Κάρτες Ταρώ Απριλίου 2022

Κάρτες Ταρώ Απριλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ- Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο Απρίλιος θα είναι ένας καρμικός μήνας και οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Στο παρελθόν, οι εξελίξεις ίσως είχαν μία στατικότητα και σας χάρισαν τον χρόνο να επανεξετάσετε τις προσδοκίες και τα «θέλω» σας. Άτομα που υπήρξαν καταλυτικά στην ζωή σας έδωσαν συμβουλές οι οποίες μπόρεσαν να προβάλουν τις ικανότητες σας. Θέματα που αφορούν την καριέρα και τα επαγγελματικά σας θα έχουν ανοδική πορεία και θα υπάρξουν νέες ενάρξεις που θα σας ενθουσιάσουν. Δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σε μακροχρόνιες σχέσεις, θα επιλυθούν και με αποφασιστικότητα θα λάβετε αποφάσεις που θα είναι οριστικές. Επεξεργαστείτε τις με λογική και συλλογική σκέψη, αποφεύγοντας να μείνετε σε ουτοπίες και φανταστικές θεωρίες. Σχέσεις που δεν έχουν αντέξει στον χρόνο μπορεί να διαλυθούν και στην θέση τους, θα υπάρξουν νέες που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία. Όσες έχουν δείξει την αντοχή τους, θα μπορέσετε να τις επισημοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ- ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η αισιοδοξία και η ελπίδα, θα είναι αυτά που θα σας χαρακτηρίσουν στην διάρκεια του μήνα. Οι δυσκολίες που έχετε περάσει στο παρελθόν, σας έδωσαν το κίνητρο να παρατηρήσετε λάθη που έχουν συμβεί και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Μην προσκολλάστε σε στερεότυπα και προκαταλήψεις που έχουν δημιουργήσει ένα λάθος μοτίβο στις αποφάσεις που είναι να ληφθούν. Η στροφή να στηριχτείτε σε ικανότητες και δυνατότητες που έχετε, θα σας χαρίσει έντονη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Τα σχέδια σας, θα πάρουν μία δυναμική τροπή και θα μπορέσετε να τα υποστηρίξετε με αποφασιστικότητα. Νέες ενάρξεις και συμφωνίες θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα αναπτυχθείτε σε καινοτόμες ιδέες. Δείξτε προσοχή στις υπερβολές, καθώς μπορεί να σας δημιουργήσουν δυσκολίες και αργότερα να τις μετανιώσετε. Ο ρομαντισμός και η αγάπη, θα είναι τα κύρια στοιχεία στην ερωτική σας ζωή και θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Μία θεϊκή προστασία θα ευνοεί τα σχέδια σας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ- Η ΕΓΡΑΤΕΙΑ

Παρ’ ότι έχετε δείξει μία δυναμικότητα και έχετε δεχθεί τις αλλαγές στο παρελθόν, τον μήνα αυτό θα βρεθείτε σε μία παύση. Είναι μία περίοδος ανάπαυλας που θα έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και ταυτόχρονα, να παρατηρήσετε την πορεία των εξελίξεων. Η στάση σας απέναντι στα πράγματα θα είναι σταθερή και θα δώσετε χρόνο και χώρο. Η διάθεση να ξεκινήσετε νέες ενάρξεις θα είναι απόμακρη και θα προσπαθήσετε να διορθώσετε παράπλευρες απώλειες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του την απαραίτητη σημασία. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και συζητήστε μαζί τους τις ανησυχίες σας. Βάλτε την άθληση στην ζωή σας και την υγιεινή διατροφή. Φροντίστε την υγεία σας και μην αδιαφορείτε για σημαντικά θέματα. Επανεξετάστε τα πλάνα που έχετε θέσει σε εφαρμογή και λειτουργήστε με λογική και αποφασιστικότητα. Στις ερωτικές σας σχέσεις, ίσως νιώσετε να υπάρχει μία ανιαρή κατάσταση και η ρουτίνα δεν σας ικανοποιεί. Συζητήστε με τον σύντροφό σας και βρείτε από κοινού νέους στόχους που θα σας χαρίσουν ζωτικότητα και ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- ΤΟ ΑΡΜΑ

Η ενεργητικότητα και η κινητικότητα θα είναι πιο έντονη αυτή την περίοδο. Η διάθεση να αλλάξετε τις καταστάσεις και να θεμελιώσετε νέες προσδοκίες θα βελτιώσουν την συναισθηματική σας κατάσταση. Μικρές διαφωνίες και ανταγωνισμοί θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, που θα δημιουργήσουν μία καθυστέρηση στα πλάνα και στα μακροχρόνια σχέδιά σας. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με διπλωματία και ελιχθείτε σε προτάσεις που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην δουλειά σας. Οι αναβολές θα σας δώσουν τον χρόνο να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και να μείνετε σταθεροί στους στόχους που έχετε θέσει. Τα οικονομικά σας, θα έχουν μία ανοδική πορεία και θα ολοκληρώσετε δοσοληψίες που υπήρξαν στο παρελθόν. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και ρίσκα που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Νέες ερωτικές σχέσεις θα σας ενθουσιάσουν και θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός σας, θα έλξουν άτομα από το παρελθόν και θα αναπτυχθούν νέες ερωτικές σχέσεις. Η μόρφωση και η εκπαίδευση σε νέους τομείς, θα γίνει το επίκεντρο στα ενδιαφέροντά σας.

ΛΕΩΝ- Ο ΗΛΙΟΣ

Η δυναμικότητα και η αισιοδοξία θα είναι χαρακτηριστικά που θα προβάλλουν τις ικανότητες σας και θα μπορέσετε να κατακτήσετε προσδοκίες και επιθυμίες. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, απλά μείνετε συγκεντρωμένοι σε προκλήσεις που τυχόν κάνουν σε απρόοπτο χρόνο την εμφάνισή τους. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας, θα χαλαρώσουν και θα έχετε περισσότερο χρόνο στην διάθεση σας να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε μαζί τους. Παρασκήνια του παρελθόντος θα έρθουν στο φως και θα σας κάνουν σκεπτικούς. Ίσως πρέπει να βρείτε νέες διόδους για να ξεπεράσετε εμπόδια που έχουν εμφανιστεί, ιδίως στις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Θέματα που δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την λύση τους, μην επιμείνετε σε οριστικές αποφάσεις. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα στηριχτεί σε καινοτόμες ιδέες και θα προσδιορίσετε νέα πλάνα που θα ακολουθήσετε. Τα οικονομικά σας, θα δεχθούν μία άνοδο και οι επενδύσεις και οι νέες συμφωνίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Περιορίστε λίγο την κυριαρχική σας τάση, όπου αυτό χρειάζεται και αφήστε χώρο στα πράγματα να εξελιχθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος, θα είναι μία δύσκολη περίοδος για εσάς και θα προσπαθήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Οι διαφωνίες και οι διενέξεις που θα δημιουργηθούν με το κοντινό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα σας οδηγήσουν σε μία δυσμενής κατάσταση. Δείξτε προσοχή στην ψυχολογία σας, διότι θα υπάρξουν εναλλαγές διάθεσης και θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Απομακρυνθείτε από νέες ενάρξεις και ρίσκα, και βαδίστε σε ήπιους τόνους. Ρίσκα και επιπόλαιες ενέργειες  δεν θα σας ευνοήσουν, αντιθέτως θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Δυσκολίες και εμπόδια, θα αναστείλουν τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα χρειαστεί να μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας. Επανεξετάστε προτάσεις που απαιτούν μία σκληρή στάση και μην επιτρέψετε σε αρνητικά τρίτα πρόσωπα να καθοδηγήσουν τα πράγματα. Η στροφή προς την εσωτερική σας αναζήτηση θα είναι το επίκεντρο. Η πνευματική αναζήτηση και οι επαφή σας με τον ανώτερο σας εαυτό θα βελτιώσει θέματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης.  Η λογική, είναι το κλειδί σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ- Ο ΠΥΡΓΟΣ

Τον μήνα Απρίλιο, θα διανύσετε μία καρμική περίοδο και θα εμφανιστούν αλλαγές που θα σας ξαφνιάσουν. Η διάρκεια που θα διανύσετε θα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς θα αναγκαστείτε να αλλάξετε μέρη της καθημερινότητας σας. Οι συγκρούσεις και οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας και θα μεγεθύνουν τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να διατηρείτε τις συζητήσεις σε ήπιο κλίμα, χωρίς να αμφιβάλλετε για τις ικανότητες σας. Οι αλλαγές θα παρουσιαστούν με έντονο χαρακτήρα και θα χάσετε για λίγο τον έλεγχο. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και ζητήστε συμβουλές από άτομα που σας ενδιαφέρουν. Στον γάμο σας ή σε μακροχρόνιες σχέσεις θα ζητήσετε να υπάρξει μία απόσταση για να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Η απόφαση για προσωρινή απομάκρυνση, ίσως την θεωρήσετε την κατάλληλη λύση αυτή την περίοδο. Αποφύγετε θέματα που έχουν να κάνουν με τον νόμο και την δικαιοσύνη, ίσως δεν υπάρχει η ανάλογη εύνοια. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις. Άτομα στο γύρω περιβάλλον σας μπορεί να αποδειχθούν ανέμπιστα και αυτό, να σας προκαλέσει ανησυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν πληγώσει ή ανησυχήσει θα είναι έντονη αυτή την περίοδο. Θα κινηθείτε περισσότερο με λογική και θα εξισορροπήσετε τα συναισθήματα σας, ιδίως σε θέματα που αφορούν το μέλλον σας. Η δικαιοσύνη, θα είναι το κλειδί στις αποφάσεις σας, είστε διατεθειμένοι να κρατήσετε μία σκληρή στάση απέναντι στα πράγματα. Θέματα με τον νόμο και γενικότερα με την δικαιοσύνη θα σας απασχολήσουν και θα συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία. Οι συγκρούσεις που θα εμφανιστούν στον εργασιακό χώρο, θα σας οδηγήσουν να δείτε με άλλη οπτική τα πράγματα. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι εύστοχες και θα μπορέσετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και μην επιτρέψετε σε άτομα με αρνητικό παρελθόν να επηρεάσουν αρνητικά την σταδιοδρομία σας. Στις κοινωνικές ή προσωπικές σας επαφές, θα ελέγξετε τις περιπτώσεις που εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Ο χωρισμός σε μία σχέση που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι περισσότερο, θα είναι έντονα στις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Η ΙΣΧΥΣ

Η ζωτικότητα και η δυναμικότητα που θα δείξετε απέναντι στις καταστάσεις που σας αφορούν, θα είναι τα κλειδιά για να τα καταφέρετε. Η αυτοπεποίθηση και οι αισιόδοξες σκέψεις μπορούν να κυριαρχήσουν αυτή την περίοδο και να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται με σκοπό να εξελιχθείτε. Στα επαγγελματικά σας, θα αναδείξετε έναν δυναμισμό και το θάρρος και η τόλμη, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Εξετάστε με λεπτομέρεια στοιχεία που σας έχουν δοθεί και πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Συμφωνίες και συμβόλαια θα σας ευνοήσουν αυτή την περίοδο και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες ενάρξεις. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας, θα έχουν μία δυναμική που θα βελτιώσουν τις ερωτικές σας σχέσεις. Νέοι έρωτες, θα έρθουν στον δρόμο σας και θα ζήσετε με πάθος και ένταση. Οι προσδοκίες και τα όνειρα σας, θα μπουν σε μία τάξη και θα είστε σε θέση να τα ολοκληρώσετε. Μακροχρόνια πλάνα που έχετε δουλέψει στο παρελθόν, ήρθε η στιγμή να τους δώσετε πνοή. Αποφύγετε εγωισμούς και υπερβολές σε ζητήματα που σας δίνετε η ευκαιρία να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε ακούραστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι δυσκολίες που έχουν αρχίσει να δείχνουν την δυναμική τους σας οδήγησαν σε δρόμους που απαιτούν μεγάλη προσπάθεια. Η τόλμη και το θάρρος που θα επιδείξετε, θα δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε την εικόνα και την μελλοντική πορεία. Σε αποφάσεις που είναι να πάρετε δείξτε απλά αποφασιστικοί και όχι αρνητικοί, στην διαπραγμάτευση τους. Η λογική που διαθέτετε και η καθαρότητα σκέψης, μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δείξετε άκαμπτοι σε αποφάσεις που σχετίζονται με την εξέλιξη σας. Η υποστήριξη που θα δεχθείτε από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα θα σας χαρίσει ηθική ικανοποίηση. Σε θέματα οικογενειακά ή ερωτικών σχέσεων, αποφύγετε την κυριαρχία και την εξουσία, αλλά δώστε χρόνο και χώρο στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η περίοδος του Απριλίου ευνοεί ρίσκα και νέες ενάρξεις, έχοντας στο παρελθόν εξετάσει με λεπτομέρεια τα δεδομένα που σας έχουν δοθεί. Τα οικονομικά σας, θα έχουν το περιθώριο να αναπτυχθούν και θα προβείτε σε επενδύσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΗΡΑ

Ο Απρίλιος, θα σας δείξει μία μικρή σταθερότητα απέναντι σε πλάνα που έχετε προγραμματίσει. Η στροφή προς την οικογένεια και γενικότερα θέματα που την αφορούν θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα αλλάξετε τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Εντάσεις και καυγάδες που θα υπάρξουν ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα θα δημιουργήσουν μία μικρή ταραχή στον ψυχικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να τα ξεπεράσετε και να μην αφήσετε το ενδεχόμενο να μεγεθυνθούν οι δυσκολίες που θα δημιουργήσουν μία δυσμενής επικοινωνία και μία απόσταση μεταξύ σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξει μία πτωτική εικόνα που θα σας επηρεάσει ψυχολογικά. Οι σχέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον θα απαιτήσουν ειλικρίνεια, για να έρθουν σε μία ισορροπία. Στον επαγγελματικό τομέα, θα εμφανιστούν ανασταλτικοί παράγοντες που θα εμποδίσουν να κινηθούν ελεύθερα τα σχέδια που έχετε οργανώσει. Η σταθερότητα και η υπομονή, θα ευνοήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά τις εξελίξεις γύρω σας. Συμφωνίες και συμβόλαια, θα μπορούν να διαπραγματευτούν ή να επανεξεταστούν με έναν λεπτομερή τρόπο, που θα τα ευνοήσει στο απώτερο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ- Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ Η ψυχολογική σας κατάσταση, εξαιτίας κάποιων δυσκολιών του παρελθόντος, δεν είναι κατάλληλη αυτή την περίοδο για νέες ενάρξεις ή ρίσκα. Τα βήματα που θα ακολουθήσετε θα είναι αργά και με υπομονή, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη ό,τι σας έχει ανησυχήσει. Οι ώριμες σκέψεις και η σοφία, θα είναι οι οδηγοί που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Είναι μία περίοδο περισυλλογής και θα εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Οι αναζητήσεις των επιθυμιών και των ονείρων σας, θα είναι στο επίκεντρο και θα λειτουργήσετε με αποφασιστικότητα για την κατάκτησή τους. Συζητήστε με μεγαλύτερα άτομα ή άτομα που έχετε εμπιστοσύνη και ζητήστε την συμβουλή τους. Η αναζήτηση ενός πνευματικού καθοδηγητή θα είναι στα ενδιαφέροντα σας, έχοντας την ανάγκη να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Η σκέψη να διευρύνετε την μόρφωση σας και να αναπτυχθείτε σε καλλιτεχνικούς τομείς, θα οδηγήσει τις ενέργειες σας σε ποιο ουσιώδες λύσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε προσοχή καθώς θα υπάρξουν απώλειες που θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Στα ερωτικά σας, ίσως αποφασίσετε να απομακρυνθείτε ακόμα και προσωρινά, για να επανεξετάσετε τα θέματα που έχουν εξελιχθεί.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση