Κάρτες Ταρώ 2022

Κάρτες Ταρώ 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει αλλαγές που θα πρέπει να υποστηρίξετε και να αντισταθείτε σε εμμονές που έχουν δημιουργήσει οι αρνητικές καταστάσεις των προηγούμενων ετών. Το 2021 ήταν ένα δύσκολο έτος για σας, καθώς λειτουργήσατε κάπως αδύναμα σε καταστάσεις που σας έχουν συνταράξει. Η ψυχολογία σας έχει επηρεαστεί αρκετά και νιώθετε αρνητικά συναισθήματα που δεσμεύουν την εξέλιξή σας. Ο χρόνος αυτός θα είναι καθοριστικός για την μελλοντική σας πορεία και η εξέλιξη της θα συσχετιστεί με τις αποφάσεις και τις επιλογές, που θα κάνετε. Σε θέματα που ανήκουν στην υλική ασφάλεια και στα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, ιδίως στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η τάση να φτάσετε στα άκρα δεν είναι πάντα ιδανική, όταν οι επιλογές σας βγάζουν μία αρνητική συμπεριφορά.

Οι συνεργασίες σας θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να δείξετε ζήλο και επιμονή στα σχέδια που προτείνετε. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα είναι σημαντικές για το αποτέλεσμα, καθώς θα πρέπει να αποφύγετε την εύκολη λεία στα πράγματα. Μειώστε την εσωτερική σας ένταση και αρνητικές συμπεριφορές στις σχέσεις σας, διότι μπορούν να εξοστρακίσουν τα πράγματα και να φανείτε, αυτοκαταστροφικοί. Είναι μία περίοδος που απαιτεί μεγάλες προσπάθειες για να αφήσετε πίσω σας ότι έχει τελματώσει και να ανοίξετε μία νέα σελίδα στην ζωή σας. Πρέπει να αποκτήσετε μία ισορροπία μεταξύ των επιθυμιών σας και των εξωτερικών καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ- Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το νέο έτος για σας θα εμφανιστεί με αρκετές προκλήσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τον εαυτό σας και με τις επιλογές σας. Οι αποφάσεις που έχετε πάρει στο παρελθόν μπορεί να έχουν μέσα τους μία σκληρότητα, η οποία ενεργοποίησε καταστάσεις που απαιτούν θάρρος και τόλμη. Τα οικονομικά σας και γενικότερα αυτά που αφορούν την υλική σας ασφάλεια, θα δεχθούν ανατροπές και θα πρέπει να τα στηρίξετε με το να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες. Αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές δαπάνες που έχουν σκοπό να προβάλλετε μία εικόνα άνεσης στους άλλους γύρω σας. Οι συμφωνίες και οι συνεργασίες που θα προκύψουν, ιδίως στο πρώτο εξάμηνο θα προβάλλουν δυσκολίες και αντιδράσεις που θα επιφέρουν εμπόδια μεταξύ σας.

Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα και βαδίστε με βήματα σταθερά που θα ενισχύσουν την σιγουριά και την ασφάλειά σας. Οι αποφάσεις σε θέματα σχέσεων θα είναι καταλυτικές και θα έρθουν ακόμα σε διάλυση σχέσεις που χρονίζουν και εναντιώνονται στα «θέλω» σας. Δείξτε προσοχή σε θέματα που αφορούν κληρονομιές ή νομικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά. Η ισορροπία ανάμεσα στην ύλη και την πνευματικότητα, είναι το κλειδί για να αποκτήσετε την συναισθηματική σας πληρότητα. Οι συμβουλές από άτομα του κοντινού περιβάλλοντος θα πρέπει να εξετάζονται και να ακολουθούνται με επιφυλακτικότητα, ιδίως όταν τα άτομα έχουν δείξει μία τοξική συμπεριφορά στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ- Η ΚΡΙΣΗ

Η νέα χρονιά θα είναι κομβικό σημείο για σας, αφού είναι μία καρμική περίοδος και οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα ολοκληρώσουν ένα κύκλο ζωής. Στο παρελθόν μπορεί να εθελοτυφλούσατε σε κρυφές καταστάσεις που εξελίσσονταν γύρω σας. Ο ρεαλισμός και η αντικειμενικότητα είναι στοιχεία απαραίτητα, για να αλλάξετε την οπτική σας. Θα προσπαθήσετε να ελευθερωθείτε από ταμπού και προκαταλήψεις του παρελθόντος και θα ολοκληρώσετε τομείς που σας ενδιαφέρουν, φέρνοντάς τους σε επίπεδο που θα ικανοποιηθείτε.

Η σκέψη να συμμετέχετε σε παρασκήνια ερωτικά θα είναι έντονη και θα πρέπει να μην χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια σας, για να μην εγκλωβιστείτε σε δεσμεύσεις που δεν θα μπορέσετε να στηρίξετε. Οι επιλογές σας θα καθορίσουν την οικονομική σας ανάπτυξη και θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν σε εύστοχες αποφάσεις. Μην αφήσετε πάθη και εμμονές να δεσμεύουν τις κινήσεις σας και να σας καθοδηγούν σε μία λάθος πορεία. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να τελειώσετε παρελθοντικές καταστάσεις και να τοποθετηθούν νέα σχέδια για το μέλλον. Βελτιώστε την ψυχολογία σας, πιστεύοντας περισσότερο στις ικανότητες και στις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι αλλαγές που υπήρξαν στο παρελθόν, επηρέασαν αρκετά την ψυχολογία σας και δημιούργησαν αμφιβολίες και ανασφάλειες. Το 2021 ήταν ένα έτος που καθόριζε τον τρόπο που έπρεπε να ακολουθήσετε ενέργειες και επιλογές, αλλά οι δυσκολίες σας απομάκρυναν από τους στόχους σας. Η νέα χρονιά είναι πιο δυναμική, καθώς θα μπορέσετε να εστιάσετε εις βάθους σε θέματα που αφορούν την ευτυχία και την ευδαιμονία σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθησή σας, καθώς θα σας δείξουν ξεκάθαρα το πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε σε προκλήσεις και πιέσεις. Το αποτέλεσμα που θα χαραχτεί στο τέλος της χρονιάς θα είναι ικανοποιητικό, αφού θα μπορέσετε να βάλετε στην θέση τους σχέσεις και καταστάσεις που αφορούν την διαβίωσή σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με το «εμείς» και θα νιώσετε ικανοποίηση με τις επιλογές σας. Οι συνεργασίες και η πελατειακή κατάσταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να ενισχύσετε τον οικονομικό σας παράγοντα. Δεν θα εκλείψουν τα παρασκήνια και οι κρυφές καταστάσεις σε συνεργασίες, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί. Είναι ένα έτος που η αναδρομή στο παρελθόν, θα καθορίσει δυναμικά το μέλλον σας. Εξετάστε τα στοιχεία που σας έχουν δοθεί και εκμεταλλευτείτε τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει στο παρελθόν. Η διάθεση για ρομαντικές σχέσεις και άγγιγμα ψυχής, θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας. Η συμμετοχή σε ερωτικά τρίγωνα, θα επινοήσουν περιπέτειες που θα σας εκπλήξουν.

ΛΕΩΝ- Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η νέα χρονιά θα φέρει ένα ξεκαθάρισμα της ζωής σας και θα χτίσετε νέα θεμέλια για το μέλλον. Η συμπεριφορά σας, θα είναι αρκετά σκληρή και αποφασιστική απέναντι σε θέματα που στο παρελθόν δείξατε υπερβολές και μία ευαίσθητη πλευρά που έδειξε αδυναμία. Οι επιλογές σας θα είναι κάτω υπό αυστηρή κριτική και δεν θα επιτρέπετε να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Η αυταρχικότητα και η κυριαρχία σε προσωπικά θέματα θα βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα έχουν την δυναμική να ξεκαθαρίσουν τις καταστάσεις γύρω σας. Σχέσεις που στο παρελθόν έχουν δείξει αντοχή θα προβούν στην επισημοποίηση τους και θα αποτελέσουν μία νέα αρχή στην ζωή σας.

Όσες έχουν δείξει ότι έχουν χάσει την ενεργητικότητα και το πάθος, θα καταλήξουν στην διάλυση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες που δημιούργησαν λάθη και αρνητικές συμπεριφορές, θα εξαλειφθούν μέσω της αποδοχής και της κατανόησης. Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, που στο τέλος θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Στηριχτείτε στην λογική και την δυναμικότητα του λόγου σας, χωρίς να μένετε σε ριζοσπαστικές ιδέες που δεν θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Εξετάστε τα δεδομένα και εξαντλείστε όλα τα περιθώρια που θα σας δοθούν με κάθε επιφύλαξη. Οι συμφωνίες που θα υπάρξουν θα φέρουν ευκαιρίες στην ζωή σας, αλλά προσοχή μην υπερβάλετε σε προτεραιότητες και υποχρεώσεις.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Η νέα χρονιά θα σας συνοδεύσει με αρκετές δυσκολίες και αλλαγές που θα απαιτήσουν καλή διαχείριση από μέρους σας. Εξετάστε με πιο αυστηρή κριτική τις καταστάσεις γύρω σας και μην επιμένετε σε ανατροπές που δεν έχετε την κρίση να αντιμετωπίσετε. Η σκέψη να μείνετε προσηλωμένοι σε παρελθοντικές αντιλήψεις δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα σας, αλλά δημιουργεί ένα κενό στα μελλοντικά σας σχέδια. Τα πάθη και οι εμμονές σε συμπεριφορές που έχουν αποδειχτεί λανθασμένες, δημιουργούν αποστάσεις στις σχέσεις σας. Μπορεί να μην σας είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις σας και ίσως, θελήσετε να μείνετε σε ουτοπικές σκέψεις.

Η επιθυμία να επαναφέρετέ στην ζωή σας σχέσεις του παρελθόντος που έμειναν ημιτελείς, χρειάζεται προσοχή καθώς θα πρέπει να είστε κατασταλαγμένοι για το πως θα ακολουθήσει η πορεία τους. Μείνετε μακριά από άτομα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν ή είναι τοξικά, γιατί η προσπάθειά τους να σας εκμεταλλευτούν ή να σας επηρεάσουν θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Τα ρίσκα και η καλή ζωή που ίσως σας έλκει αυτή την περίοδο, μπορούν να δημιουργήσουν αρνητικές συνέπειες και να σας κρατήσουν δέσμιους σε λάθος επιλογές. Οι συνεργασίες και οι νέες συμφωνίες, θα πρέπει να είναι μεθοδευμένες και να στοχεύσετε σε ακριβείς επιθυμίες. Το 2022 είναι ένα έτος που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ- Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ένα δύσκολο παρελθόν θα σας ακολουθήσει αυτή την περίοδο και θα βρεθείτε σε θέση να προσδιορίσετε νέους στόχους στην ζωή σας. Οι υπερβολές και οι κρυφές καταστάσεις που υποστηρίξατε μέχρι σήμερα, έφεραν δυσκολίες και εμπόδια για την σταδιοδρομία σας. Οι επαφή σας με άτομα τοξικά που για λόγους συμπόνιας συνεχίζατε, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και να στραφείτε στον εαυτό σας και στην εξέλιξη του. Απομακρυνθείτε από αρνητικές καταστάσεις και επαναπροσδιορίστε την θέση σας, όπου αυτό χρειάζεται. Η δοτικότητα που δείχνετε και η επαφή σας με νέα πρόσωπα σε κοινωνικό περιβάλλον, θα αλλάξουν την διάθεσή σας, ώστε να γίνετε πιο δημιουργικοί και να εστιάσετε στις ικανότητες και καλλιτεχνικές σας τάσεις.

Η ώθηση να αντλήσετε δύναμη από τρίτους, απαιτεί προσοχή, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε καταστροφικές συνέπειες. Οι σχέσεις σας θα αλλάξουν μορφή και θα εισπράξετε ίσως μεγαλύτερη σκληρότητα από τους άλλους γύρω σας, που από την μία μπορεί να σας δυσκολέψει, από την άλλη όμως, θα σας κάνει πιο δυνατούς, καθώς οι προκλήσεις θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις αδυναμίες σας. Στον επαγγελματικό παράγοντα, θα εμφανιστούν αρκετές ευκαιρίες που θα προσεγγίσετε δεδομένα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι προσπάθειες σας θα είναι συμβατές με τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες σας, γι’ αυτό η αποδοχή από τους άλλους θα φέρει την εξέλιξή σας. Η διάθεση να βρείτε νέους στόχους θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και ενεργητικούς, χωρίς όμως να ξεχνάτε να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που δεν μπορείτε να στηρίξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Το 2022 θα είναι ένα έτος με αρκετές δυσκολίες και θυσίες που θα πρέπει να κάνετε, για να βάλετε σε τάξη την ζωή σας. Στο παρελθόν κάποιες φορές αισθανθήκατε ότι βρίσκεστε σε μία καρμική περίοδο και οι αποφάσεις σας ήταν καθοριστικές για την πορεία που θα ακολουθήσει. Η αδυναμία σας όμως, να τελειώσετε καταστάσεις που το έδειχναν ξεκάθαρα την αρνητικότητα τους, δημιούργησε εμπόδια στα σχέδιά σας. Μία μορφή τοξικότητας δεχόσασταν από κοντινά πρόσωπα, την οποία δεν ήσασταν σε θέση να σταματήσετε. Λοιπόν, η νέα χρονιά θα σας προκαλέσει ξανά να επαναφέρετε τα πράγματα στην θέση τους και να ολοκληρωθούν καταστάσεις που έχουν δείξει αρνητικές στο παρελθόν. Οι θυσίες που θα πρέπει να καταβάλλετε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα βελτιώσουν τις σχέσεις και θα αλλάξουν τα δεδομένα σας.

Στον οικονομικό σας παράγοντα, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δυσκολίες που θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Η αντίδραση σας απέναντι σε ανταγωνισμούς θα πρέπει να είναι σε χαμηλό προφίλ και να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες και πιο πειθαρχημένες. Αποφύγετε τις σπατάλες και τις αγορές μεγάλων κεφαλαίων. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και βάλτε στην ζωή σας την άθληση και την υγιεινή διατροφή. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες που μπορεί να προβούν αρνητικές στην σωματική και ψυχική σας υγεία. Στις σχέσεις σας, δώστε τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζονται, για να αποσυμφορηθεί το αρνητικό κλίμα που έχει σχηματιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Ο ΑΝΟΗΤΟΣ

Η νέα χρονιά θα είναι μία καινούργια αρχή για σας, γεμάτη περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Στο παρελθόν οι καταστάσεις που ζήσατε δεν ήταν καθόλου εύκολες, ιδίως για την ψυχολογία σας, όμως το θάρρος και η τόλμη που χρησιμοποιήσατε, μπόρεσαν να τελματώσουν αρνητικές καταστάσεις και να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η χρονιά αυτή θα σας χαρίσει πολλές ευκαιρίες και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας σε νέες δημιουργίες. Η μετανάστευση ή μετοίκιση, θα είναι στα σχέδια σας και θα σας αλλάξουν την ζωή. Οι νέες ενάρξεις σε ζητήματα μόρφωσης ή επαγγελματικά, θα σας εμψυχώσουν και θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Η ανώτερη εκπαίδευση ή η τεχνογνωσία,  θα είναι στο επίκεντρο και στα ενδιαφέροντά σας, ενισχύοντας έτσι την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Αποφύγετε ρίσκα που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε ή είναι ριψοκίνδυνα απέναντι στην οικονομική σας κατάσταση. Η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί από υψηλόβαθμα στελέχη και θα έχετε την ευκαιρία για προαγωγή και αύξηση των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να μείνετε προσεχτικοί σε προτάσεις που υποθάλπουν σκέψεις εκμετάλλευσης. Βαδίστε με σταθερά βήματα και διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, αποφεύγοντας έτσι, να οδηγηθείτε σε μετέωρη κατάσταση. Στις μόνιμες σχέσεις που έχουν αντέξει στο χρόνο, η επισημοποίηση θα τις ευνοήσει. Στους ελεύθερους, θα υπάρξουν νέες ερωτικές σχέσεις που θα χαρίσουν την περιπέτεια και θα περάσετε ευχάριστα, χωρίς όμως να σας υπόσχονται μακροχρόνια διάρκεια. Ο ερωτισμός και το πάθος, είναι στοιχεία που θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η νέα χρονιά θα είναι αρκετά αισιόδοξη και η ελπίδα για το καλύτερο θα σας χαρίσει μία ξεχωριστεί περίοδο. Το 2022 θα είναι μία ανάπαυλα για σας και θα έχετε περιόδους χαλάρωσης που θα σας απομακρύνουν από εντάσεις και καυγάδες. Θα μπορέσετε να εστιάσετε περισσότερο  στα αισθήματά σας και θα γίνετε περισσότερο ιδεαλιστές. Οι σχέσεις σας θα μπορούν να βελτιωθούν και να βρείτε μία κοινή συνισταμένη με τον σύντροφό σας. Οι διαφορές θα εκλείψουν και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά. Μην μείνετε σε αρνητικές συμπεριφορές που θα σας αγχώσουν και θα επηρεάζουν την ψυχολογία και την σχέση σας.

Η ρομαντική πλευρά του εαυτού σας θα είναι πιο έντονη και θα νιώσετε ότι μπορείτε να εκφράσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στο επαγγελματικό περιβάλλον θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και τα «θέλω» σας και θα νιώσετε μία ανεξαρτησία. Αποφύγετε υπερβολές και μην ενοχοποιείτε τον εαυτό σας, σε περιπτώσεις που οι άλλοι εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες σας. Η πνευματική σας ανάπτυξη θα είναι στο επίκεντρο και θα εστιάσετε σε πιο μεταφυσικά θέματα. Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, που θα αλλάξουν την διάθεσή σας και θα αναδείξετε τα ταλέντα σας. Με φίλους και το κοντινό σας περιβάλλον, θα έρθετε πιο κοντά και θα εξασθενίσουν οι εντάσεις και οι καυγάδες, καθώς θα εστιάσετε περισσότερο στα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο νέος χρόνος θα είναι πιο μοναχικός για σας και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας η πνευματικότητα. Η προηγούμενη χρονιά, ίσως, σας κούρασε σωματικά και ψυχικά, αφού εξετάσατε τα θέματα που σας αφορούσαν και σας γέννησαν αρκετές αμφιβολίες. Στο οικογενειακό περιβάλλον ενώ οι σχέσεις σας είχαν την ευκαιρία να τροφοδοτηθούν με νέα πράγματα, οι καταστάσεις σας εγκλώβιζαν και σας κρατούσαν δέσμιους. Η νέα χρονιά, θα σας απομονώσει και θα εστιάσετε περισσότερο στο κέντρο του εαυτού σας, προσπαθώντας έτσι να βρείτε νέες πτυχές. Η αναζήτηση της πνευματικής σας εξέλιξης και καθοδήγησης από αρμόδια άτομα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Η μόρφωση και η εκπαίδευση, θα έχουν την ευκαιρία να τις εξελίξετε και να δώσουν την ευκαιρία να ενισχυθούν τα εχέγγυα σας.

Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα σας συμβουλέψουν και θα στηρίξουν τις ιδέες σας, καθώς θα γίνουν αρωγοί στα νέα σας σχέδια. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα οδηγηθεί με αργούς ρυθμούς και κάποιες φορές, ίσως, νιώσετε ανία και αδιαφορία για θέματα που έχουν μεγάλη σημασία. Ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος, θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια και θα προσπαθήσετε να ξαναζήσετε παλιές περιπέτειες. Για τους ελεύθερους, θα υπάρξει ερωτική έλξη, σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θα σας χαρίσουν την ασφάλεια και την σιγουριά. Οι οικονομικές σας συναλλαγές απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγετε αγορές μεγάλων κεφαλαίων. Η δανειοδότηση δεν σας ευνοεί στην διάρκεια αυτού του έτους, γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε με την οργάνωση και τον προγραμματισμό που έχετε κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ- Ο ΠΥΡΓΟΣ

Το 2022 θα είναι ένα καρμικό έτος για σας και θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σας. Οι αμφιβολίες και οι αναβολές που ίσως υπήρξαν έντονα στο παρελθόν, θα μπορέσουν να εκλείψουν σιγά-σιγά και θα μπορέσετε να εστιάσετε στα «θέλω» και στις επιθυμίες σας. Ο νέος χρόνος θα έχει πολλές ευκαιρίες και η εστίασή σας στην μεταφυσική ή σε γενικότερα πνευματικές ανησυχίες θα αναδείξει τον δυναμικό σας εαυτό. Οι προσδοκίες σας θα είναι με πιο πειθαρχημένο χαρακτήρα και αυτό, θα σας βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να επιτύχετε τους στόχους σας. Δείξτε προσοχή στην τάση να ονειροπολείτε, η οποία θα είναι έντονη και θα φεύγετε αρκετές φορές από την πραγματικότητα, όπου κάποιες φορές θα φαντάζει δύσκολη και επίπονη.

Η τόλμη και το θάρρος που θα δείξετε σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, ιδίως μετά το 2ο εξάμηνο. Οι προσπάθειές σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σας κατάσταση, που τις περισσότερες φορές δείχνετε αδυναμία να στηρίξετε. Οι σχέσεις που έχουν χάσει το πάθος τους, θα οδηγηθούν σε διάλυση και στην θέση τους θα υπάρξουν νέες. Μην αφήσετε τις φοβίες και τις ενοχές να σας συνοδεύουν στις αποφάσεις σας και στηριχτείτε στην διαίσθηση και το ένστικτό σας. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, θα αντιμετωπιστούν με την λογική και την σωστή διαχείριση που θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας έχουν δοθεί. Θέματα σχέσεων που έδειχναν στο παρελθόν ότι βρίσκονταν σε αδιέξοδο, αυτή την χρονιά θα ξεκαθαριστούν και θα πάρετε σκληρές αποφάσεις για την πορεία τους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση