όμως να σας επιτρέπει να είστε αφελείς σε προθέσεις που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Η περιουσία σας και οι οικονομικές αποδοχές θα βελτιωθούν, ιδίως μετά το δεύτερο εξάμηνο και θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αρνητικές διαθέσεις τρίτων που μπορεί να σας επηρεάσουν συναισθηματικά.

Οικογενειακά ζητήματα του παρελθόντος που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά, θα πρέπει να διευθετηθούν και να μην είστε απόλυτοι σε προτάσεις, που μπορούν να δώσουν την ευκαιρία να βρουν άμεσα λύση. Θέματα καριέρας θα βελτιωθούν και θα έχετε εύνοια στις συνεργασίες σας. Οι νέες συνεργασίες που  θα προκύψουν θα βοηθήσουν να αλλάξετε ακόμα και το αντικείμενο της δουλειάς σας, καθώς θα σας δοθεί και η ευκαιρία να αυξηθεί το εισόδημά σας. Μην απορρίψετε προτάσεις εξαιτίας της αυξημένης εργασίας, χωρίς να εξετάσετε όλες τις πτυχές που σας δίνονται. Στα μέσα του χρόνου, μείνετε επιφυλακτικοί σε υπόγειες συμπεριφορές που έχουν στόχο να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Η υποστήριξη που θα έχετε από την εισαγωγή του νέου έτους, θα σας ανανεώσει συναισθηματικά και θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος. Οι αλλαγές που θα συμβούν θα σας κρατούν σε επαγρύπνηση και δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε ανησυχητικά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σταθερά τα βήματα σας και να επανεξετάσετε θέματα αγάπης, χωρίς να μειώσετε το ενδιαφέρον απέναντι στην σχέση σας. Ενώ θα έχετε εύνοια και θα βελτιωθεί η επικοινωνία με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε διλλήματα που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας.

Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα και ίσως οι αναζητήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να σας κρατήσουν λίγο μακριά. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που παρουσιάζεται, και δραστηριοποιηθείτε σε νέες δημιουργίες που θα σας αποφορτίσουν από την καθημερινότητα. Οικογενειακά ζητήματα που έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο, θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε τάξη. Στην διάρκεια των πρώτων μηνών, δεν θα εκλείψουν  οι συγκρούσεις, που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Οι καλοκαιρινοί μήνες θα σας χαλαρώσουν και θα δώσουν μία ανάσα στα μελλοντικά σας σχέδια. Οι ερωτικές σχέσεις, ιδίως στους ελεύθερους θα σας χαρίσουν το πάθος και τον έρωτα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Η χρονιά του 2022 θα είναι μεταβαλλόμενη και οι συγκρούσεις και οι αλλαγές, θα σας βγάλουν εκτός ορίων, αν δεν έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Μία άστατη κατάσταση θα παρουσιαστεί στις αρχές του χρόνου και θα αισθανθείτε ότι όλα είναι μεταβαλλόμενα και ίσως επικίνδυνα. Εστιάστε σε αισιόδοξες σκέψεις και μην αφήνετε μεταβαλλόμενα συναισθήματα να σας επηρεάσουν και να αποσυνθέσουν τις ενέργειές σας. Η χρονιά αυτή θα είναι μία δοκιμασία και θα στραφείτε σε δυναμικές του εαυτού σας, που είχατε ξεχάσει ή δεν είχατε συνειδητοποιήσει. Η πρωτοβουλία και οι αποφάσεις σε θέματα που χρονίζουν, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο και θα νιώσετε πιο ασφαλείς για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Δείξτε προσοχή στα άτομα που συναναστρέφεστε και μην λειτουργείτε με υπερβολές και συναισθηματισμούς που καταπιέζουν την λογική σας. Θα ευνοηθούν τα επαγγελματικά σας, ιδίως στους υπαλλήλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν προαγωγή και αύξηση μισθού. Επίσης, θα ευνοηθούν νέες επιχειρήσεις μετά τα μέσα του χρόνου, οι οποίες θα πρέπει να στηριχτούν σε γερά θεμέλια. Όσο αφορά την υγεία και την ασφάλειά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, ιδίως σε ατυχήματα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Η νέα χρονιά για σας θα είναι αρκετά ευνοϊκή και θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε σε σχέδια και προσδοκίες. Η καριέρα, τα οικονομικά και γενικότερα η υλική σας ασφάλεια, θα είναι ευνοϊκή και θα έχετε μεγαλύτερα οφέλη από τα υπόλοιπα ζώδια. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσετε, θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε, αφού η υποστήριξη που θα υπάρξει από τα κοντινά σας πρόσωπα θα βοηθήσει στο να στηρίξετε με δυναμισμό τα όνειρα και τα πλάνα που έχετε στο μυαλό σας.  Αποφύγετε υπερβολές και υπέρμετρες προσπάθειες, τις οποίες δεν μπορείτε να υποστηρίξετε με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε την υγεία και την ψυχολογία σας.

Στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε αρκετές εναλλαγές και θα βρεθείτε κάποιες φορές σε δυσοίωνη θέση, όπου θα πρέπει να αναδειχτούν τα ταλέντα και οι ικανότητες σας. Παρότι οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν και θα υπάρξει νέος κύκλος ατόμων που θα σας προσελκύσουν, θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι σε προτάσεις και θέλω. Η δυνατότητα αύξησης μισθού ή η προαγωγή, θα εξελιχθούν, καθώς θα τα στηρίξετε στην δυναμική σας επανένταξη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις σας θα έχουν σκαμπανεβάσματα και θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα σας είναι αρκετά δύσκολες. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε θέματα που χρονίζουν και να βρείτε την λύση τους. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μία ψυχρότητα από τον σύντροφό σας, που θα σας κάνει να χάσετε την στοργή που υπήρξε στο παρελθόν.  

ΣΚΥΛΟΣ

Η νέα χρονιά έρχεται με καλύτερες ευκαιρίες και θα στηρίξετε με ζήλο και αισιοδοξία τα σχέδιά σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα υπάρξουν εύνοιες που θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα είναι αρκετές, για να σας βγάλουν από αδιέξοδα που σας έχουν φέρει οι λάθος επιλογές του παρελθόντος. Βελτιώστε τις σχέσεις σας και μην αφήνετε εμμονές και ταμπού να σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ασχοληθείτε με νέες προτάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας.

Αποκτήστε κίνητρα που θα σας οδηγήσουν σε μία νέα πορεία και θα αυξήσουν την ενεργητικότητά σας. Το ταλέντο και οι αξιόλογες επιλογές, θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα. Όσοι ασχολείστε με την επιχειρηματικότητα και τις πωλήσεις θα αυξήσετε τα έσοδά σας, χωρίς όμως να αφήνετε τις επιλογές σας σε πρόσωπα που δεν είναι αξιόπιστα. Μείνετε επιφυλακτικοί σε όρους ή προτάσεις που δεν έχουν θετικά στοιχεία για να σας πάνε παρακάτω. Δείξτε προσοχή στην υπερκατανάλωση και στις αγορές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε αλαζονικές συμπεριφορές που θα σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Σε συνεργασίες, δείξτε προσοχή σε συμπεριφορές που δείχνουν πρόθεση να σας εξαπατήσουν.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Οι αλλαγές και οι ανατροπές που θα υπάρξουν την νέα χρονιά, θα πρέπει να σας κρατούν επιφυλακτικούς, ώστε να σας προετοιμάσουν για μία θετική εξέλιξη. Το παρελθόν που αφήσατε πίσω σας, ίσως δεν ήταν αυτό που είχατε προβλέψει και αυτό δεσμεύει ενέργειες και σκέψεις. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε τι θα πρέπει να κάνετε, αντιθέτως επανεξετάστε τα θέματα διεξοδικά. Η τάση που δείχνει η νέα χρονιά έχει να κάνει με ακρότητες, που οι επιλογές σας θα καθορίσουν σε ποια πλευρά θα είσαστε. Ακόμα και να υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις σε προσωπικά σας θέματα, η προσπάθεια να δείτε την θετική τους πλευρά είναι το κλειδί για να τις αντιμετωπίσετε. Η ψυχραιμία και η ρεαλιστική ματιά των καταστάσεων, θα βοηθήσουν να μείνετε σταθεροί και να βγείτε αλώβητοι από εντάσεις και απρόοπτα που θα υπάρξουν στην ζωή σας.

Στην ερωτική σας ζωή και γενικότερα στις σχέσεις σας θα αντιμετωπίσετε μία έντονη κρίση, που θα σας φέρει σε διλλήματα και δύσκολες επιλογές. Η χρονιά για σας, θα είναι γεμάτη προκλήσεις και θα δοκιμαστεί η αντοχή σας. Δείξτε προσοχή στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο, σε αντιπαραθέσεις ή λεκτικούς διαπληκτισμούς, στους οποίους δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν είναι αρκετές, εξαιτίας τις ανασφάλειας ή έλλειψη αυτοπεποίθησης για τις επιλογές σας. Τα βήματα σας πρέπει να είναι αργά και σταθερά, ώστε να ανοίξετε δρόμο για τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να βάζετε τον χρόνο ως κριτή των πράξεών σας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση