Κάρτες Ταρώ Ιουλίου 2022

Κάρτες Ταρώ Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ- ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η περίοδος του Ιουλίου θα είναι αρκετά καλή για σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε κατά κύριο λόγο. Η προσπάθεια σας να βάλετε σε μία τάξη τις επιθυμίες σας, θα σας προσφέρει συναισθηματικά μία ισορροπία. Οι ιδέες και τα σχέδια σας θα έχουν μακροχρόνια πορεία, καθώς έχετε υψηλούς στόχους. Μικρά εμπόδια θα εμφανιστούν σε απρόοπτο χρόνο και θα απαιτηθεί να τα δείτε με περισσότερο ρεαλισμό. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν έναν δυναμισμό και θα μπορέσετε με άνεση να διαχειριστείτε νέες συνεργασίες. Αναδείξετε τα ταλέντα σας και εστιάστε στις προσπάθειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν. Σε περιπτώσεις που θα εμφανιστούν εντάσεις, θα πρέπει να μείνετε αποστασιοποιημένοι. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές και αναζωπυρωθούν τα συναισθήματα σας. Νέες ερωτικές σχέσεις θα υπάρξουν στην ζωή σας και θα σας συναρπάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ- Η ΣΕΛΗΝΗ

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα έχει αρκετές εναλλαγές και θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Φοβίες και ανασφάλειες μπορεί να σας κρατούν δέσμιους σε θέματα προσωπικής εξέλιξης. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για νέες ενάρξεις και να πάρετε ρίσκα. Σας δίνετε ο χρόνος να εξετάσετε ζητήματα που έχετε αφήσει άλυτα και να τα βάλετε σε τάξη. Εστιάστε στις προσδοκίες σας και οργανώστε τρόπους που θα τις ολοκληρώσουν. Αποκαλύψεις και παρασκήνια θα λάβουν χώρα στις ενέργειες σας και θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητικές σκέψεις και δράσεις. Μείνετε πιο συγκεντρωμένοι στα θέματα που σας απασχολούν και διατηρήστε τον έλεγχο στα χέρια σας. Η υποστήριξη και η συμπαράσταση από πρόσωπα που εμπιστεύεστε ή είναι κοντά σας, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε δεσμεύσεις και αδιέξοδα. Οργανώστε τα σχέδια σας και επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, εξετάζοντας με λεπτομέρεια τα στοιχεία που έχετε διαθέσιμα. Αποφύγετε ενάρξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ ταυτόχρονα δείξετε προσοχή σε κρυφές καταστάσεις που τυχόν θα εμφανιστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Η υλική σας ασφάλεια, τα οικονομικά και γενικότερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, είναι αυτά που θα σας ανησυχήσουν αυτή την περίοδο. Σκεφτείτε πιο ρεαλιστικά και προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις που εξελίσσονται με υπομονή. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα οργανώσετε νέα σχέδια που θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια. Εξετάστε τις συμβουλές κάποιων ατόμων, που ίσως δεν αρμόζουν στα δικά σας δεδομένα. Η εκπαίδευση και η μόρφωση είναι στοιχεία που θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο και θα συζητήσετε με αρμόδια άτομα για να σας καθοδηγήσουν. Τα οικονομικά σας, θα αποκτήσουν μία σταθερότητα και θα έχετε την ευκαιρία να αναδιοργανώσετε σχέδια και ιδέες. Θέματα σχέσεων, μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Οι σχέσεις που έχουν αντέξει στο παρελθόν θα οδηγηθούν σε μια καλή πορεία, αφού οι σκέψεις σας θα είναι πιο ξεκάθαρες για την κοινή πορεία στο μέλλον. Επενδύσεις και αγορές θα σας ευνοήσουν, με μικρές αναβολές παράλληλα, τις οποίες όμως θα μπορέσετε να τις διευθετήσετε χωρίς να βγείτε από τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Ο ΑΝΟΗΤΟΣ

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τα κοντινά ή αγαπημένα σας πρόσωπα, έχουν δημιουργήσει μία μετέωρη κατάσταση και νιώθετε συναισθηματικά αδύναμοι. Συγκεντρωθείτε στα «θέλω» και τις επιθυμίες σας και αποφύγετε επιπόλαιες και παρορμητικές αποφάσεις. Ο Ιούλιος θα σας διασκεδάσει και θα σας βγάλει από την ρουτίνα, καθώς θα προσπαθήσετε να κάνετε μία νέα αρχή στην ζωή σας. Στις διαφωνίες που θα έχετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να μην φανείτε επιπόλαιοι. Προσδιορίστε τον τρόπο σκέψη σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας στις αποφάσεις που έχετε να λάβετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα ίσως φανούν λιγάκι ρευστά και αυτό, θα αποπροσανατολίσει τις σκέψεις σας. Δείξτε σταθερότητα όπου χρειάζεται και μην αφήσετε τους άλλους να διαβάλλουν τις απόψεις σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έρωτες γεμάτους πάθος, αν και δεν σας υπόσχονται μακροχρόνια διάρκεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για ταξίδια και διασκεδάστε με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η υπομονή, θα είναι το κλειδί αυτής της περιόδου και θα δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στα πράγματα. Η επαναφόρτιση καταστάσεων που ζήσατε στο παρελθόν, θα απαιτήσει συγκροτημένη σκέψη, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις, μπορεί να αντιμετωπίσετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και μπορεί να επηρεάσουν την θέση και την στάση σας. Προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε με συγκροτημένη σκέψη και να μην αφήσετε να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να καθοδηγούν τις πράξεις σας. Είναι μία περίοδος που τα οικονομικά σας δεν έχουν την ανάλογη δύναμη, ώστε να οργανώσετε εκδηλώσεις και ίσως, αγορές που έχετε στο πλάνο σας. Δώστε περισσότερο χρόνο και αποφύγετε τρόπους που δεν στηρίζονται νομικά. Οι συνεργασίες σας παρ’ ότι απαιτούν χρόνο και υπομονή για να φτάσουν στο καλύτερο τους και ίσως, νιώσετε την αίσθηση της μη αποδοχής σε συζητήσεις που θα επικεντρωθούν σε νέα σχέδια. Η πνευματικότητα και η επαφή με τον άυλο κόσμο, θα σας ενθουσιάσει και θα οδηγηθείτε στην αναζήτηση της προσωπικής σας αλήθειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Η περίοδος του Ιουλίου θα είναι αρκετά δύσκολη για σας, καθώς πολλές αλλαγές θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Είναι ένας μήνας που θα αλλάξετε σελίδα στην ζωή σας και θα στοιχειοθετήσετε μία νέα πορεία. Οι έντονες καταστάσεις του παρελθόντος και η επιμονή σας σε λάθος οπτική, έδειξαν ότι θα πρέπει να αποχωρήσετε από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Η ψυχολογία σας, μπορεί να είναι λιγάκι επιβαρυμένη, καθώς θα υπάρξουν προσπάθειες να ξεφύγετε από συνήθειες. Αποφύγετε υπερβολές και αφήστε τον κατάλληλο χρόνο που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε. Οι εμμονές δεν βοηθούν να δείτε πιο σφαιρικά τα πράγματα, αντιθέτων σας εγκλωβίζουν σε ένα αόρατο κενό. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο ή να τελειώσετε συνεργασίες που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι περισσότερο και έχουν ξεκινήσει να οδηγούνται σε καταστροφικά αποτελέσματα. Είναι μία περίοδο ξεκαθαρισμάτων για σας, καθώς θα βάλετε ένα τέλος, όπου αυτό χρειάζεται. Συμβόλαια, επενδύσεις και αγορές, δεν είναι ευνοϊκές αυτή την περίοδο και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που σας δίνεται για να τις αναδιοργανώσετε. Σε θέματα σχέσεων, μπορεί να αποφασίσετε την διάλυση τους ή την προσωρινή σας απομάκρυνση.

ΖΥΓΟΣ- Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι ρυθμοί τον Ιούλιο, θα χαλαρώσουν και θα είναι πιο ήρεμοι. Έρχεστε από ένα παρελθόν που έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες και έχετε κάνει θυσίες, που ίσως νιώθετε ότι δεν έχουν αναγνωριστεί. Σκεφτείτε με συγκροτημένη σκέψη πριν λάβετε κάποιες αποφάσεις και δώστε χρόνο και χώρο στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι πολύ σημαντική στον τρόπο που θα κινηθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε απότομες συναισθηματικές μεταβολές. Ενώ θα έχετε την διάθεση να συμμετέχετε σε ταξίδια, κοινωνίες εκδηλώσεις ή πρωτότυπα σχέδια, μπορεί να υπάρξουν αναβολές και αποχωρήσεις. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Στα επαγγελματικά σας, ίσως, είστε αναποφάσιστοι αυτό το διάστημα και νέες αλλαγές ή προτάσεις μπορεί να σας τρομάξουν. Συζητήστε το πριν αποφασίσετε με άτομα που εμπιστεύεστε. Στα ερωτικά σας, ενώ οι προσπάθειες που θα κάνετε θα δημιουργούν μία ευχάριστη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, οι απότομες αλλαγές στην ψυχολογία σας θα εμφανίσουν μία δυσκολία στην επικοινωνία σας. Τα οικονομικά σας, θα απαιτήσουν περισσότερη τάξη και θα πρέπει να μην επιμείνετε σε συναλλαγές του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Ο ΜΑΓΟΣ

Νέες αρχές και νέα ξεκινήματα θα σας χαρακτηρίζουν και θα σας χαρίζουν αισιόδοξα μηνύματα. Οι καταστάσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Η ευχέρεια λόγου που διαθέτετε και η επιχειρηματική σας στάση, θα καθορίσουν τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και την σταδιοδρομία σας. Η αυτογνωσία και η αυτοπεποίθηση είναι τα κλειδιά που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι συνεργασίες σας, θα έχουν μία θετική εξέλιξη και θα μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη θέματα που έχετε αφήσει ανολοκλήρωτα. Τα οικονομικά σας, θα έχετε την δύναμη να τα ενισχύσετε και να βρείτε καινούργιους πόρους εσόδων. Η ερωτική σας ζωή, θα είναι πλούσια σε αισθήματα και περιπέτειες. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκινήσετε μία νέα ζωή γεμάτη χαρά και ζεστασιά. Ο μαγνητισμός και ο ερωτισμός σας, θα προσελκύσει νέους έρωτες για τους ελεύθερους και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ζήστε την περιπέτεια που σας χαρίζεται και αφήστε τις αρνητικές σκέψεις έξω από την ζωή σας. Η διαχείριση των προσωπικών σας σχέσεων με άτομα του οικείου περιβάλλοντος, θα χρειαστεί σταθερότητα και αισιοδοξία. Ο Ιούλιος, πάνω απ’ όλα υπηρετεί την διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ- Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Οι δυσκολίες και οι θυσίες θα είναι αυτά που θα αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο και θα επανεξετάσετε πλάνα που σας έχουν φέρει εντάσεις. Η υπομονή και η επιμονή να κατακτήσετε τον στόχο σας, είναι το κλειδί και θα πρέπει να μην αφήνετε τα περιθώρια σε αρνητικά πρόσωπα να επηρεάζουν τον δρόμο σας. Η περίοδος του Ιουλίου, είναι μία επαναξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας σας και η στάση να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο, μπορεί να είναι δύσκολη. Στον χώρο εργασία σας, θα καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες, αν και δεν θα είναι ανάλογες με την ανταμοιβή σας. Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, ίσως σας δυσκολέψει λιγάκι, γι’ αυτό εξετάστε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Επικεντρωθείτε στα ταλέντα και στις ικανότητες σας και οργανώστε με πυγμή και θάρρος τα σχέδια σας. Στην σχέση με τον σύντροφό σας, ίσως έρθετε σε ρίξεις που θα σας αναγκάσουν να εξετάσετε λάθη του παρελθόντος. Προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και να εστιάσετε στην αλήθεια σας. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να δείτε πιο σοβαρά την ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Η σοφία και η γνώση που έχετε αποκτήσει, θα στηρίξουν τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Μπορεί να έχετε περάσει μία δύσκολη περίοδο μέχρι τώρα και κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, εξετάζετε με σοβαρότητα τις επιλογές σας. Η διάθεση να μείνετε μόνοι και να απομακρυνθείτε από απολαύσεις, δημιουργεί την αίσθηση της  εσωτερικής αναζήτησης και της επανεξέτασης των θεμάτων. Η ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που νιώθετε κοντά σας ή εμπιστεύεστε θα ενισχύσει θετικά την ψυχολογία σας. Η στροφή προς την γνώση ή την διεύρυνση της πνευματικότητας σας, θα γίνει το επίκεντρο αυτή την περίοδο. Στον εργασιακό σας χώρο, ίσως νιώσετε μοναξιά και απομάκρυνση από τους άλλους γύρω σας και αυτό, δεν σας δίνει εύκολα το περιθώριο να εγκλιματιστείτε σε αλλαγές ή να συμμετέχετε σε νέες δραστηριότητες. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, χωρίς να ασκείτε πολλές πιέσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα το τι επιθυμείτε να κάνετε. Σε θέματα σχέσεων, η απόφαση να μείνετε μόνοι και να υπάρξει προσωρινή απομάκρυνση, θα σας δώσει τον χρόνο να σκεφτείτε. Σε περιπτώσεις που έχετε κάνει τις ανάλογες προσπάθειες στο παρελθόν και δεν υπάρχει η απήχηση που επιθυμείτε, η οριστική διάλυση θα είναι η λύση για σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν δυσκολίες ή απώλειες, καθώς η ανταμοιβή σας δεν είναι ανάλογη των προσπαθειών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Ο ΚΟΣΜΟΣ

Υπήρξατε σε μία περίοδο που οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες υπήρξαν έντονες στην ζωή σας και αυτό, δεν επέτρεψε να ξεκαθαρίσετε με σοφία τα πράγματα. Μπορεί οι συνθήκες που βιώνατε να ήταν αρκετά δύσκολες και σκληρές, χωρίς να σας δίνουν το περιθώριο να κάνετε τις αλλαγές που εσείς επιθυμούσατε. Το διάστημα του Ιουλίου, είναι πιο αισιόδοξο και ευχάριστο, έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε σχέδια και ιδέες. Αφήστε πίσω προκαταλήψεις και εσωτερικές εντάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους και δεν σας άφηναν να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα. Η αίσθηση της ολοκλήρωσης και της επίτευξης των στόχων σας, θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σας. Εξετάστε πιο σφαιρικά τις καταστάσεις γύρω σας, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Επικεντρωθείτε στις ικανότητες και τις δυνατότητες σας και βάλτε σε δράση τα πλάνα που έχετε εξετάσει διεξοδικά. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσετε προσδοκίες. Στις σχέσεις σας, θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, και θα επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Αποφύγετε να δείτε από μία ονειρική ματιά ζητήματα που απαιτούν να είστε συγκεντρωμένοι στην διαχείριση τους. Η διασκέδαση, τα ταξίδια και η περιπέτεια, θα σας χαλαρώσουν και θα εξισορροπήσουν την συναισθηματική σας αστάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ- Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Ιούλιος είναι μία καρμική περίοδος για σας, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν θα εξομαλυνθούν, βλέποντας τα πράγματα από μία πιο αισιόδοξη ματιά. Οι στόχοι που έχετε θέσει ως πλάνο, θα ενεργοποιηθούν και θα ξεκινήσετε νέους τομείς στην ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι ενάρξεις και οι αλλαγές που είστε διατεθειμένοι να κάνετε θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Οι συζητήσεις και οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα θα έχουν ένα διαφορετικό υπόβαθρο, που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας. Μείνετε προετοιμασμένοι σε απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να απαιτήσουν την συγκέντρωση και την συλλογική σας σκέψη. Αποφύγετε παρορμητικές συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Εξετάστε με πιο δυναμικό τρόπο τις προκλήσεις που τυχόν θα συμβούν αυτή την περίοδο. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Στον ερωτικό σας τομέα, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας εκπλήξουν και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Η διασκέδαση και η περιπέτεια θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας. Θυμηθείτε ότι, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση