Κάρτες Ταρώ Φεβρουαρίου 2022

Κάρτες Ταρώ Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ- Ο ΠΥΡΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας καρμικός μήνας για σας, εφόσον οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα καθορίσουν την μελλοντική σας πορεία. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα υποστούν μία μικρή ρήξη και θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν ένα δυσμενές κλίμα, το οποίο δεν βοηθά να διατηρήσετε καθαρή την σκέψη σας. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να μπορέσετε να λάβετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σας. Οικογενειακά θέματα που στο παρελθόν είχαν μπλοκάρει την επικοινωνία, θα ξεκαθαριστούν και θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας.

Σε θέματα σχέσεων η προσωρινή απομάκρυνση θα είναι ίσως, η λύση αυτή την περίοδο. Σε σχέσεις που έχουν δείξει ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι περισσότερο, θα υπάρξει οριστική διάλυση. Οι επενδύσεις και οι συμφωνίες που υπάρχουν στο πλάνο θα παρουσιάσουν μικρά εμπόδια, χωρίς όμως να σταματήσουν τις προσπάθειές σας. Η αύξηση των ωρών εργασίας μπορεί να σας αποφέρει μικρά κέρδη, ταυτόχρονα όμως, φροντίστε τον εαυτό και την υγεία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα χρειαστεί να διατηρήσετε την υπομονή και την επιμονή σας, αφού μικρές προκλήσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους σε απρόοπτο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ-ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Διλλήματα και αμφιβολίες θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας, σε θέματα που στο παρελθόν έδειξαν ότι οι επιλογές σας οδήγησαν σε άλλη πορεία. Ο Φεβρουάριος, θα είναι μία περίοδο που θα πάρετε αποφάσεις καρδιάς και θα ξεκινήσετε πιο αποφασιστικά για την κατάκτηση των «θέλω» και των ονείρων σας. Η ερωτική ζωή για τους ελεύθερους, θα είναι μία περιπέτεια που θα ζήσετε το πάθος και τον έρωτα. Στις μακροχρόνιες σχέσεις θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα χαράξετε μία κοινή πορεία. Δείξτε προσοχή σε τρίτα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλλουν αρνητικά στην σχέση σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα δώσουν το έναυσμα να εξελιχθείτε. Μπορεί να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο κενό και διλλήματα θα εμφανιστούν. Εστιάστε στις αντοχές και στις προσδοκίες σας και θυμηθείτε ότι, οι προσπάθειες που θα καταβάλετε να είναι σε όρια που δεν θα σας εξαντλήσουν.  Οι αποφάσεις σας πρέπει να είναι από καρδιάς και να ακολουθήσετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Οι συνεργασίες σας θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα στρέψουν την προσοχή σας σε νέες προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ-Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η περίοδος του Φεβρουαρίου θα είναι καταλυτική για εσάς, ενώ ταυτόχρονα οι προσπάθειες θα χαράξουν την μελλοντική σας πορεία. Οι εμμονές και οι προκαταλήψεις του παρελθόντος, δεν βοηθούν να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, θα αρχίσουν να παίρνουν μία διαφορετική τροπή και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, παρ’ ότι θα αποδώσουν μακροχρόνια, θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο καθοριστικών αποφάσεων, που από την μία μπορεί να είναι σκληρές και επώδυνες, από την άλλη όμως θα σας απεγκλωβίσουν και θα οδηγηθείτε στην κατάκτηση των ονείρων σας.

Δείξτε προσοχή σε δυσφημίσεις και παρασκήνια που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν με αποτέλεσμα να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική σας πορεία. Οι συνεργασίες σας θα εμφανίσουν μία μικρή αστάθεια, και τα ξεκαθαρίσματα θα πρέπει να γίνουν σε ένα ήπιο κλίμα. Στις οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις, οι εντάσεις μπορεί να σας φτάσουν στα όρια σας, το κλειδί είναι η ψυχραιμία. Στην επανατοποθέτηση της θέσης σας, θα πρέπει να καταθέσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σας και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όπου αυτό χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Μία στασιμότητα θα επικρατήσει αυτή την περίοδο στις ενέργειες και τις δράσεις σας. Μπορεί να χρειάζεστε χρόνο για να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και η επανένταξή σας σε δραστηριότητες θα γίνει με αργά βήματα. Η εκπαίδευση, η γνώση και η πνευματικότητα θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας και θα αναζητήσετε άτομα που είναι καταρτισμένα. Η πνευματική αναζήτηση θα φέρει την ισορροπία και την εσωτερική γαλήνη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξελιχθείτε. Οι συνεργασίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, θα είναι αρμονικές και θα λάβετε βοήθεια από στελέχη ή από κοντινά πρόσωπα. Θα μπορέσετε να δημοσιοποιήσετε σχέδια που μπορούν να καρποφορήσουν και να συζητήσετε για νέες προτάσεις.

Οι συναισθηματικές εναλλαγές δεν βοηθούν να διατηρείται σε ηρεμία η επικοινωνία σας, στις διαπροσωπικές σχέσεις. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας και να ξεκινήσετε υπό νέες συνθήκες τις σχέσεις σας. Κάντε υπομονή και δώστε περισσότερο χρόνο στους άλλους και στον εαυτό σας, χωρίς να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις σε θέματα που απαιτούν χρόνο. Η οικονομική σας κατάσταση δεν θα έχει μεγάλες εναλλαγές, παρ’ ότι είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε περισσότερο. Η περίοδος αυτή είναι σημαντική, ώστε να βρείτε τον δρόμο σας και να οριοθετήσετε πλάνα που θα τα ακολουθήσετε με πειθαρχία και οργάνωση.

ΛΕΩΝ- ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι εξελίξεις και οι αλλαγές αυτή την περίοδο θα βαδίσουν επάνω στις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας. Η κυριαρχική στάση απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν, δημιούργησε ένα θετικό υπόβαθρο, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να μην τον αφήσετε εκτεθειμένο σε προκλήσεις. Η περίοδος του Φεβρουαρίου θα είναι αρκετά φιλόδοξη και αισιόδοξη για τα δικά σας σχέδια και τις προσδοκίες σας. Ενώ στο παρελθόν οι επαγγελματικές σας συναλλαγές εμφάνισαν ρήξεις μεταξύ συνεργατών, τώρα έχετε την ευκαιρία να τις ολοκληρώσετε και να κλείσετε τον κύκλο τους, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Νέες ευκαιρίες θα κυριαρχήσουν στα επαγγελματικά σας και θα τις εξετάσετε με μία διαφορετική οπτική. Ρίσκα και επενδύσεις θα συνοδεύουν τις ενέργειές σας, γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε προσεχτικοί στις συζητήσεις και τις προτάσεις που θα γίνουν. Αφήστε πίσω σας ατέρμονες συζητήσεις που απλά εμποδίζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη και δημιουργούν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Κοιτάξτε μπροστά και στηριχτείτε στις δυνάμεις και στα εχέγγυά σας. Νέες συμφωνίες και επενδύσεις θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση και θα μπορέσετε να εξαντλήσετε τα περιθώρια που σας δίνονται, ώστε να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν και θα γεμίσουν με θετική ενέργεια τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Οι δυσκολίες του παρελθόντος και τα οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει, έχουν δημιουργήσει πιέσεις που ίσως μείωσαν την ζωτικότητά σας. Οι θυσίες που είστε διατεθειμένοι να κάνετε θα ανατρέψουν την κατάσταση και θα επανδρώσουν τις δυνάμεις σας. Εξετάστε τα πράγματα πιο σφαιρικά και μην αφήνετε τις καταστάσεις να παίρνουν τον έλεγχο. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα είναι μία ακόμη πρόκληση για τις αντοχές και τις ικανότητές σας. Αποφύγετε να λάβετε οριστικές αποφάσεις που ίσως, δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε, αλλά βάλτε φρένο σε αντιδικίες που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

Στραφείτε στον εαυτό σας και δώστε του τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να ανακάμψει, η επαφή με την φύση θα βοηθήσει. Βάλτε την υγεία σας στα πρώτα ενδιαφέροντα και φροντίστε να κάνετε εξετάσεις, αν αυτό είναι απαραίτητο. Η υγιεινή διατροφή και η άθληση θα βελτιώσουν την σωματική σας υγεία και θα αποβάλετε τοξίνες και περιττά άγχη. Στον επαγγελματικό σας τομέα ενώ θα αυξήσετε τις ώρες εργασίας, η οικονομική ανταμοιβή δεν θα είναι η αναμενόμενη. Μπορεί να πρέπει να βάλετε όρια στις προσπάθειες σας και να μην υπερβάλετε σε θέματα που θα λειτουργήσουν μακροχρόνια.

ΖΥΓΟΣ- Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας δυναμικός μήνας και θα ενισχύσετε την ενέργεια και την ζωτικότητά σας. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα βρουν απήχηση από τους άλλους και θα νιώσετε ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση. Εξετάστε τα θέματα που σας απασχολούν πιο διεξοδικά και προβείτε σε ενέργειες που θα βάλουν σε δράση τα οράματα και τις επιθυμίες σας. Η περίοδος αυτή θα είναι μία ανάπαυλα από εντάσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς θα έχετε το σθένος και το θάρρος να συζητήσετε και να υποστηρίξετε τα σχέδιά σας. Οι επενδύσεις και οι νέες συμφωνίες που έχετε στο πλάνο θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αφού στο παρελθόν οι ενέργειες σας έδειξαν τις ικανότητες που διαθέτετε, σε τυχόν προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

Τα οικονομικά σας θα μπορέσουν να ενισχυθούν και θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, που ίσως νιώθετε. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος θα έρθουν στο φως, όπου από την μία μπορεί να σας εκπλήξουν, από την άλλη όμως θα σας βοηθήσουν να βάλετε την ζωή σας σε τάξη. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα έχουν έναν εκδηλωτικό χαρακτήρα, καθώς η προσέγγισή σας σε καίρια ζητήματα θα είναι ουσιαστική. Οι μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν δείξει την αντοχή τους στον χρόνο, θα επισημοποιηθούν και είναι μία περίοδος που θα αλλάξει η ζωή σας με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Η ΙΣΧΥΣ

Στο παρελθόν, ίσως ζήσατε μία πτώση στον συναισθηματικό σας τομέα, όπου προβήκατε στην κατάρρευση ενός αρνητικού παρελθόντος. Η στάση αυτή δημιούργησε δικλίδες ασφαλείας και εστιάσατε στις εσωτερικές σας δυνάμεις. Την περίοδο του Φεβρουαρίου, θα αναθαρρήσετε και θα ανακάμψετε, από αρνητικές καταστάσεις που σας κατέβαλαν ψυχολογικά και σωματικά. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση, είναι στοιχεία που θα προβάλλουν μία δυναμική εικόνα και θα μπορέσουν να στηρίξουν τα σχέδιά σας με θάρρος και τόλμη. Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα βελτιωθεί και θα εξασθενίσουν οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις.

Η πρόθεση να έρθετε πιο κοντά, θα βοηθήσει να βρείτε κοινές δράσεις ή δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαροποιήσουν. Για τους ελεύθερους, θα ψάξετε για νέους έρωτες που θα σας συναρπάσουν και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Οι συνεργασίες σας που υπάρχουν ήδη ή οι νέες που θα προκύψουν, θα αλλάξουν τον τρόπο συνήθειας και θα νιώσετε έτοιμοι για νέα ρίσκα. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και μην ξεχνάτε ότι, οι επιλογές σας , είναι αυτές που θα χαράξουν τον δρόμο για την ολοκλήρωση των ονείρων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Η ΚΡΙΣΗ

Ο Φεβρουάριος θα είναι μία καρμική περίοδος, αφού θα προσπαθήσετε να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις και ταμπού του παρελθόντος. Οι δυσκολίες που περάσατε μέχρι τώρα, στάθηκαν ως εμπειρίες στην ζωή σας με αποτέλεσμα να δείτε με διαφορετική ματιά το μέλλον σας. Η αναδρομή στο παρελθόν και η αποδοχή σε λάθη που έχουν γίνει, δίνουν το έναυσμα να προχωρήσετε με δυναμικό τρόπο. Σε μόνιμες σχέσεις, θα λάβετε οριστικές αποφάσεις που είτε θα οδηγηθούν στην διάλυση, είτε θα ανανεώσουν τις σχέσεις σας, αν έχουν γερές βάσεις.

Είστε σε μία περίοδο που θα ακούσετε την φωνή της καρδιάς σας και θα παραγκωνίσετε λιγάκι τους εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ζωή σας. Η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να επηρεαστεί, αλλά η πίστη στον εαυτό σας θα οδηγήσει τα πράγματα στον σωστό δρόμο. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα κληθείτε να αποφασίσετε αν θα αλλάξετε πορεία και θα ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα, κλίνοντας έτσι έναν κύκλο ζωής και ανοίγοντας έναν νέο. Μειώστε τις υπερβολές σε υποχρεώσεις και ευθύνες και αφουγκραστείτε τις ανάγκες των άλλων, δίνοντας την κατάλληλη βοήθεια. Απομακρυνθείτε από εμμονές που μπλοκάρουν τις σκέψεις σας και δεν επιτρέπουν την προσωπική σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Οι αποφάσεις και τα ξεκαθαρίσματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο την περίοδο που ακολουθεί. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε ζητήματα που σας απασχολούν και να τα βάλετε σε μία τάξη. Η άρνηση να δείτε με ρεαλιστική ματιά τις εξελίξεις, δεν θα αφήσουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που είναι επίπονες για την ψυχολογία σας. Οι λάθος επιλογές και οι υπερβολές, που ίσως προβήκατε στο παρελθόν, δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Βρίσκεστε σε ένα σημείο που η λογική θα πρέπει να υπερτερήσει από το συναίσθημα και να λάβετε αποφάσεις που θα ενεργήσουν θετικά στο μέλλον.

Οι εντάσεις και οι καυγάδες στο οικογενειακό ή ερωτικό σας τομέα, θα φέρουν μία μικρή απομάκρυνση από τα κοντινά σας πρόσωπα. Συζητήστε σε ήπιους τόνους και αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές. Θέματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο, δεν θα έχουν την εύνοια που αναμένετε, γι’ αυτό κινηθείτε με πιο αργά και σταθερά βήματα. Στο επαγγελματικό περιβάλλον, ίσως αισθανθείτε ότι κάποιοι εξωθούν τα πράγματα και η πορεία δείχνει αρνητική. Προσπαθήστε να βάλετε τα όριά σας και να επανεξετάσετε ζητήματα που δημιουργούν εντάσεις στην επικοινωνία σας. Η περίοδος του Φεβρουαρίου δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις μεγάλων κεφαλαίων και την έναρξη δανειοληπτικών ενεργειών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Ο ΜΑΓΟΣ

Η διάθεση να ξεκινήσετε νέες ενάρξεις και να ρισκάρετε σε θέματα που έχετε επεξεργαστεί στο παρελθόν, θα πρέπει να στηριχτεί σε σωστές βάσεις. Ο σωστός χειρισμός σε ζητήματα που σας απασχολούν και θέλετε να φέρετε την αλλαγή, είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε. Αποφύγετε συμβουλές από άτομα με ένα αρνητικό παρελθόν και μην τους αφήνετε το περιθώριο να επηρεάσουν αρνητικά τις αποφάσεις ή τις σχέσεις σας. Επανεξετάστε με λεπτομέρεια τα δεδομένα που έχετε και στηριχτείτε στα εχέγγυα και στις ικανότητές σας. Αφήστε τις υπερβολές που αντί άλλων,  μπορούν να σας οδηγήσουν σε αρνητικά συμπεράσματα.

Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις που δεν έχουν τις βάσεις για να ολοκληρωθούν και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, σε προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ένας νέος ερωτικός σύντροφος μπορεί να σας συναρπάσει και θα ζήσετε αντισυμβατικές καταστάσεις, χωρίς όμως να σας υπόσχεται μακροχρόνια διάρκεια. Στον επαγγελματικό σας τομέα, δείξτε προσοχή σε άτομα που σκοπεύουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Οι εντάσεις και οι εκπλήξεις που θα ζήσετε θα είναι πρωτόγνωρες για σας, παράλληλα όμως θα σταθούν ως εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

ΙΧΘΥΕΣ-Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Φεβρουάριος, είναι μία πνευματική περίοδο για σας, καθώς θα στραφείτε στην αναζήτηση του εσωτερικού σας εαυτού και την εξέλιξή του. Η στάση σας απέναντι στην καθημερινότητα, θα είναι αρκετά απόμακρη και μπορεί να υπάρξει μία μικρή μείωση της ζωτικότητάς σας. Διοχετεύστε την περίσσεια ενέργεια σε δραστηριότητες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Η πνευματική καθοδήγηση από άτομα καταρτισμένα ή άτομα που εμπιστεύεστε, θα βοηθήσει να εστιάσετε σε προσδοκίες και όνειρα που θα σας χαρίσουν την ευτυχία. Η μόρφωση και η ανώτερη εκπαίδευση, θα είναι στα ενδιαφέροντά σας και θα εστιάσετε σε νέους στόχους που ίσως,  μέχρι τώρα δεν νιώθατε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε.

Η σοφία και η ωριμότητα είναι τα κλειδιά στην αναζήτηση μιας νέας οπτικής, σε θέματα που αφορούν την ζωή σας. Σε ζητήματα σχέσεων, θα είστε απόμακροι και θα υπάρξει ένα χάσμα με τον σύντροφο σας. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν γερές βάσεις η απομάκρυνση, είτε οριστική, είτε προσωρινή, θα είναι η λύση αυτή την περίοδο. Στα επαγγελματικά σας δείξτε προσοχή στις αποφάσεις παραίτησης, καθώς στο μέλλον μπορεί να μετανιώσετε. Εξετάστε πιο εμπεριστατωμένα τα στοιχεία που σας δίνονται και έπειτα οδηγηθείτε σε συμπεράσματα. Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί ρίσκα, συμφωνίες, επενδύσεις και νέες ενάρξεις, απλά σας δίνει τον χρόνο να τις οργανώσετε κατάλληλα και να τα πραγματοποιήσετε την κατάλληλη στιγμή. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση