Κάρτες Ταρώ Μαρτίου 2022

Κάρτες Ταρώ Μαρτίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ-Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι αποφάσεις και η κριτική σας θα είναι αρκετά αυστηρή, απέναντι σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Ίσως, δεν είστε το ίδιο διαλλακτικοί με το παρελθόν και οι σχέσεις σας θα αλλάξουν μορφή, αφού το κλίμα θα είναι πιο ψυχρό. Σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, δεν θα δώσετε πολλά περιθώρια, με σκοπό να αποφύγετε την συναισθηματική εκμετάλλευση. Σε ζητήματα που εκκρεμούν και απαιτούν να λάβετε θέση, θα διατηρήσετε μία κυριαρχική στάση. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σχεδιάσετε πλάνα μακροχρόνια και θα μπορέσετε να χτίσετε δυναμικές συνεργασίες. Τα οικονομικά σας θα μπουν σε μία τάξη και θα έχετε την ευκαιρία να τα αυξήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ-Ο ΜΑΓΟΣ

Η διαχείριση απέναντι στα πράγματα θα είναι πιο δυναμική και θα αποκτήσετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Στο παρελθόν αντιμετωπίσατε αρκετές δυσκολίες που σας έφεραν σε αδιέξοδο και τώρα νιώθετε πιο αποφασισμένοι να συγκεντρωθείτε σε στόχους και προσδοκίες. Ο μαγνητισμός και η ερωτική σας διάθεση, θα φέρουν νέους έρωτες στην ζωή σας και θα ζήσετε νέες περιπέτειες. Η διάθεση για νέες ενάρξεις και νέα ανοίγματα θα είναι αισιόδοξη και θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μείνετε σταθεροί στις επιθυμίες σας και προσπαθήστε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν. Άτομα του γύρω περιβάλλοντός σας, θα στηρίξουν τις ιδέες σας και θα σας είναι πιο εύκολη η υλοποίηση τους. Εμπιστευτείτε το ένστικτό και την διαίσθηση σας. Δείξτε προσοχή σε αρνητικά άτομα που έχουν ένα δύσκολο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ-Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας καρμικός μήνας, φέρνοντας αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Είναι μία περίοδο που θα πρέπει να δείξετε ώριμοι απέναντι σε θέματα που σας απασχολούν και να αφήσετε πίσω εμπόδια και δυσκολίες. Η διάθεση να κλείσετε έναν κύκλο ζωής, θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα δείτε με αποφασιστικότητα τις καταστάσεις γύρω σας. Μην σταθείτε σε ενδοιασμούς και διλλήματα που μπορούν να αναβάλουν τα σχέδια σας, απλά επανεξετάστε τα ζητήματα με ορθολογική σκέψη. Σε εργασιακά θέματα θα βρεθείτε απέναντι σε αλλαγές που ίσως, δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε, απλά θα θελήσετε να πάρετε κι άλλο χρόνο για τις αποφάσεις σας. Η σκέψη να ξεκινήσετε νέα ανοίγματα, θα αρχίσει να βάζει θεμέλια για το μέλλον, χωρίς όμως να είστε βιαστικοί σε ενέργειες που απαιτούν αναλυτική επεξεργασία. Οι ερωτικές σχέσεις που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν, η απόφαση να οδηγηθείτε σε οριστική ή προσωρινή απομάκρυνση θα εξαρτηθεί από την συναισθηματική σας κατάσταση. Απλά, πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας απομόνωσης και αποστασιοποίησης σε καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί με αρνητικό τρόπο. Η διάθεση να προβείτε σε νέες ενάρξεις και ανοίγματα, δεν είναι κατάλληλη και ίσως νιώσετε άρνηση απέναντι σε αυτά. Θέλετε τον χρόνο σας και να επανεξετάσετε με λεπτομέρεια και σοφία τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και απλά βαδίστε με σταθερά βήματα. Η πνευματική φύση σας, θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση ενός πνευματικού οδηγού και θα αντλήσετε νέα ενδιαφέροντα από την επαφή σας με τον πνευματισμό. Η ανώτερη μόρφωση ή η εκπαίδευση θα έχουν την προσοχή σας και θα εστιάσετε σε νέα ενδιαφέροντα που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Σε θέματα σχέσεων, θα νιώσετε απομονωμένοι και ίσως λάβετε την απόφαση της οριστικής διάλυσης, ιδίως σε σχέσεις που είχαν ένα αρνητικό παρελθόν. Στα οικονομικά σας, θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε και θα βρεθούν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να σταθούν ως αρωγοί στις δράσεις σας.

ΛΕΩΝ-Ο ΑΝΟΗΤΟΣ

Η αισιοδοξία και η ανανεωμένη διάθεση θα φέρει ένα ευχάριστο ξεκίνημα τον Μάρτιο. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αρκετές και θα σας διαμορφώσουν την καθημερινότητα σε πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι επιλογές που θα λάβετε σε ζητήματα προσωπικά και επαγγελματικά, θα είναι σημαντικές για το αποτέλεσμα που θα επέλθει. Δείτε πιο αναλυτικά τα πράγματα και μην αφήνετε περιθώρια σε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν τις σκέψεις σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε σε μετέωρη κατάσταση. Η στάση σας απέναντι σε θέματα συνεργασίας, θα πρέπει να είναι σταθερή και να διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας, εμποδίζοντας να εξελιχθούν ζητήματα που στο μέλλον θα μετανιώσετε. Αποφύγετε να βρίσκεστε σε μία αβεβαιότητα και ζητήστε συμβουλές από άτομα εμπιστοσύνης ή είναι αρμόδια να σας δώσουν απαντήσεις. Ένας ξαφνικός έρωτας θα σας συναρπάσει, χωρίς όμως να σας υποσχεθεί παράλληλα και μακροχρόνια διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Η ΔΥΝΑΜΗ

Στο παρελθόν, βιώσατε δύσκολες καταστάσεις που επηρέασαν αρνητικά την ψυχολογία σας και διαμόρφωσαν μία δύσκολη καθημερινότητα. Η δύναμη όμως, της ψυχής σας έρχεται να το αλλάξει αυτό και να κινηθεί με μεγαλύτερη αισιοδοξία και δυναμισμό απέναντι στις προκλήσεις. Η αλλαγή οπτικής απέναντι στις καταστάσεις, σας δίνει το ερέθισμα να κινηθείτε με θάρρος και τόλμη σε θέματα που μέχρι τώρα αδιαφορούσατε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα λάβετε δυναμικές αποφάσεις και θα στηρίξετε τα σχέδια σας χωρίς αμφιβολίες. Στις συνεργασίες που θα προκύψουν θα μπορέσετε να προβάλετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας και θα αντλήσετε δύναμη από την στήριξη έμπιστων προσώπων. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Στα ερωτικά σας, θα αναδειχθεί η ρομαντική και η ερωτική σας διάθεση, χαρίζοντας μία ευχάριστη νότα στην σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η υπομονή και η επιμονή θα σας χαρακτηρίζει όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας σας το προβάδισμα να ακολουθήσετε μία σταθερή πορεία στα σχέδια σας. Οι συνεργασίες θα σας ευνοήσουν και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τις συνθήκες που έχουν εμφανίσει ένα αρνητικό κλίμα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι σε τυχόν αλλαγές που θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή και ακολουθήστε ένα νέο μοτίβο που θα σας ανανεώσει. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να σας ξαφνιάσουν. Μην προβείτε σε αποφάσεις με βιαστικό τρόπο και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς πιέσεις. Απλά μείνετε παρατηρητές όπου χρειάζεται και μην σπαταλάτε άσκοπα ενέργεια. Κινηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο και δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Η επικοινωνία σας θα ευνοηθεί αυτή την περίοδο, ιδίως με άτομα του γυναικείου φύλου. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαρίζουν ευχαρίστηση και οργανώστε μικρές αποδράσεις στην φύση, διοχετεύοντας θετικά την ενέργεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος αλλαγές για σας και νέα ξεκινήματα. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, θα αρχίσουν να παίρνουν σώμα και ψυχή. Μία δυναμική διάθεση θα σας κατακλύσει όλο αυτό το διάστημα και θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε νέα ανοίγματα. Δείξτε προσοχή σε προκλήσεις που μπορεί να λάβουν μέρος, έχοντας την εκδοχή να σας οδηγήσουν σε μία μετέωρη κατάσταση. Σε θέματα ερωτικά ενώ θα υπάρξουν νέοι έρωτες που θα σας ξαφνιάσουν και θα σας ενθουσιάσουν, δεν θα σας υποσχεθούν μία μακροχρόνια διάρκεια. Ίσως, ο νέος σας σύντροφος έχει μόνο την διάθεση για διασκέδαση και δεν μπορεί να σας προσφέρει την σταθερότητα που έχετε ανάγκη. Μην στηρίζεστε σε προτάσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια, ιδίως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, θα παρουσιάσει μία μικρή αναστάτωση, καθώς τίποτα δεν θα δείχνει σταθερό.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Ο ΠΥΡΓΟΣ

Ο Μάρτιος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για σας, καθώς θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές που θα σας φέρουν σε μετέωρη κατάσταση. Παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, θα πάρουν θέση και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπομονή και η επιμονή, θα είναι τα κλειδιά για να τα καταφέρετε. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και συζητήστε με άτομα εμπιστοσύνης, θέματα που σας έχουν απασχολήσει ή βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Η συμπαράσταση ατόμων που υπάρχουν γύρω σας, θα είναι αρωγός στις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Θα δεχθείτε μία βοήθεια στον επαγγελματικό σας τομέα από άτομα που έχουν αναγνωρίσει τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα δείξετε υπομονή, ιδίως σε θέματα που δείχνουν μεγάλες ανατροπές. Η σοφία και η ωριμότητα, θα βοηθήσουν να λάβετε τις σωστές αποφάσεις και να αποφευχθούν στο μέλλον καταλήξεις που μπορεί να μετανιώσετε. Φροντίστε να διαπιστώσετε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι περισσότερο να σας προσφέρουν και να ολοκληρώσετε τον κύκλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Η αναδρομή στο παρελθόν που έχετε κάνει μέχρι τώρα, σας καθορίζει να δείτε τα πράγματα με μία διαφορετική οπτική. Η διάθεση να αλλάξετε και να προβείτε σε νέες ενάρξεις, ίσως να μην είναι η κατάλληλη αυτή την περίοδο. Οι αμφιβολίες και τα διλλήματα θα σταθούν εμπόδιο στις αποφάσεις σας και ίσως να μην έχετε την δύναμη να αλλάξετε σελίδα στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο με το να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και να εξετάσετε με λεπτομέρεια ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει. Νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν και θα ζήσετε μία ρομαντική περίοδο με τον νέο σύντροφό σας. Σε μακροχρόνιες σχέσεις, δείξετε προσοχή σε τρίτα πρόσωπα που επιθυμούν να επηρεάσουν τις σκέψεις σας ή να εισχωρήσουν άτυπα στην προσωπική σας ζωή. Ακολουθήστε τις επιθυμίες, τα «θέλω» και τις προσδοκίες σας, ακούγοντας το ένστικτο και την διαίσθησή σας. Στα επαγγελματικά σας θα βρεθείτε απέναντι σε διλλήματα και θα αναγκαστείτε να λάβετε αποφάσεις που θα προσδιορίσουν την μελλοντική σας πορεία. Ένας έρωτας μπορεί να ξυπνήσει στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνει να αλλάξετε οπτική απέναντι στα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Την περίοδο του Μαρτίου θα είστε γενικότερα εγκρατείς και θα μειωθεί η ενεργητικότητα σας. Η περίοδος αυτή δεν θα είναι εύκολη για σας, καθώς η ψυχολογία σας είναι επηρεασμένη από ένα αρνητικό παρελθόν. Η αίσθηση ότι δεν υπάρχει κατανόηση και συμπαράσταση από το γύρω περιβάλλον, θα σας οδηγήσει σε μία εσωστρέφεια και αποχή από δράσεις και στόχους. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο υπέρ σας και εστιάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις. Οι δυσκολίες που ενδεχομένως έχουν εμφανιστεί, μπορεί να σας επηρεάζουν συναισθηματικά, ταυτόχρονα όμως σας απαγκιστρώνουν από στερεότυπα και προκαταλήψεις του παρελθόντος. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και να αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα. Στο οικογενειακό ή κοντινό περιβάλλον, προσπαθήστε να διατηρείτε ένα ήπιο κλίμα σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος. Αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες που μπορούν να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Η επαφή με την εσωτερική σας φωνή, θα είναι το κλειδί αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ-ΤΟ ΑΡΜΑ

Ο Μάρτιος είναι μία περίοδος στοιχειοθέτησης, καθώς θα προσπαθήσετε να ενταχθείτε στην πραγματικότητα χωρίς να οδηγήστε σε ουτοπικές σκέψεις, σε περιπτώσεις που εμφανίζονται δυσκολίες. Η δυναμική σας παρουσία θα είναι το κλειδί απέναντι στα πράγματα, καθώς θα ενεργήσετε με τον κατάλληλο τρόπο σε εξελίξεις που θα παρουσιαστούν. Η διάθεση να αλλάξετε στον επαγγελματικό σας κλάδο αντικείμενο ή να στοχεύσετε νέα ανοίγματα, είναι κατάλληλη για να σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα, απλά αδράξτε τις ευκαιρίες. Η ανώτερη γνώση σας έλκει αυτή την περίοδο και θα στοχεύσετε στην διεύρυνση του πνευματικού σας ορίζοντα. Οι μετοικήσεις ή οι μετακομίσεις, θα είναι ευνοϊκές αυτό το διάστημα, αφού έχετε κάνει στο παρελθόν τον ανάλογο έλεγχο. Η επικοινωνία στις σχέσεις σας θα είναι ευνοϊκή και θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που στο παρελθόν υπήρξαν παρεξηγήσεις. Σε μακροχρόνιες σχέσεις, θα υπάρξει ένα διαφορετικό κλίμα που θα ευνοήσει την μελλοντική σας πορεία. Ξαφνικοί έρωτες θα σας συναρπάσουν και θα σας απομακρύνουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση