Κάρτες Ταρώ Ιουνίου 2022

Κάρτες Ταρώ Ιουνίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ-ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Τα διλλήματα και οι αμφιβολίες θα σας επηρεάσουν αρκετά αυτή την περίοδο, αφού θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προκλήσεις που θα δημιουργήσουν ενδοιασμούς στις αποφάσεις σας. Οι συνεχόμενες αλλαγές του παρελθόντος δημιούργησαν ένα ασταθή έδαφος, στο οποίο εσείς καλείστε τώρα, να λάβετε κάποιες αποφάσεις. Μην βιαστείτε, επεξεργαστείτε αναλυτικά τα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας και αφήστε χρόνο στις εξελίξεις. Οι επιλογές που θα πάρετε θα δείξουν την αποφασιστικότητα και τον τρόπο που χειρίζεστε δύσκολες καταστάσεις. Τρίτα πρόσωπα μπορεί να εισχωρήσουν στην ερωτική σας ζωή, τα οποία θα προκαλέσουν μικρά εμπόδια. Για τους ελεύθερους, νέοι έρωτες, θα αγγίξουν την καρδιά σας και θα ανανεωθείτε. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και σθένος τα πράγματα και διατηρείστε ταυτόχρονα την αυτοκυριαρχία σας. Το διάστημα του Ιουνίου, θα βοηθήσει να κινηθείτε επάνω σε μία γραμμή των επιθυμιών και των «θέλω» σας. Οι νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας, θα στηρίξουν τα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε ανασφάλειες που μπορεί να σας οπισθοδρομήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ-ΠΥΡΓΟΣ

Οι θυσίες που έχετε κάνει στο παρελθόν για να ανατροφοδοτήσετε τις  σχέσεις σας, ίσως δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα που αναμένατε. Τον Ιούνιο, θα χρειαστεί να καταρρίψετε ιδέες ή στερεότυπα που εμποδίζουν την ανάπτυξή σας. Η στάση αυτή, θα φέρει μικρές δυσκολίες, ιδίως στον ψυχολογικό σας τομέα, αντ’ αυτού ενισχύστε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σας, έχοντας πλέον ένα θετικό μέλλον. Δείξτε προσοχή στον ερωτικό σας τομέα, καθώς θα εμφανιστούν εντάσεις και συγκρούσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν και να επανεξετάσετε λάθη. Θυμηθείτε ότι οι ίδιες δυσκολίες επαναλαμβάνονται για να σας επιστήσουν την προσοχή και να αλλάξετε οπτική. Οι οριστικές αποφάσεις δεν θα σας ευνοήσουν, διότι βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής. Μικρές απώλειες στα οικονομικά σας, μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και να νιώσετε λιγάκι μετέωροι. Συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα και μείνετε διατεθειμένοι να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας. Η διάθεση να αλλάξετε τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι έντονη, πρωτίστως όμως ελέγξτε τις επιλογές που έχετε. Αποφύγετε επενδύσεις, αγορές και συμβόλαια, και εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που σας δίνεται για να χτίσετε γερά θεμέλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν για να κατακτήσετε ιδέες και όνειρα, έρχονται να υλοποιηθούν και να ακολουθήσουν τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Οι αλλαγές που θα υποστηρίξετε θα έχουν στόχο την ελευθερία των κινήσεων σας και να απαλλαγείτε από κατεστημένα. Στο περιβάλλον σας θα υπάρξουν άτομα που θα σας υποστηρίξουν και θα δομήσετε σε στέρεη βάση τις προσδοκίες σας. Οι συμβουλές που θα λάβετε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή απολύτου εμπιστοσύνης, θα επαναφορτίσουν ξεχασμένες ιδέες που θα τις επεξεργαστείτε επιμελώς. Η έντονη αίσθηση της ελευθερίας θα σας απομακρύνει από δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που μια μακροχρόνια σχέση έχει δείξει αντοχή στο χρόνο, ενδέχεται να την επισημοποιήσετε. Η σταθερότητα που θα δείξετε απέναντι στις επαγγελματικές υποθέσεις, θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και θα υπάρξουν επικερδή αποτελέσματα. Αγορές ακινήτων ή επενδύσεις, θα σας ευνοήσουν και θα διαμορφώσετε ένα υγιής κλίμα στα οικονομικά σας. Οι υπερβολές και οι βιαστικές κινήσεις θα επηρεάσουν αρνητικά τα σχέδια σας και μπορούν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ

Η περίοδος του Ιουνίου, θα είναι δύσκολη για σας, ιδίως στον ψυχολογικό τομέα, καθώς οι προσπάθειες σας να δώσετε οριστικές λύσεις θα καθοριστούν από την επιθυμία να αλλάξετε οπτική απέναντι στα πράγματα. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις που ίσως, υπήρχαν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα εξομαλυνθούν, αφού θα υπερασπιστείτε την θέση σας και θα ξεκαθαρίσετε τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Στον ερωτικό σας τομέα, βρίσκεστε σε μία περίοδος που θα λάβετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την μελλοντική σας πορεία. Η άποψη να διαλύσετε μία σχέση ή να υπάρξει προσωρινή απομάκρυνση, εφόσον δεν είναι εποικοδομητική και χωλαίνει σε αρκετούς τομείς, θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε με λεπτομέρεια το παρελθόν. Θυμηθείτε πριν λάβετε τις αποφάσεις σας, να είστε βέβαιοι για το τι σας προσφέρει ευτυχία και ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Τα οικονομικά σας θα σας δυσκολεύσουν λιγάκι, όμως θα πρέπει να πράξετε πιο δυναμικά και να τα ενισχύσετε, αφού πρώτα θα εξετάσετε όλες τις εναλλακτικές λύσεις που σας δίνονται. Στις προσπάθειες σας να ανοίξετε μία νέα σελίδα στην ζωή σας, αφήστε πίσω το παρελθόν και απλά κρατήστε το ως εμπειρία ζωής.

ΛΕΩΝ-ΚΡΙΣΗ

Ο Ιούνιος για σας είναι μία καρμική περίοδο και θα προκύψουν γεγονότα που θα σας εκπλήξουν, αλλά ταυτόχρονα θα σας βάλλουν στην διαδικασία να επανεξετάσετε θέματα που ίσως, έχετε αφήσει απροσδιόριστα. Οι αλλαγές που θα συμβούν μπορεί να μην βρουν το κατάλληλο έδαφος, κάνοντας σας να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Στηριχτείτε στις ικανότητες, στις δυνατότητες και στα χαρίσματα που διαθέτετε και μέσω αυτών διαμορφώστε ένα θετικό κλίμα με σκοπό την εξέλιξη σας. Στον προσωπικό σας τομέα, θα νιώστε ότι βρίσκεστε κοντά στην απελευθέρωση που αναζητάτε και μία αισιόδοξη σκέψη θα σας κρατήσει μάχιμους στους στόχους σας. Η διάθεση να αλλάξετε αντικείμενο στον επαγγελματικό τομέα, θα σας ωθήσει χρειαστεί να οργανώσετε με περισσότερες λεπτομέρειες τις αλλαγές που είστε διαθέσιμοι να κάνετε. Επικεντρωθείτε στα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και διεκδικήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Οι οικονομικές συναλλαγές του παρελθόντος θα συναντήσουν εμπόδια στην ολοκλήρωση τους, χωρίς όμως να αποκλείουν τις πιθανότητες να έχουν άμεση ανταπόδοση. Οι ερωτικές σας σχέσεις, θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμανθούν και να τους δώσετε νέες πτυχές να αναπτυχθούν στο μέλλον. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Μία επιφανειακή στασιμότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σας, οι οποίες θα είναι σε ήπιους ρυθμούς. Την περίοδο του Ιουνίου, η δράση θα μειωθεί και θα δραστηριοποιηθείτε στην αναζήτηση των εσωτερικών σας ανησυχιών. Η υπομονή και η επιμονή, θα λειτουργήσουν ως βάθρα για επιτύχετε τους στόχους σας στο απώτερο μέλλον. Στα ερωτικά σας, προσπαθήστε να αποφύγετε κρυφές καταστάσεις, ή τρίτα πρόσωπα που επιθυμούν να εισχωρήσουν στην σχέση σας, δημιουργώντας εντάσεις. Η πνευματική αναζήτηση θα είναι στα ενδιαφέροντα σας και θα έρθετε κοντά με πρόσωπα που πρεσβεύουν την πνευματικότητα. Στα επαγγελματικά σας, θα εστιάσετε στην συνεργασία και στην συναδελφικότητα δίνοντας μία ομαδική προοπτική στα σχέδια σας. Η διαδρομή προς την εξέλιξη και την επιτυχία, απαιτεί υπομονή, επιμονή και ανθεκτικότητα. Ο συνδυασμός των δικών σας δυνάμεων και των ατόμων που σχετίζονται με κοινούς στόχους, θα φέρουν τις αλλαγές και το μέλλον σας θα είναι ευοίωνο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και προσπεράστε με δυναμικότητα τα εμπόδια που τυχόν θα επικρατήσουν για λίγο διάστημα. Στην ερωτική σας ζωή, πιθανόν να εμφανιστούν παρασκήνια που θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα, όμως η λογική θα βοηθήσει να τα επεξεργαστείτε κατάλληλα και να αποφύγετε υπερβολές και βιαστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ-ΗΛΙΟΣ

Οι αναζητήσεις και οι αποφάσεις να χαράξετε νέους δρόμους στην ζωή σας, θα είναι πιο δυναμικές και η προσπάθεια σας θα είναι πιο έντονη αυτή την περίοδο. Η δημιουργικότητα και η ζωτικότητα, είναι στοιχεία που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα νιώσετε ξεχωριστοί στις προτιμήσεις σας. Η εκπαίδευση, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, θα ευνοηθούν, αφού η επαφή σας θα αλλάξει και θα είναι πιο ουσιαστική. Η ανάπτυξη των δεξιοτεχνιών και η συμμετοχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων επιμορφωτικού χαρακτήρα, θα εμπλουτίσει τα εχέγγυα σας και θα μπορέσετε να κινηθείτε με περισσότερη σιγουριά στον επαγγελματικό σας τομέα. Στην ερωτική σας ζωή, γεγονότα ή καταστάσεις του παρελθόντος έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να αφορούν παράλληλες σχέσεις που ίσως υπήρξαν. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην αντιμετώπιση των πραγμάτων και μείνετε ρεαλιστές στην επεξεργασία. Καταθέστε τα συναισθήματα σας και συζητήστε με ειλικρίνεια, για την επίλυση τους. Τα οικονομικά σας, θα έχουν μία μικρή άνθηση και θα μπορέσετε τα βάλετε σε μία σειρά. Οι επενδύσεις και οι αγορές θα σας ευνοήσουν, παρότι θα σας φέρουν σε διλλήματα και ίσως νιώσετε μία μικρή αδυναμία. Φροντίστε να είστε σίγουροι, πριν από οποιαδήποτε επιλογή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΣΕΛΗΝΗ

Οι αμφιβολίες, οι ενδοιασμοί και οι φόβοι, μπορεί να σας επηρεάσουν αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από τέτοιου είδους σκέψεις και να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις γύρω σας. Ενώ η διαίσθηση και το ένστικτο γίνονται οι οδηγοί σας σε αποφάσεις και συμπεράσματα, κάποιες φορές έρχεστε σε εσωτερικές συγκρούσεις εξαιτίας του υπερβολικού συναισθηματισμού. Μία ρομαντική διάθεση θα ενεργοποιηθεί στην σχέση σας και θα ενισχυθεί η στοργική σας διάθεση για φροντίδα. Στις σχέσεις σας θα ενισχυθεί η δημιουργικότητα και η φαντασία, χαρίζοντας ένα ενδιαφέρον στίγμα στην καθημερινότητα σας. Περιορίστε τις σκέψεις σας, ιδίως όταν οδηγούνται σε αυταπάτες που μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Μείνετε ανθεκτικοί σε προκλήσεις που μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Κρυφές καταστάσεις και παράλληλες σχέσεις, μπορεί να σας ενθουσιάσουν και ενδεχομένως να μπείτε στην διαδικασία απολογισμού. Στον επαγγελματικό τομέα, αν και θα υπάρξει το ενδεχόμενο πελατειακής ανάπτυξης, η διάθεση σας θα είναι μειωμένη και ίσως απομακρυνθείτε από στόχους. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση θυμηθείτε, όσο γίνεται να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, με αποτέλεσμα να διαφεύγετε λάθη ανεπίστρεπτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η κυριαρχική στάση απέναντι στα πράγματα και τα γεγονότα που θα εξελιχθούν, θα σας χαρίσει μία ασφάλεια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσέξτε μην υπερβάλλετε και κινηθείτε με άκαμπτο ύφος απέναντι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εξετάστε με λεπτομέρεια και συλλογική σκέψη, θέματα που στο παρελθόν σας έχουν εγκλωβίσει και σας κρατούν δέσμιους. Στα επαγγελματικά σας, θα κινηθείτε δυναμικά και η αντοχή απέναντι στις δυσκολίες θα χαρίσει θετικά αποτελέσματα. Άτομα σε υψηλότερη θέση, θα υπερασπιστούν τα σχέδια σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια που μείωσαν την δημιουργικότητα σας. Η περίοδος αυτή είναι σταθμός ζωής, καθώς θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται, ώστε να γεφυρώσετε εποικοδομητικά το παρελθόν με το μέλλον. Στον οικονομικό σας τομέα, το κλειδί είναι η γνώση, μην αφήνετε τα πράγματα μετέωρα, ιδίως όταν έχετε την δυνατότητα να πράξετε και να τους αλλάξετε διαδρομή. Σε θέματα σχέσεων, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα φέρουν την ισορροπία ανάμεσα σας. Μειώστε, συναισθήματα εκνευρισμού, ιδίως όταν προκύπτουν  σε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στο παρελθόν δεν έχουν ολοκληρωθεί και ίσως, νιώθετε ακόμα εγκλωβισμένοι. Η προσπάθεια να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και να τα οργανώσετε, θα σας απομακρύνει από αμφιβολίες και διλλήματα. Τα οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει και βρίσκονται σε μία ένταση, καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίσετε σε ήπιους τόνους. Τα αρνητικά συναισθήματα και οι εμμονές, δεν βοηθούν να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας, αντιθέτως δημιουργούν συγκρούσεις και καυγάδες. Συζητήστε θέματα που σας απασχολούν και αφήστε χώρο και χρόνο στους συνομιλητές σας. Στα οικονομικά σας, θα εμφανιστούν μικρές ανατροπές που θα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, χωρίς όμως να φέρουν στην πραγματικότητα την αρνητική επίδραση που εσείς μεταφράζετε. Μπορεί να εμφανίσετε μία υπερκαταναλωτική διάθεση και θα εστιάσετε στην ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Θυμηθείτε να κινήστε με μέτρο, δίνοντας τον χρόνο στον εαυτό σας να διαχειριστεί τις αλλαγές. Επανεξετάστε τους τρόπους που έχετε μπροστά σας και εστιάστε στην καλύτερη επιλογή, όπου θα βελτιώσετε θέματα οικονομικών. Είναι μία περίοδος για σας, που θα μπορέσετε να υλοποιήσετε και να χτίσετε βάσεις για μελλοντικούς στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η περίοδος του Ιουνίου θα είναι καρμική για σας, αφού οι αλλαγές και οι μετατροπές θα είναι έντονες. Οι αποφάσεις που θα λάβετε θα είναι καθοριστικές για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον σας. Η αισιοδοξία που σας διακατέχει είναι το κλειδί, απέναντι σε προκλήσεις. Αδράξτε τις ευκαιρίες και λειτουργήστε με σοφία σε νέες προτάσεις που θα παρουσιαστούν, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα.  Τα ρίσκα που επιθυμείτε να πάρετε στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν θα είναι εύκολα, αν δεν στηριχτούν σε κατάλληλο έδαφος. Οι στόχοι σας θα απαιτήσουν μεγαλύτερο χρόνο προς την ολοκλήρωση τους και θα χρειαστεί να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια της υπομονής σας. Οι συνεργασίες που ήδη υπάρχουν θα χρειαστούν να τις επαναπροσδιορίσετε και να ξεκαθαρίσετε λεπτομέρειες, που έχετε αφήσει να δημιουργηθούν εμπόδια ανάμεσα σας. Νέες ερωτικές σχέσεις θα σας εκπλήξουν και θα αναδείξετε τον μαγνητισμό και την ερωτική σας διάθεση. Σε περίπτωση που αισθανθείτε ότι περιορίζεται η αίσθηση της ελευθερίας, θα αντιδράσετε με αποτέλεσμα την διάλυση τους. Στην προσωπική σας ζωή, θα εμφανιστούν γεγονότα ή καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν και να εστιάσετε λάθη που ίσως έχουν συμβεί.

ΙΧΘΥΕΣ-ΑΡΜΑ

Οι μετακινήσεις, οι μετακομίσεις και οι αλλαγές που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την ρουτίνα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Τα ρίσκα που είστε διατεθειμένοι να πάρετε στον επαγγελματικό τομέα, θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα σας μεταμορφώσουν σε έναν δυναμικό άτομο. Οι προτάσεις που έχετε στο πλάνο ή που θα λάβετε αυτή την περίοδο, θα έχουν σκοπό την ανοδική σας πορεία. Ακούστε το ένστικτο και την διαίσθηση σας, σε περιπτώσεις που νιώθετε μία μικρή δυσκολία. Θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση και την βελτίωση της πνευματικότητας, θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα σας αλλάξουν την οπτική. Στον ερωτικό σας τομέα, θα γνωρίσετε έναν νέο σύντροφό που θα σας αγγίξει συναισθηματικά και θα σας παροτρύνει να είστε πιο ενεργητικοί. Θέματα σχέσεων, θα τα επιλύσετε και θα δώσετε έναν νέο αέρα στην σχέση σας. Η προσπάθεια σας να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας φέρει πιο κοντά. Τα επαγγελματικά ταξίδια ή αναψυχής, θα είναι στο πλάνο σας και θα αλλάξουν την διάθεση σας προς το καλύτερο. Η σκέψη να εντάξετε στην καθημερινότητα την άσκηση ή την άθληση, θα βελτιώσει την ψυχολογία και την υγεία σας. Απομακρυνθείτε από επικίνδυνα σπορ και την υπερβολική ταχύτητα, διότι είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση