Κάρτες Ταρώ 2023

Κάρτες Ταρώ 2023
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη, PhD, CSLC 

Ιδρύτρια του Κέντρου Εσωτεριστικών Επιστημών

Πιστοποιημένη Spiritual Life Coach

ΚΡΙΟΣ-O ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Η χρονιά που αφήσατε πίσω σας, περιέκλειε πολλές αλλαγές που κάποιες φορές αναγκαστήκατε να προβείτε, εξ’ αιτίας των συνθηκών που επικρατούσαν, χωρίς να είστε σε θέση να τις διαχειριστείτε κατάλληλα. Ήταν λοιπόν, ένα έτος που από την μία προσπαθήσατε να οριοθετήσετε τομείς που σας δυσκόλευαν, από την άλλη όμως αδυναμίες και υπερβολές, δεν σας επέτρεψαν να τους ολοκληρώσετε. Η νέα χρονιά, σηματοδοτεί μία μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνετε για την ολοκλήρωση αυτών, χωρίς όμως να απέχουν οι δυσκολίες, ιδίως τους πρώτους μήνες. Στοχεύστε ψηλά και μειώστε την παρορμητικότητα και την οξυθυμία, που αρκετές φορές έχετε παρατηρήσει ότι, οδηγείστε σε λάθος αποτελέσματα. Η αναζήτηση ασφάλειας μέσα από σχέσεις, θα σας κάνει κάποιες φορές να εθελοτυφλείτε και να εντείνετε μία κυριαρχική συμπεριφορά απέναντι στα άτομα που υπάρχουν γύρω σας. Η καθημερινότητα αρκετές φορές θα σας παλινδρομεί, σε ένα χαοτικό παρελθόν και εσείς με την σειρά σας, από την μία μπορεί να το νιώθετε ως απειλή, από την άλλη όμως, ως πρόκληση για την εξέλιξη σας. Τα εργασιακά και οικονομικά θέματα θα σας δυσκολέψουν αρκετά και θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη βαρύτητα στις συμφωνίες ή συνεργασίες που πρόκειται να πραγματοποιήσετε. Τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, την καλοκαιρινή περίοδο, που θα σας αφήσουν μία ανάσα ανάπαυλας. Το επόμενο διάστημα, θα μπορέσετε να βελτιώσετε αρκετά τα θέματα κοινωνικής και οικογενειακής ζωής, εφόσον θα είστε πλέον ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και θα κατανοείτε τους γύρω σας, εμβαθύνοντας στις δικές τους ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ-O ΜΑΓΟΣ
Το έτος του 2023, θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και αλλαγές, απομακρύνοντας σας από ένα κουραστικό έτος που διανύσατε. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, μπορεί να έφεραν στιγμές που σας απογοήτευσαν, όμως σας έκαναν να αντιληφθείτε σε βάθος τις ικανότητες και τις αξίες σας. Τώρα μπαίνετε σε μία νέα χρονιά, που θα σας χαριστούν με ευκολία οι νέες ενάρξεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε και ο τρόπος που θα τις επεξεργαστείτε θα είναι ολιστικός. Μία αίσθηση ανθοφορίας θα νιώσετε τους πρώτους μήνες και θα εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες σας. Στον τομέα των σχέσεων, θα νιώσετε μία χαλάρωση και μία αίσθηση ασφάλειας, καθώς θα απομακρυνθείτε από εμμονές και στερεότυπα, που δημιουργούσαν ανάμεσα σας μία απόσταση. Στα οικονομικά, θα έχετε την ευχέρεια να εξελιχθείτε και να κάνετε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες. Οι επενδύσεις και οι αγορές, θα είναι ευνοϊκές μέχρι τα μέσα του χρόνου, φέρνοντας σας αρκετά κέρδη. Το δεύτερο εξάμηνο θα πρέπει να βαδίζετε με πιο αργά βήματα και να είστε γενικότερα επιφυλακτικοί σε προτάσεις και με τα νέα άτομα που θα συναναστραφείτε. Περιορίστε λίγο την υπερβολική αγάπη για καλοπέραση και πολυτέλεια, διότι μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος ενέργειες, που αργότερα θα μετανιώσετε. Η στάση αυτή, δεν θα σας αφήσει να εξετάσετε εις βάθους, γεγονότα ή καταστάσεις που θα εξελιχθούν γύρω σας. Το 2023, θα είναι γεμάτο με έρωτες και περιπέτεια, καθώς θα βγείτε από την παθητικότητα, που σας προκάλεσε ο προηγούμενος χρόνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ-O ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Η χρονιά του 2023, θα σας χαρίσει την σταθερότητα και την αποκατάσταση σε τομείς της ζωής σας, που ίσως σας πλήγωσαν ή σας έκαναν να υποφέρετε. Είναι μία περίοδος με αλλαγές προς το καλύτερο, καθώς θα ξεπεράσετε την επιφανειακή προσέγγιση που είχατε μέχρι τώρα, απέναντι σε γεγονότα ή καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν. Μία εσωτερική ελευθερία θα σας χαρακτηρίζει και θα είστε έτοιμοι να απλοποιήσετε την ζωή σας και να γευτείτε την χαρά που σας προσφέρουν καθημερινά πράγματα. Είναι μία χρονιά που μπορείτε να εξετάσετε τις σχέσεις σας ή να τις επισημοποιήσετε. Στα επαγγελματικά σας, θα οργανώσετε τον τρόπο σκέψης σας και θα ξεκινήσετε το νέο έτος χτίζοντας γερά θεμέλια. Ενώ θα δείχνει γύρω σας ότι, επικρατεί μία παθητικότητα και απλά εσείς καταβάλετε υπέρμετρες προσπάθειες, μετά το πρώτο τρίμηνο, τα πράγματα θα αρχίσουν να πάρουν μία πιο ενεργή τροπή και θα νιώσετε ότι, αποδίδουν στο βαθμό που εσείς επιθυμείτε. Οι νέες ενάρξεις και οι αλλαγές θα είναι ευνοϊκότερες για σας και θα στοχεύσετε σε τομείς που θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αποφύγετε, να είστε νωχελικοί, ιδίως στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα αυξήσουν τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε να βάζετε όρια σε σπατάλες και υπερκαταναλωτικές ενέργειες. Την περίοδο του Φθινοπώρου, θα υπάρξει μία μικρή πτώση, ιδίως σε περιπτώσεις που δεν έχετε λειτουργήσει κατάλληλα τον προηγούμενο χρόνο. Μπορεί να βιώσετε μία μικρή περίοδος θυσιών, γενικότερα στις διαπροσωπικές σχέσεις και απρόοπτες καταστάσεις σας αναγκάσουν να στραφείτε προς τον εαυτό σας. Ακόμα, μπορεί να υπάρξουν απώλειες, που θα σας επηρεάσουν ψυχικά και συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-OI ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2022 ήταν ένα έτος που προκάλεσε τις αντοχές σας, αφού υπήρξαν ανακατατάξεις στο επαγγελματικό ,οικονομικό και οικογενειακό περιβάλλον. Αρκετές συγκρούσεις σας έφεραν μπροστά στις επιλογές σας και παρατηρήσατε ότι η λύση είναι να απομακρυνθείτε από ένα παρελθόν που καθόριζε το σήμερα. Φέτος, θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε συνήθειες ή τρόπο σκέψης και την πορεία του, θα την ορίσετε μέσω των δικών σας αποφάσεων. Η οριοθέτηση των σχέσεων, θα σας δώσει την πρωτοβουλία, να ξεκινήσετε μία καινούργια αρχή στην ζωή σας. Οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες, θα παλινδρομούν τις σκέψεις σας, μένοντας σε λάθος σχέσεις που δεν έχουν να σας δώσουν κάτι περισσότερο. Η δοτικότητα και η φροντίδα θα είναι αυξημένες, ιδίως στα άτομα που αισθάνεστε κοντά. Το 2023, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιά σας, στον επαγγελματικό και ερωτικό τομέα. Στο δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, θα υπάρξουν περισσότερες δυσκολίες που θα μειώσουν την ενεργητικότητα και τα θέλω σας. Θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας, γιατί κάποιες φορές θα λειτουργήσετε υπερβολικά σε γεγονότα ή καταστάσεις, που θα σας απομακρύνουν από τους άλλους. Περιορίστε τις αντιδράσεις σας και τα ανοίγματα, βαδίζοντας με πιο αργούς ρυθμούς. Στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και επιφυλακτικοί, διότι, μπορεί να δεχθείτε οικονομικές απώλειες ή ανατροπές στην σταδιοδρομία σας. Κινηθείτε με σοφία και ωριμότητα, ακούγοντας την διαίσθηση σας. Η νοσταλγία σε σχέσεις που έχουν τελειώσει στο παρελθόν και έχουν δείξει ξεκάθαρα την εικόνα τους, θα υπάρξει ίσως, μέσω μίας έμμονης σκέψης, που θα πρέπει να διαχειριστείτε.

ΛΕΩΝ-H ΚΡΙΣΗ
Η νέα χρονιά θα είναι μία απελευθέρωση για σας, ενώ παράλληλα θα είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής σας, καθώς θα απαλλαγείτε από περιττά πράγματα που έχουν εμποδίσει την εξέλιξη σας. Οι αλλαγές που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Προσπαθήστε όμως, να διατηρείστε την αυτοκυριαρχία και την ψυχραιμία, σε αποκαλύψεις που θα έρθουν στην επιφάνεια. Κρυφά μυστικά ή παρασκήνια που σχηματίστηκαν τον προηγούμενο χρόνο, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα λάβουν χώρα, ιδίως θέματα που αφορούν τις σχέσεις, αναγκάζοντας σας να δείτε τα πράγματα από την ρεαλιστική τους πλευρά. Οι αλλαγές που θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα, απαιτούν αύξηση των ωρών εργασίας και επιμονής, στο να φτάσετε στον στόχο σας. Η στάση αυτή, θα σας απαλλάξει από την παθητικότητα, που ίσως δημιούργησε η αίσθηση της απόλαυσης και έμμονης σκέψης προς τα υλικά αγαθά ή κυριαρχίας. Μετά από το πρώτο τρίμηνο του χρόνου, η αισιοδοξία και οι έναρξη νέων ιδεών, θα χαρίσουν ένα ευχάριστο κλίμα στις αναζητήσεις σας. Οι σχέσεις σας, θα κινηθούν γύρω από μία ρομαντική πλευρά και ίσως δεν εντοπίσετε στοιχεία που εμποδίζουν την εξέλιξή τους. Μία μικρή αναβλητικότητα, θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας και θα μειωθούν οι πρωτοβουλίες και η αποφασιστικότητα σας. Προσοχή στην εξερεύνηση ή αναζήτηση νέων σχεδίων, που δεν μπορούν να είναι άμεσα υλοποιήσιμα και σας οδηγήσουν σε απαισιόδοξες σκέψεις. Μετά την καλοκαιρινή περίοδο, θα έχετε την θέληση να ξεκινήσετε ενεργά νέα σχέδια και να τους δώσετε μορφή. Είναι η κατάλληλη περίοδος για νέες ενάρξεις, χωρίς όμως, να ξεχνάτε ότι ο αυθορμητισμός και οι βιαστικές κινήσεις, θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-O ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Το έτος του 2023 θα είναι μία περίοδος αποδοχής του παρελθόντος και η επεξεργασία του θα χρειαστεί, σοφία και ωριμότητα. Οι έντονες αλλαγές που υπέστη το 2022, κατέστειλαν τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Σχέσεις ή καταστάσεις που έδειξαν να τελειώνουν, δεν ήσασταν σε θέση να τις αντικρύσετε και να τις αποδεχτείτε. Μπαίνοντας λοιπόν, στην νέα χρονιά θα σας πάρει λίγο χρόνο, η αναζήτηση αυτή. Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη την ζωή σας, όσο και να σας είναι δύσκολο, αφού κάποιες φορές θα παλινδρομείτε στο παρελθόν. Η στάση να στραφείτε προς τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την πραγματική αλήθεια, που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία, είναι το κλειδί, για να τα καταφέρετε. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας, ιδίως το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Ίσως, υπάρξουν απώλειες που μπορεί να νιώσετε ως επίπονες, ιδίως αυτές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Είναι μία κατάλληλη περίοδος, να δώσετε ένα τέλος σε μακροχρόνιες σχέσεις, που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά και να επαναξιολογήσετε την ζωή σας, κάτω υπό το πρίσμα αισιόδοξων σκέψεων. Οι έντονες δυσκολίες θα είναι μέχρι το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και έπειτα τα πράγματα θα πάρουν από μόνα τους, μία πιο αισιόδοξη ματιά. Νέες σχέσεις, θα αλλάξουν την ζωή σας και θα επικεντρωθείτε με πιο θετικές σκέψεις. Τα όνειρά σας, θα έχουν το περιθώριο να υλοποιηθούν και η ζωή θα σας ανταμείψει, για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει. Νέες ιδέες, θα διαμορφώσουν τα επαγγελματικά σας και θα τα εξελίξετε προς το καλύτερο. Την περίοδο αυτή, ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, συμφωνίες και οι επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ-O ΘΑΝΑΤΟΣ

Το έτος 2022, ήταν γεμάτο ανατροπές, δυσκολίες και θυσίες που προβήκατε να κάνετε, ώστε να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Μπαίνοντας στην νέα χρονιά, θα παρατηρήσετε με πιο ξεκάθαρη ματιά τα πράγματα γύρω σας, και θα ενεργήσετε πιο αποφασιστικά. Αποφύγετε να ξεκινήσετε νέα πράγματα, ιδίως τους πρώτους μήνες, καθώς καλείστε πρώτα, να κλείσετε έναν παλιό κύκλο. Ίσως, έρθετε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας και μπορεί να κυριευτείτε από διχασμούς και διλλήματα. Βρεθείτε κοντά με άτομα που ενισχύουν την ώθηση να προχωρήσετε και να χαράξετε μία καινούργια πορεία ζωής. Ο ψυχολογικός σας τομέας, θα νιώσει αρκετή πίεση από τις εξωτερικές συνθήκες που θα επικρατούν, αλλά θυμηθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας. Συνεργασίες ή θέματα εργασιών, θα ολοκληρωθούν, με αποτέλεσμα ή να αλλάξουν μορφή ή να δείξουν ξεκάθαρα, ότι δεν έχουν συνέχεια. Είναι μία περίοδος που θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, για τομείς που θα προβάλλουν την ενεργητικότητα σας και δεν θα αφήσετε τρίτους να διαβάλλουν τις απόψεις και να σας εκμεταλλευτούν. Θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, δάνεια, τράπεζες και γενικότερα με τον νόμο, θα τελειώσουν, με βάση τον τρόπο που τα έχετε κινήσει. Μετά τα μισά του έτους, θα κυνηγήσετε τα όνειρα σας και θα θελήσετε να χαλαρώσετε. Στις σχέσεις σας, μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι και θα χρειαστείτε, περισσότερο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-H ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η νέα χρονιά θα σας βρει πιο αποφασισμένους και έτοιμους να αποδεχτείτε τις αλλαγές. Έχοντας περάσει από ένα έτος γεμάτο εντάσεις και αποφάσεις, που ίσως, σας στοίχησαν ψυχολογικά και συναισθηματικά, μπορείτε τώρα να ακολουθήσετε την διαδρομή που θέλετε και να οργανωθείτε, χωρίς να επιτρέπετε να υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Στους πρώτους μήνες του έτους, θα νιώσετε έντονα τις αλλαγές, που αρχίζουν να παίρνουν μία τροπή που εσείς πλέον καθορίζετε. Τα οικονομικά σας θα δεχτούν μία ανοδική πορεία και θα ευνοούνται οι αγορές, οι επενδύσεις και ότι θέμα αφορά, ακίνητη περιουσία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και εύκολα θα λαμβάνετε χρήματα, από διάφορες κατευθύνσεις, χωρίς να σπαταλάτε την ανάλογη ενέργεια. Οι σχέσεις σας θα σταθεροποιηθούν και θα επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά. Η φροντίδα και η δοτικότητα, προς τα άτομα που είναι κοντά σας, θα αυξηθεί και θα έρθετε πιο κοντά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χτίσετε γερά θεμέλια και θα έχετε την ανάλογη ανταμοιβή. Την καλοκαιρινή περίοδο, θα αρχίσετε να χαλαρώνετε τους ρυθμούς σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και ίσως στραφείτε να κινηθείτε υπόγεια, σε κάποια θέματα. Δείξτε προσοχή στις σκέψεις σας και μην εναντιώνεστε και κινήστε επιθετικά, σε καταστάσεις που νιώσετε αδικία. Παρασκήνια, θα αρχίσουν να εξελίσσονται στα προσωπικά και στις διαπροσωπικές σχέσεις ή θα έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά μυστικά, που προσπαθήσατε να τα καλύψετε. Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας και διαχειριστείτε τον θυμό και την εσωτερική σας ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ-TO ΑΣΤΕΡΙ

Το έτος 2023, θα αρχίσει με μία αισιόδοξη ματιά και θα ξεκινήσετε να γίνεστε ανταγωνιστικοί, εφόσον θα υποστηρίξετε τις νέες ιδέες σας και θα πρωτοτυπήσετε απέναντι στους άλλους. Οι κοινωνικές συνευρέσεις θα τραβούν την προσοχή σας και θα διοχετεύσετε την ενέργεια σας, σε οργανώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι φιλικές επαφές, θα είναι σε πρώτο πλάνο και θα βρείτε νέα άτομα που θα έχουν κοινό στόχο με τα ενδιαφέροντα σας. Επαγγελματικά, θα κάνετε μία στροφή προς την τεχνολογία και θα ενεργοποιήσετε ταξίδια που ίσως μέχρι τώρα αναβάλατε. Οι παράτολμες κινήσεις μπορεί να σας απογειώσουν, όμως θυμηθείτε, ότι απαιτούν και όρια για να μην ξεφύγετε και αργότερα τις μετανιώσετε. Μία υπερβολή θα δείξετε απέναντι στις σχέσεις σας, που ίσως κάποιες φορές γίνει το εμπόδιο και θα παρατηρήσετε μία παθητικότητα. Η απότομη εναλλαγή της διάθεσης , χρειάζεται τον έλεγχό σας, γιατί ενώ θα βλέπετε να τρέχουν τα πράγματα γύρω σας με ευκολία, οι απαισιόδοξες σκέψεις θα διαμορφώνουν ένα δύσκολο κλίμα με γύρω σας. Μετά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε πάθη και αδυναμίες, που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην καθημερινότητα σας. Δυσκολίες θα προκύψουν, στα οικονομικά και θα εμποδίσουν την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Μειώστε τις δαπάνες και τα περιττά έξοδα και περιορίστε τις επενδύσεις ή τις αγορές ακινήτων. Μία έλξη προς τους εθισμούς, θα σας βγάλει από το πρόγραμμά σας και ίσως, επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας. Αποφύγετε αρνητικά άτομα, που αποσκοπούν να σας εκμεταλλευτούν χρηματικά και συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-O ΚΟΣΜΟΣ

Η χρονιά του 2023, θα είναι μία ολοκλήρωση των προσπάθειών σας και θα ανταμειφθείτε ηθικά και ψυχικά. Παρ’ ότι στο παρελθόν αντιμετωπίσατε ξαφνικές ανατροπές και απομακρυνθήκατε από προσδοκίες και σχέσεις, τώρα, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη την ζωή σας και να νιώσετε ικανοποίηση. Η οργανωτική σκέψη και η επιμονή σας, θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το 2022. ήταν μία χρονιά δύσκολη για σας, σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, τα οποία απορρόφησαν μεγάλο μέρος των σκέψεων σας. Με την εισαγωγή σας στο νέο έτος, θα γεφυρώσετε το παλιό με το νέο, βλέποντας την ολοκλήρωση στους τομείς που έχετε καταβάλει προσπάθειες. Οι εμπειρίες που αποκομίσατε στο παρελθόν, θα γίνουν το μονοπάτι για την καινούργια σας ζωή. Η σκληρή και η άκαμπτη στάση που κρατήσατε σε προσωπικές σχέσεις, άφησε τον έλεγχο στα χέρια σας, ενώ παράλληλα νιώσατε πολλές φορές αδυναμία να τις διαχειριστείτε. Ίσως, χρειαστεί να ανακτήσετε την ίδια στάση σε δυσκολίες που θα προκύψουν, χωρίς όμως να είστε αδιάλλακτοι αυτή την περίοδο. Απλά, ακούστε τι έχουν να σας πουν. Στα επαγγελματικά σας θα ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και θα έχετε τις απολαβές που θα σας ικανοποιήσουν. Σε περιπτώσεις που θα δυσκολευτείτε, ιδίως σε συνεργασίες, μην διαφεύγετε από την πραγματικότητα, βλέποντας τες με μία ουτοπική ματιά. Αντιδράστε άμεσα και μιλήστε με αποφασιστικότητα. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, θα ξεκινήσετε με ευκολία νέες ενάρξεις και θα θελήσετε να γευτείτε την ελευθερία. Οι σχέσεις σας, θα χτίζονται με πιο αυθόρμητο χαρακτήρα και θα δείξετε μία αδιαφορία, για την εις βάθους ανάλυση τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-O ΠΥΡΓΟΣ

Οι δυσκολίες που εμφανίστηκαν στον οικονομικό τομέα και σε θέματα σχέσεων, δεν έχετε προλάβει να τις διεκπεραιώσετε και σας ακολουθούν στις αρχές του νέου έτους. Η καινούργια χρονιά ξεκινά με πιο δραστικές κινήσεις από μέρους σας, καθώς είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε την ζωή σας. Είστε διατεθειμένοι να γκρεμίσετε πράγματα που έχουν σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας και στηρίζεστε στην διαίσθηση και στην εσωτερική δύναμη που έχετε. Η υπομονή και η επιμονή, να αντέξετε μία δύσκολη περίοδο, θα σας ανταμείψει, ιδίως μετά το πρώτο τρίμηνο του χρόνου. Την περίοδο αυτή, θα λάβετε μία βοήθεια ή παρότρυνση, για να ωθήσετε τα πράγματα προς το μονοπάτι που εσείς θέλετε. Οι καταστάσεις γύρω σας, θα είναι σαν να αλλάζουν σχεδόν μαγικά. Τα όνειρα σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται και γενικότερα σε ό,τι κάνετε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε την διάθεση να δημοσιοποιήσετε σχέδια και ιδέες, κρατώντας τον πρώτο ρόλο στην οργάνωση τους. Η πνευματικότητα και οι αλλαγές θα εντάσσονται στην καθημερινότητα σας, με έναν λεπτοφυή τρόπο, που απλά θα σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα ενεργοποιούν την εσωτερική σας δύναμη. Μία ρομαντική διάθεση θα χαρακτηρίζει τις ερωτικές σχέσεις. Την περίοδο του Φθινοπώρου, θα είστε πιο ενεργητικοί και αποφασιστικοί στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σας. Μετακομίσεις, μετοικίσεις και ταξίδια, θα είναι πιο ευνοϊκά αυτή την περίοδο και θα δώσουν την απαραίτητη δράση στην καθημερινότητα σας. Αγνοήστε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, που θα κρατήσουν για μικρό χρονικό διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ-O ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η είσοδος στο νέο έτος, θα είναι αρκετά δημιουργική και με αισιόδοξες σκέψεις. Το 2023 θα βρεθείτε σε μία καρμική περίοδος της ζωής σας και θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας, σημεία που ήταν μελανά και στεκόντουσαν απέναντι σε κάθε σας κίνηση. Η εσωτερική αναζήτηση και η πνευματικότητα θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας, δίνοντας το δρόμο, που πραγματικά επιθυμείτε να πάρει η πορεία σας. Έχετε την ικανότητα να επανεξετάσετε ιδέες και σχέδια και να επανδρωθείτε, με πιο δημιουργικό και ενεργητικό τρόπο. Στον τομέα των επαγγελματικών, θα είστε έτοιμοι να κάνετε καινούργια πράγματα και νέες ενάρξεις, δείχνοντας μεγάλο πιστεύω στις ικανότητές σας. Η διάθεση να αυξήσετε τις ώρες εργασίας και να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες θα σας ανταμείψουν. Σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, θα επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και δεν θα αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν στην τύχη τους. Η απόφαση να κρατήσετε τα ινία της μοίρας σας και να στηριχτείτε στην διαίσθηση και στις επιλογές σας, θα οδηγήσουν την πορεία σας, προς την ευτυχία. Έπειτα το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, θα μειώσετε την δράση σας και θα μείνετε παρατηρητές στις καταστάσεις και στις εξελίξεις γύρω σας. Θα είστε πιο εγκρατείς, σε αποφάσεις και δράσεις, προσπαθώντας να κρατήσετε τα πράγματα σε μία ισορροπία. Μετά την περίοδο του φθινοπώρου, θα πρέπει να διαχειριστείτε την ψυχολογία σας και να μην αφήσετε τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς, να καθοδηγούν τις αποφάσεις σας. Μείνετε προσεχτικοί σε κρυφές καταστάσεις ή παρασκήνια, που θα εξελιχθούν στο κοντινό σας περιβάλλον, τα οποία μπορεί να ενεργοποιήσουν ανασφάλειες και φοβίες. Αποφύγετε μέχρι το τέλος του χρόνου, ενάρξεις, αγορές και επενδύσεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση