Κινέζικο ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2021

Κινέζικο ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Πατήστε εδώ για να βρείτε σε πιο Κινέζικο ζώδιο ανήκετε

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα οριστεί ένας μήνας προσπαθειών για σας και θα είστε σε θέση να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η διάθεση να δείξετε τις ικανότητες σας και να φροντίσετε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα αναδείξει την ωριμότητα και την υπευθυνότητα σας. Σε περιπτώσεις που οι αλλαγές είναι ξαφνικές και δεν έχετε τον χρόνο να τις εξετάσετε, προχωρήστε με επιφυλακτικότητα και μικρά βήματα. Στα επαγγελματικά σας έχετε το περιθώριο να εξελιχθείτε ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες που θα τις θεωρήσετε εμπόδια. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσπάθειες που κάνετε, μπορούν όμως να σας υποσχεθούν μακροχρόνια την επιτυχία σας. Η διπλωματία και η ευχέρεια λόγου είναι στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν την άνοδο σας στον κοινωνικό τομέα.

ΒΟΥΒΑΛΙ

Οι δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν την περίοδο του Δεκεμβρίου θα αποδυναμωθούν αν σταθείτε στις εμπειρίες και στις ικανότητες σας. Οι δαπάνες σας θα αυξηθούν και θα προκαλέσουν οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες πρέπει να έχετε υπό έλεγχο και να αποφύγετε υπερβολές. Συζητήστε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, οι απόψεις που καταθέτονται μπορούν να αλλάξουν την οπτική σας. Η σωστή στάση απέναντι στις νέες ενάρξεις ή προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι σημαντική για να σας αποτρέψει από λανθασμένες εντυπώσεις και συμπεράσματα. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον οι συζητήσεις μπορεί να έχουν μία ένταση που δεν εξυπηρετούν την ομαλή επικοινωνία. Η ψυχική δύναμη και το κουράγιο σας θα επαναφέρει την ισορροπία στις αντιξοότητες που θα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΤΙΓΡΗΣ

Μία σταθερότητα διακρίνει το διάστημα του Δεκεμβρίου και αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία και την υγεία σας. Οι πτυχές που θα εξετάσετε για να ενισχύσετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θα δομήσουν μία καινούργια αρχή και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Αποφύγετε αρνητικές συμπεριφορές και ενέργειες που δεν σας αφήνουν να ισορροπήσετε δράσεις που αντηχούν στο μέλλον σας. Φροντίστε να υπάρξουν συζητήσεις σε ήπιο κλίμα με τον σύντροφό σας και απομακρυνθείτε από προκαταλήψεις και στερεότυπα. Θέματα μόρφωσης ή εκπαίδευσης θα σας απασχολήσουν και θα εξετάσετε τομείς που θα σας χαρίσουν την εξειδίκευση. Μικρές αποδράσεις θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας, έχοντας έτσι ξεκάθαρη σκέψη για να πάρετε αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον σας.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Η διάθεση να μετατρέψετε αρνητικές καταστάσεις σε θετικές θα στηριχτεί στο θάρρος και στην ψυχική σας δύναμη. Βεβαιωθείτε ότι η αντιμετώπιση σε κύρια ζητήματα διαθέτει ωριμότητα και σοφία. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους, όταν θα πρέπει να πάρετε την σκυτάλη στα χέρια σας. Οι ενοχές δεν είναι καλοί σύμβουλοι σε υποθέσεις που πρέπει να μείνετε αυστηροί και να βάλετε τα όριά σας. Ο οικονομικός σας παράγοντας θα δεχθεί μείωση και εσείς θα εξετάσετε πτυχές που δίνουν το προβάδισμα, ώστε να αλλάξετε την πορεία. Οι δαπάνες και τα έξοδα θα αυξηθούν, παρότι η οργάνωση και ο προγραμματισμός είναι στοιχεία που θέλουν ενίσχυση. Η συναισθηματική σας ανάγκη να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στην σχέση σας, θα βοηθήσει να αποφύγετε ανασφάλειες και φοβίες που δημιουργούν εμπόδια.

ΔΡΑΚΟΣ

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και αυτό, θα ευνοήσει αρκετούς τομείς στην ζωή σας και ιδίως τον οικονομικό ή επαγγελματικό σας τομέα. Οι στόχοι που έχετε θέσει θα δείξουν μία μικρή αναβολή μειώνοντας την δράση σας, μολονότι χρειάζεται να μην αφήσετε περιθώρια να εισβάλλουν αρνητικά άτομα. Όσο μεγαλύτερες προσπάθειες καταβάλλετε και αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με θάρρος, τόσο η συναισθηματική και η χρηματική ανταμοιβή θα είναι καλύτερη.

ΦΙΔΙ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις και θα επανεξετάσετε θέματα του παρελθόντος μέσω μιας άλλης οπτικής. Στο κοντινό ή οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρξουν άτομα που θα σταθούν αρωγοί στις αποφάσεις σας, κάνοντας πιο εύκολο τον δρόμο προς την επιτυχία. Η υποστήριξη και οι συμβουλές έμπιστων ατόμων στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ευνοήσουν τα σχέδια και την άνοδό σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε θέματα εργασίας, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσετε κάποια προαγωγή ή αύξηση μισθού που περιμένετε. Ξαφνικές συναντήσεις θα ευνοήσουν μακροχρόνια την επαγγελματική σας πορεία, γι’ αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, θα παίξει σημαντικό ρόλο η συμπεριφορά σας και η διάθεση να κυλήσουν ομαλά.

ΑΛΟΓΟ

Οι πιέσεις που μπορεί να δεχθείτε από το γύρω περιβάλλον θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία και τα συναισθήματά σας. Μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε προκλήσεις που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και αυτό σας κάνει αδύναμους και επιρρεπείς. Δεν χρειάζεται να εμβαθύνετε σε θέματα που ανήκουν στο παρελθόν και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Απλά, δώστε τους τον απαραίτητο χρόνο για να επεξεργαστείτε κύρια σημεία ή λεπτομέρειες και δομήστε τα κατά σειρά βαρύτητάς τους. Η καριέρα και τα επαγγελματικά σας θέματα δεν θα έχουν την εύνοια που περιμένετε και οι προσπάθειες σας θα πρέπει να είναι σταθερές και με αργά βήματα. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε ή βρείτε κοινούς στόχους που θα σας αποσυμφορήσουν από την ρουτίνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Τα ρίσκα και οι νέες ενάρξεις που δεν έχουν γερά θεμέλια, καλό θα ήταν να τα αποφύγετε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Μείνετε προσεχτικοί σε αποφάσεις που κρίνουν την πορεία για το μέλλον σας και εξετάστε με λεπτομέρεια γεγονότα που έχουν έρθει στην επιφάνεια. Αποχωρήστε από καυγάδες και εντάσεις που δεν σας αφορούν και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις τρίτων, επιλέξτε το δικό σας πεδίο μάχης. Κρατηθείτε μακριά από επικίνδυνες αθλητικές δραστηριότητες, καθώς είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα αυτή την περίοδο. Φροντίστε την υγεία σας και κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Μικρές αποδράσεις στην φύση ή βόλτες θα βελτιώσουν την σωματική και την ψυχική σας υγεία.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος, θα είναι ένας χαλαρός μήνας για σας, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα μειωθούν και θα έχετε το περιθώριο να εστιάσετε στο κέντρο σας. Η ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να δείτε με καθαρή ματιά θέματα που σας ανησυχούν θα βοηθήσει να δομήσετε τις σκέψεις σας. Χρησιμοποιείστε την γοητεία και τον μαγνητισμό σας για να κατακτήσετε πράγματα που επιθυμείτε. Αποφύγετε υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν σε ένα αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και αποφύγετε ενοχές και τύψεις που μπορούν να εμποδίσουν την κρίση και την ελευθερία σας.

ΣΚΥΛΟΣ

Η σταθερότητα και η ωριμότητα είναι το κλειδί για να αποφύγετε αρνητικές τροπές που μπορεί να πάρουν τα πράγματα. Τα έσοδά σας μπορεί να μειωθούν και αυτό να σας προκαλέσει μία ανησυχία και ένα έντονο άγχος. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να διασφαλίσετε την υλική σας ασφάλεια πριν προβείτε σε συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές. Οι δαπάνες και τα υπερβολικά έξοδα είναι τρόποι που μπορούν να σας φέρουν οικονομικό άγχος. Περιορίστε τις δράσεις σας στο σημείο που οι δυνατότητες και τα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ θα καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες και θα καταναλώσετε περισσότερο χρόνο, η αμοιβή σας δεν θα είναι αντάξια αυτών. Συνεχίστε να μάχεστε και η στάση αυτή θα σας ικανοποιήσει μακροχρόνια.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Ο Δεκέμβριος μπορεί να σας δώσει απροσδόκητα κέρδη. Μείνετε λοιπόν προσγειωμένοι και ελέγξτε με περισσότερη λεπτομέρεια προτάσεις που μπορούν να ενισχύσουν ή να βελτιώσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Στηρίξτε τα σχέδια σας, αφού έχετε μελετήσει όλες τις εκδοχές που μπορούν να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις θα έχουν μία μικρή απόκλιση από τα ήδη προβλεπόμενα σχέδιά σας. Ο στόχος να βελτιώσετε την καθημερινότητα και να βρείτε νέες δραστηριότητες, θα σας χαρίσει αισιοδοξία και ευδιαθεσία, και θα βοηθήσει την ψυχική και την συναισθηματική σας ισορροπία. Η ερωτική και η προσωπική σας ζωή θα εμφανίσει μικρές αλλαγές στις οποίες όμως μπορεί να μην είστε σε θέση να αποδεχτείτε. Απλά, παρατηρήστε τις εξελίξεις και μείνετε αποστασιοποιημένοι, δράστε όταν νιώσετε έτοιμοι.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση