Κάρτες Ταρώ Μαΐου 2022

Κάρτες Ταρώ Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ – Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μάιος για σας, θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε σχέδια και ιδέες που στο παρελθόν έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες για την οργάνωση τους. Είναι μία καρμική περίοδο, όπου θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε ή να κλείσετε έναν κύκλο ζωής και θα οδηγηθείτε σε νέα πράγματα. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσετε, θα αναδείξουν την τόλμη και την αντοχή σας. Είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις ή ζητήματα που στο παρελθόν έχουν δείξει μία ένταση ή έχουν δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας ή με αγαπημένα πρόσωπα. Στα επαγγελματικά σας, θα είστε έτοιμοι για να δημοσιοποιήσετε σχέδια που σχετίζονται με την εξέλιξη σας. Η αυτοσυγκέντρωση και η αυτοκυριαρχία, θα είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να εμποδίσετε συμπεριφορές αρνητικών ατόμων που μπορεί να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Οι αποφάσεις που θα λάβετε θα είναι καθοριστικές για το μέλλον και θα προσδιορίσουν την πορεία και την σταδιοδρομία σας.

ΤΑΥΡΟΣ- Ο ΜΑΓΟΣ

Η σωστή διαχείριση και η επιδεξιότητα, θα είναι τα κλειδιά αυτή την περίοδο όπου θα μπορέσετε να επανεξετάσετε θέματα και να βάλετε σε τάξη την ζωή σας. Η διπλωματική στάση που θα κρατήσετε απέναντι σε καίρια ζητήματα θα είναι ικανή να κρατήσετε τις ισορροπίες, όπου αυτό χρειάζεται. Ο μαγνητισμός και ο ερωτισμός σας, θα αναδειχθεί και στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα κινηθούν σε πιο γρήγορους ρυθμούς, χαρίζοντας σας νέες ευκαιρίες που θα σας εκπλήξουν. Νέοι έρωτες, θα έρθουν στην ζωή σας και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η πρόθεση να κάνετε νέα ξεκινήματα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.  Η διάθεση σας θα είναι πιο καλή και θα έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα συναντήσετε στο δρόμο σας. Οι ικανότητες και οι δυνατότητες σας θα μειώσουν τις αρνητικές σκέψεις και θα επιδοθείτε δυναμικά σε νέα σχέδια και ιδέες. Ο Μάιος, θα είναι γενικά ένας μήνας που η δημιουργία, η έμπνευση και τα νέα ξεκινήματα, θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας και θα σας βγάλουν από μία ανιαρή ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ- Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις θα είναι το σήμα κατατεθέν του μήνα για εσάς και θα πρέπει να στηριχτείτε στην προσαρμοστικότητα που σας διέπει. Είναι μία καρμική περίοδος, όπου θα μπορέσετε να αλλάξετε την ρότα στην ζωή σας και να κυριαρχήσει ένα νέο ύφος. Οι επιλογές που θα κάνετε προς τα που θα κινήσετε τα πράγματα, θα σχετιστούν με την συναισθηματική σας κατάσταση και την αντικειμενικότητα που δείχνετε απέναντι στα πράγματα. Οι εκπλήξεις θα κάνουν την εμφάνισή τους σε απρόοπτους χρόνους και ενώ από την μία, ίσως νιώσετε μία μικρή πίεση, από την άλλη θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε νέα πράγματα που σας ενδιαφέρουν, υπό νέο πρίσμα, και να τους υποστηρίξετε με έναν τρόπο που εσείς θα ορίσετε κατάλληλο για την εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να δείτε τις προκλήσεις μέσα από μία νέα οπτική, που η σοφία και η δικαιοσύνη θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να παρουσιαστούν ασφυκτικά όρια, που θα σας αναγκάσουν να εμβαθύνετε σε καταστάσεις ή γεγονότα που μέχρι τώρα παρατηρούσατε επιφανειακά. Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθείτε και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η κυριαρχική και η δυναμική στάση που θα δείξετε απέναντι στα πράγματα, θα σας δώσει τον έλεγχο και θα μπορέσετε να οργανώσετε νέα σχέδια. Η πειθαρχία είναι το κλειδί αυτής της περιόδου και θα ξεκινήσετε να προγραμματίζετε με συνέπεια τις προσδοκίες σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και χρησιμοποιήστε την αυστηρότητα σας, χωρίς να οδηγήστε σε δογματισμούς που μπορούν να επιφέρουν δυσκολίες με τους άλλους γύρω σας. Η δυναμική σας παρουσία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και να περιορίσετε «επιθέσεις» που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας θα αποκτήσουν μία ανοδική πορεία, αποφεύγοντας όμως προκλήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αντίθετο αποτέλεσμα. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις στην προσωπική ή ερωτική σας ζωή, θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα, γι΄αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε την δογματική συμπεριφορά και να είστε πιο διαλλακτικοί σε προτάσεις που σας γίνονται. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα πράγματα είναι σημαντικός και οι επιλογές που θα κάνετε θα φέρουν το ανάλογο αποτέλεσμα. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, μπορούν να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να βγείτε από αδιεξόδους.

ΛΕΩΝ- Ο ΑΝΟΗΤΟΣ

Οι νέες ενάρξεις, τα ρίσκα και τα καινούργια ξεκινήματα, θα αντιπροσωπεύσουν την περίοδο του Μαΐου. Η πρόθεση να αλλάξετε την ζωή σας και να την δείτε με άλλη οπτική, είναι το κίνητρο για τις επιλογές που θα πραγματοποιήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας, σε αποφάσεις ή συμπεράσματα. Η αντισυμβατική συμπεριφορά, θα σας χαρακτηρίζει έντονα και αυτό, ίσως σας φέρει σε μετέωρη κατάσταση, ιδίως όταν είναι χωρίς όρια. Προσπαθήστε τα βήματα σας να στηρίζονται σε πειθαρχημένες σκέψεις, έτσι ώστε να αποφύγετε ενέργειες που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Η διασκέδαση και το φλερτ, είναι στοιχεία που θα ανανεώνουν την διάθεση σας και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές. Οι οριστικές αποφάσεις δεν σας ευνοούν αυτή την περίοδο, εφόσον παρατηρείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά. Είναι μία κατάλληλη περίοδος για να χαλαρώσετε και να διώξετε την ένταση του παρελθόντος. Νέοι έρωτες θα σας ενθουσιάσουν και θα σας εκπλήξουν, παρ’  ότι δεν θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε φίλους και κοινωνικές ομάδες, δίνοντας σας το περιθώριο να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε νέα ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο ΗΛΙΟΣ

Η προσωπική σας λάμψη διαχέεται στην ατμόσφαιρα, δίνοντας σας την ευκαιρία να αναδείξετε ικανότητες και δυνατότητες σας. Η περίοδος του Μαΐου, είναι κατάλληλη για να φέρετε στο φως στοιχεία και σχέδια που έχετε προγραμματίσει στο παρελθόν, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις προσδοκίες σας και θα λάβετε ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σας, θα έχετε άνοδο και επενδύσεις και αγορές, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Νέες συμφωνίες ή συνεργασίες θα είναι ευνοϊκές και θα μπορέσετε να εξετάσετε με λεπτομέρεια στοιχεία που σας έχουν δοθεί.  Αποκαλύψεις θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι στα στοιχεία που έρχονται στο φως. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί, και θα σας βοηθήσει να λάβετε αποφάσεις που είναι κατάλληλες για την προστασία των κεκτημένων σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, ιδίως σε συμπεριφορές που δημιουργούν ένα έντονο κλίμα. Κρυφές καταστάσεις ή παρασκήνια του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια και δεν θα πρέπει να οδηγηθείτε σε απερίσκεπτες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ- ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι αλλαγές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Η διάθεση να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε σε μακρινούς τόπους, θα είναι έντονη και θα σας ωθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Η διάθεση να αλλάξετε επαγγελματικό περιβάλλον, θα έχει θετικά αποτελέσματα, αφού έχετε εξετάσει όλες τις πιθανότητες που σας έχουν δοθεί. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε και να κάνετε αγορές ή επενδύσεις που όλο αυτό το διάστημα, ίσως διστάζατε να δράσετε. Πριν από οποιαδήποτε απόφασή σας, συζητήστε με άτομα που είναι καταρτισμένα ή είναι απολύτου εμπιστοσύνης. Τα τυχερά παιχνίδια, σας έλκουν και θα πρέπει να μην ξεφύγετε από τα όρια σας. Νέες φιλίες ή νέοι έρωτες θα έρθουν στον δρόμο σας και θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές μαζί τους. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην αφήνετε αμφιβολίες ή αναστολές να εμποδίζουν την εξέλιξη σας. Η εσωτερική σας αναζήτηση, θα βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας και να πιστέψετε στις κρυφές δυνατότητες σας. Σε θέματα σχέσεων, θα ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν δημιουργήσει εμπόδια και δυσκολίες. Η επικοινωνία θα ευνοηθεί και θα καταθέσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας, δίνοντας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Σε αλλαγές που δεχθήκατε στο παρελθόν, ίσως δεν βρισκόσασταν σε κατάλληλη ετοιμότητα για να τις αντιμετωπίσετε και τώρα είστε σε μία περίοδος που έχουν δημιουργηθεί αρκετά εμπόδια. Οι θυσίες που πρέπει να κάνετε είναι αρκετές, βοηθώντας σας έτσι να ξεφύγετε από ανασφάλειες που ίσως έχουν δημιουργηθεί. Οι οριστικές αποφάσεις δεν είναι κατάλληλες να παρθούν αυτό το διάστημα, αντιθέτως θα πρέπει να στραφείτε σε λάθη που έχουν γίνει και να τα επεξεργαστείτε. Οι απότομες αλλαγές της ψυχολογία σας δεν ευνοούν την κριτική σας άποψη, και σας ωθούν να στρέφεστε σε πλασματικές σκέψεις, που θα σας απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Το διάστημα αυτό, είναι κατάλληλο για να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και να ταξινομήσετε προσδοκίες και επιθυμίες σας. Στα επαγγελματικά σας, θα εμφανιστούν μικρές δυσκολίες που θα μειώσουν την δράση σας. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις και επανεξετάστε τα ζητήματα που δείχνουν ως εμπόδια. Οι ανταγωνισμοί, μπορεί να σας οδηγήσουν στην αλλαγή περιβάλλοντος, εξαιτίας της χαμηλής αυτοεκτίμησης. Στραφείτε στις δυνάμεις σας και αντιμετωπίστε τα πράγματα με σοφία, υπομονή και επιμονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Το διάστημα του Μαΐου, από την μία οι δυσκολίες και οι απογοητεύσεις θα σας συνοδεύουν, από την άλλη μία νέα αρχή σας χαρίζεται για το μέλλον. Είστε σε μία περίοδο, όπου οι εντάσεις και τα απρόοπτα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να δείτε υπό μία άλλη οπτική την ζωή σας. Οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα του παρελθόντος, δεν παίρνουν μέρος στις αποφάσεις σας, δίνοντας ένα τέλος σε καταστάσεις που έχουν δείξει στο παρελθόν ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι άλλο. Σε μακροχρόνιες σχέσεις, θα έχετε την δύναμη να σταματήσετε τις εξελίξεις ή τα γεγονότα που έχουν δημιουργήσει εμπόδια ανάμεσα σας. Τα ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσουν στην τελική πορεία που ίσως, αδυνατούσατε μέχρι σήμερα να λάβετε χώρα. Η απομάκρυνση θα είναι μία στάση για να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και να σκεφτείτε πως ακριβώς θέλετε να συνεχίσετε την πορεία σας. Μία νέα σελίδα σας υπόσχεται το μέλλον και θα δείτε πιο αισιόδοξα την πορεία σας. Στα επαγγελματικά σας, θα εστιάσετε σε νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα επιδιώξετε να εξελιχθείτε σε νέους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο Μάιος, θα είναι ένας δύσκολος μήνας για σας, καθώς μικρά εμπόδια θα υπάρξουν και θα κάνουν πίσω τα σχέδια σας. Τα θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντας σας, χωρίς όμως να έχουν την ανάλογη ανταπόκριση από αυτή που αναμένετε. Δείξτε υπομονή και επιμονή και μην αφήνετε ανταγωνισμούς να σας μειώσουν το ενδιαφέρον. Οι λάθος επιλογές που ίσως έχουν γίνει στο παρελθόν, απαιτούν επανεξέταση. Περιορίστε τα πάθη και τις αδυναμίες σας και μην τα αφήνετε να σας καθορίζουν τις αποφάσεις για την ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα δεχθούν μία μικρή άνοδο, θα πρέπει όμως να αποφύγετε την απληστία και την παράνομη κερδοσκοπία. Αποφύγετε επαφές με άτομα που έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν, καθώς μπορούν να σας εξαπατήσουν και να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και οικονομικά. Οι προσπάθειες που θα πρέπει να καταλάβετε για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε θέσει, θα πρέπει να μην αγνοούν τους κανόνες  και να μην αφήνετε τον φόβο ή τις αδυναμίες, να σας κάνουν να υποκύψετε. Στην ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να είστε χαλαροί και να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η περίοδος του Μαΐου δείχνει μία αναμονή σε καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί. Το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για δράσεις, αλλά να εξετάσετε τις πιθανότητες που σας έχουν δοθεί. Αποφύγετε συγκρούσεις που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και να σας αλλάξουν την διάθεση. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα, μπορεί να σας απορροφήσει αρκετό χρόνο και ίσως, μείνετε σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει.  Η συνεργασία με νέα πρόσωπα μπορεί να δημιουργηθεί σε ένα ήπιο κλίμα, ενώ παράλληλα θέλει αρκετό χρόνο για να φτάσει στο σημείο εξέλιξης της. Η ψυχολογία σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να μείνει ισορροπημένη και να αποφύγετε αντιδράσεις που θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί φαινομενικά τα πράγματα να δείχνουν ότι κυλούν ήρεμα, κατά βάθος γνωρίζετε ότι κάτω από αυτό μπορεί να εξελιχθούν εντάσεις σε απρόοπτο χρόνο. Η διάθεση να δημιουργήσετε νέα πράγματα ή να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές δραστηριότητες, θα είναι μειωμένη και θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Οι εσωτερικές συγκρούσεις, ίσως σας επηρεάσουν αρνητικά, γι’ αυτό αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς μεγάλες πιέσεις. Στα οικονομικά σας, μείνετε εγκρατείς και αποφύγετε σπατάλες και υπερκαταναλωτικά σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ- Ο ΠΥΡΓΟΣ Ο Μάιος, θα είναι ένας δύσκολος μήνας και θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συμπεριφορές που έχουν την πρόθεση να αντλήσουν την ζωτικότητα και την ενέργεια σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που θα πρέπει να δείτε με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις και να καταρρίψετε στοιχεία, που στέκονται ως εμπόδια στην εξέλιξη σας. Αρκετές συγκρούσεις, ίσως σας αναγκάσουν να δείτε από μία διαφορετική οπτική τα πράγματα και να στηριχτείτε περισσότερο στις δυνάμεις και τις ικανότητες σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα επηρεαστεί αρκετά από αρνητικά γεγονότα, αλλά θα μπορέσετε να εμβαθύνετε σε αυτά και να δώσετε τις κατάλληλες απαντήσεις. Στις σχέσεις σας, θα καταρρίψετε αρνητικά στοιχεία που τις δεσμεύουν και θα θεμελιώσετε νέες σε πιο υγιείς μορφή. Η εσωτερική δουλειά που θέλετε να κάνετε με τον εαυτό σας, θα έχει ως αποτέλεσμα να σας απομακρύνει από στερεότυπα και προκαταλήψεις, που σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση