Κάρτες Ταρώ Αυγούστου 2022

Κάρτες Ταρώ Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ-Ο ΑΝΟΗΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα είναι ένας ανέμελος μήνας, γεμάτος εκπλήξεις και διασκέδαση. Η προσπάθεια σας να απομακρυνθείτε για λίγο από τις  υποχρεώσεις και την καθημερινότητα, θα ανανεώσει την διάθεση σας. Οι σκέψεις του να χαλαρώσετε και να μεταφέρετε στο προσεχές μέλλον ενάρξεις και επαγγελματικά σχέδια, θα σας κάνει πιο αυθεντικούς και διασκεδαστικούς. Μπορεί στα οικονομικά σας να δεχθείτε μικρές αλλαγές, που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Η διάθεση να ζήσετε την περιπέτεια θα σας κρατήσει ενεργούς και θα μειώνει το άγχος και τις προκαταλήψεις. Οι πρωτότυπες αθλητικές δραστηριότητες θα σας έλξουν και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε φίλους και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Δείξτε προσοχή σε ό,τι μπορεί να προκαλέσει κινδύνους, διότι είστε επιρρεπείς αυτή την περίοδο σε ατυχήματα. Νέοι έρωτες θα έρθουν στην ζωή σας, αν και θα έχουν μικρή διάρκεια και θα γεμίσουν με ευχάριστες στιγμές την καθημερινότητα σας. Δεν είναι κατάλληλη περίοδο για ρίσκα, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Περιορίστε διαθέσεις που στο μέλλον, ίσως μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ-ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Ο ρομαντισμός και ο έρωτας θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντας σας αυτή την περίοδο. Το προηγούμενο διάστημα ήταν γεμάτο ανατροπές και αρκετές εντάσεις, το οποίο σας κούρασε σωματικά και ψυχολογικά. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να οδηγηθείτε με πιο ήπια βήματα, χωρίς να εντάσσετε στην ζωή σας μία συνεχόμενη ένταση. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε διχογνωμίες, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Αφήστε τον κατάλληλο χρόνο να σας δείξει το πως θα πρέπει να κινηθείτε και αποφύγετε οριστικές αποφάσεις. Εξετάστε τα πλάνα μέσω επικοινωνίας με τους γύρω σας και έπειτα επεξεργαστείτε τα, με περισσότερες αναλύσεις. Σε θέματα σχέσεων, θα υπάρξει μία μείωση αντιπαραθέσεων, καθώς θα σας δώσει το περιθώριο να δείτε από μία ρεαλιστική πλευρά τα πράγματα. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα πρόσωπα που μπορεί να εισχωρήσουν στην σχέση σας και να δημιουργήσουν απρόοπτα γεγονότα. Για τους ελεύθερους, το ερωτικό παιχνίδι θα είναι ο κυρίως γνώμονας αυτή την περίοδο, και νέοι έρωτες θα ξεκινήσουν με την πρώτη ματιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ-Ο ΕΡΗΜΗΤΗΣ

Ο Αύγουστος, για σας θα κυλήσει σε ήπιους και χαλαρούς τόνους, γιατί θα αναζητήσετε την ηρεμία και την διασκέδαση. Ίσως, βρίσκεστε σε μία περίοδο που θα στρέψετε την προσοχή προς τον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε νέες προσδοκίες ή επιθυμίες, που μπορεί όλο αυτό το διάστημα δεν είχατε χρόνο να τις επισημάνετε. Οι σοφές σκέψεις και η ετοιμότητα σας να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό την πραγματικότητα, θα σας δώσουν το περιθώριο να ανακεφαλαιώσετε και να εστιάσετε δυναμικά στο μέλλον. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα σταθούν ως αρωγοί και θα σας δώσουν συμβουλές, όπου θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Το δίλλημα στα επαγγελματικά σας να αλλάξετε αντικείμενο θα είναι έντονο, όμως θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο να το επεξεργαστείτε, πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Στην ερωτική σας ζωή, θα έλκεστε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, δίνοντάς σας την ασφάλεια που αναζητάτε. Ακόμα στον εργασιακό σας τομέα, θα δημιουργηθούν ερωτικές σχέσεις με άτομα που μέχρι τώρα τα κατατάσσατε μόνο σε συνεργασία ή φιλική σχέση. Σε μόνιμες σχέσεις, θα περάσετε μία τάση απομόνωσης και η αίσθηση μη κατανόησης θα είναι έντονη. Η σκέψη να διαλύσετε αυτές τις σχέσεις ή να απομακρυνθείτε προσωρινά, μπορεί να δοθεί ως λύση. Στα οικονομικά σας, θα εμφανιστούν μικρές απώλειες, γι’ αυτό κάντε αργά βήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Η ΙΣΧΥΣ

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός θα είναι στοιχεία που θα συνοδέψουν αποφάσεις και θα χαρίσουν θετικά αποτελέσματα. Θυμηθείτε μην αφήσετε εγωκεντρικές συμπεριφορές να καθορίσουν την πορεία σας και να δημιουργήσουν εντάσεις με τους άλλους γύρω σας. Ο ερωτισμός σας θα αναδυθεί έντονα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να διαχειριστείτε με σοφία ή να ελέγξετε τα πάθη σας. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα ανοίξουν νέους δρόμους για το μέλλον και εσείς θα πρέπει να φανείτε αντάξιοι σε αυτό. Στον επαγγελματικό σας τομέα, μην φοβηθείτε να προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, αφού μπορείτε να στηριχτείτε στην εξαιρετική ικανότητα σας να επεξεργάζεστε τα θέματα με επιχειρηματικό και δυναμικό τρόπο. Είναι μία περίοδο διακοπών και ανεμελιάς που θα σας δώσει περισσότερο χρόνο να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετά πλούσια και θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετές προτάσεις. Η κτητική συμπεριφορά, δεν ευνοεί τις μόνιμες σχέσεις, αφού τις οδηγούν σε λάθος δρόμο και δημιουργούν εντάσεις. Οι διαφωνίες στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν έντονο χρώμα και θα καλύψουν αγνές προθέσεις που στηρίζουν τις συνεργασίες σας. Δείξετε απλά, προσοχή.

ΛΕΩΝ-Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Η σοβαρότητα και η σταθερότητα θα σας διακρίνουν σε θέματα που σας ανησυχούν και θα τα καθοδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Η προσπάθεια σας να κινηθείτε με δίκαιο τρόπο απέναντι στις καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί, απαιτεί να μειώσετε τις υπερβολές. Σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων που στο παρελθόν έχουν δείξει αντοχή σε δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες, μπορούν να επισημοποιηθούν. Σε περιπτώσεις που δεν έχουν περάσει ανάλογες δοκιμασίες, αποκαλύψεις στον ερωτικό τομέα από τρίτα πρόσωπα, θα σας φέρουν απρόσμενες αλλαγές. Αγορές ακινήτων ή επενδύσεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα, χωρίς όμως να προσπερνάτε συμβουλές ατόμων που έχουν αρμοδιότητα στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Το σταμάτημα σε νέα σχέδια θα δώσει χρόνο στο να επεξεργαστείτε με λεπτομέρεια την μέχρι τώρα πορεία σας, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Αύγουστος είναι μία περίοδο γεμάτες αλλαγές και απρόοπτα που μπορεί να σας διχάσουν και να σας φέρουν  διλλήματα. Οι αποκαλύψεις στον ερωτικό σας τομέα, θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα και μπορεί να στρέψουν την προσοχή σας σε άλλα πρόσωπα. Ίσως, έλκεστε από νέες ερωτικές σχέσεις και νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις. Μείνετε προσεκτικοί στις προτιμήσεις σας και μην αφήνετε τα διλλήματα να σας επηρεάσουν αρνητικά. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να λάβετε οριστικές αποφάσεις, αλλά έχετε το περιθώριο να επανεξετάσετε τα δεδομένα που σας έχουν δοθεί. Η επικοινωνία σας με άτομα του συγγενικού ή οικείου περιβάλλοντος, θα είναι περιορισμένη και σε συζητήσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή, ενδεχομένως να υπάρξουν αντιδράσεις που θα σας εγκλωβίσουν συναισθηματικά. Μείνετε αποστασιοποιημένοι και προσπαθήσετε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα και τον εαυτό σας. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και δώστε χρόνο στις αναζητήσεις σας. Οι απρόοπτες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, θα σας αναγκάσουν να δείτε την πραγματικότητα που επικρατεί γύρω σας και να σκεφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε. Τρίτα πρόσωπα θα προκαλέσουν πιέσεις στο γύρω περιβάλλον, με αποτέλεσμα να δεχθείτε μία επιθετική συμπεριφορά προς το πρόσωπο σας. Η ψυχραιμία και η διπλωματία θα είναι τα κλειδιά για να ανταπεξέλθετε δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ-Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ενώ, η πρόθεση σας θα είναι να χαλαρώσετε και να βρεθείτε κοντά σε νέα ενδιαφέροντα, οι εξελίξεις γύρω σας δεν αφήνουν το περιθώριο να το κάνετε. Μία σκληρή αντίδραση, ίσως, δεχθείτε από το οικείο περιβάλλον και αυτό, θα σας αναγκάσει να εξετάσετε πιο λογικά τα θέματα που σας απασχολούν. Σε αποφάσεις ή ξεκαθαρίσματα, θα απέχετε συναισθηματικά και θα κινηθείτε με γνώμονα την δικαιοσύνη. Η ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα ξεδιαλύνουν και θα ξεκαθαρίσουν τις σχέσεις σας. Η απόφαση να δώσετε ένα τέλος σε μια μακροχρόνια σχέση, θα στηριχτεί σε λογικά συμπεράσματα και θα ενεργήσετε με καλύτερα κίνητρα. Ίσως, νιώσετε ότι οι πράξεις τρίτων προς το μέρος σας είναι άδικες και είναι απαραίτητο να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες. Το ανεξάρτητο πνεύμα και η πειθαρχία, θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας ζωή και θα κληθείτε να λάβετε αποφάσεις για το μέλλον. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους. Νέες συμφωνίες θα επιτευχθούν αυτή την περίοδο, μέσω διαπραγματεύσεων, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στο οικογενειακό ή οικείο περιβάλλον σας έχουν φέρει σε μία αδυναμία να ξεδιαλύνετε τι ακριβώς συμβαίνει. Η περίοδος που διανύετε, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η ψυχολογία σας δεν είναι σταθερή και οι απότομες μεταβολές συναισθημάτων θα σας οδηγούν σε αδιέξοδο. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες για την πορεία σας, ίσως δεν επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τους τρόπους που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απεγκλωβιστείτε. Μην βιάζεστε να λάβετε οριστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι σας βαραίνει. Η προσπάθεια σας να χαλαρώσετε και να εντάξετε νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητα σας, θα είναι το κλειδί, ώστε να μείνετε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί. Θυμηθείτε ο τρόπος που θα κινηθείτε απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα, θα γεννήσουν ευκαιρίες και θα μπορέσετε να θέσετε σε κίνηση στο προσεχές μέλλον τα σχέδια που έχετε ως πλάνο. Στην ερωτική σας ζωή, θα εμφανιστεί μία ρουτίνα και αυτό, δεν θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Μην ξεχνάτε ότι κάτω από μία φαινομενική ρουτίνα, μπορεί να κρύβεται μία θυελλώδη κατάσταση. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς σε νέες αγορές ή τυχερά παιχνίδια, καθώς μπορούν να σας οδηγήσουν σε μία οικονομική εξάντληση. Χαλιναγωγήστε τα πάθη σας και μην τα ενθαρρύνετε ή τα δυναμώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Ο ΜΑΓΟΣ

Μία αναδρομή στο παρελθόν θα σας δείξει λάθη που μπορεί να δημιουργήθηκαν από σκέψεις που ήταν ελλιπώς επεξεργασμένες. Η στάση αυτή, θα σας φέρει αντιμέτωπους με φόβους ή ανασφάλειες, που δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε δυναμικά απέναντι στα μελλοντικά σας σχέδια. Αποφύγετε εγωιστικές αποφάσεις ή τυχοδιωκτισμούς, σε περιπτώσεις που δείχνουν ότι πρέπει να διαχειριστείτε προσωπικά τις καταστάσεις. Η σκέψη να αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς, δεν θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα, αντιθέτως θα δείξει ότι δεν είστε έτοιμοι να λάβετε σοβαρά την ζωή σας. Επιχειρήστε να προβάλλετε με σθένος τα σχέδια σας και να αποδείξετε στους άλλους γύρω σας, ότι είστε ικανοί να διαχειριστείτε δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στον επαγγελματικό σας τομέα, σε άτομα που έχουν την πρόθεση να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και συναισθηματικά. Θέματα που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, ίσως δεν είστε σε θέση να τα εξετάσετε από την πραγματική τους διάσταση και θα ήταν καλό να απέχετε αυτή την περίοδο. Νέα άτομα που θα γνωρίσετε, ίσως δεν δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα, και αυτό, θα σας κάνει περισσότερο επιφυλακτικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι αμφιβολίες και τα διλλήματα που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, έρχονται τώρα να λάβουν τέλος και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Η σταθερότητα, η πειθαρχία και η αυτοκυριαρχία, αναδεικνύουν μία δυναμική εικόνα και αυτό, σας βοηθάει να κρατάτε σε απόσταση άτομα ή καταστάσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Σε θέματα σχέσεων, η εικόνα που θα δείξετε προς τον σύντροφό σας θα είναι σταθερή, στο βάθος όμως θα θέλετε να κρύψετε τους διχασμούς που σας έχουν εγκλωβίσει. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας καταλάβουν. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και μην φοβάστε. Στα οικονομικά σας, θα έχετε μία ανοδική πορεία και θα μπορέσετε να υποστηρίξετε τα μελλοντικά σας σχέδια με δυναμικό τρόπο. Οι σχέσεις με ανώτερα στελέχη θα βελτιωθούν και θα δεχθείτε συμβουλές ή την υπεράσπισή τους. Η αναζήτηση επιθυμιών, θα γεννήσει νέες περιπέτειες, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Ενώ, θα θελήσετε να δείξετε μία απόμακρη εικόνα στους άλλους γύρω σας, όταν θα αφήσετε να σας πλησιάσουν, θα δουν ότι έχετε μία ρομαντική καρδιά. Οι προκλήσεις που θα εμφανιστούν, θα μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε. Σε θέματα διασκέδασης, θα βρεθείτε το επίκεντρο της παρέας και ίσως, επηρεάσετε και τους φίλους σας με τις δικές σας προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Ο ΠΥΡΓΟΣ

Ο Αύγουστος, είναι μία καρμική περίοδο και αρκετά απρόοπτα γεγονότα ή καταστάσεις θα σας σημαδέψουν. Στο παρελθόν, ίσως, δείξατε μία αδυναμία απέναντι σε αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα που είχατε, εξαιτίας, ενδεχομένως μίας εμμονής προς κανόνες και στερεότυπα. Η ανωριμότητα να κατανοήσετε τα συναισθήματα των άλλων και να συζητήσετε χωρίς ενοχές και τύψεις, δημιούργησε λάθος εντυπώσεις για τις εξελίξεις. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι έντονες και θα επηρεάσουν τον ψυχολογικό σας παράγοντα. Έτσι, ακόμα και ερωτικές σχέσεις που στηρίχτηκαν σε λάθος επιλογές θα επηρεαστούν και θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από την αρχή, επάνω σε γερά θεμέλια, εφόσον είναι αυτή η επιλογή που επιθυμείτε. Αποφύγετε ρίσκα και επενδύσεις αυτή την περίοδο, διότι θα βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Εξετάστε τα στοιχεία που σας δίνονται με περισσότερη λεπτομέρεια και ενεργείστε πιο δραστικά στο μέλλον. Οι διαπροσωπικές σχέσεις ή οι συνεργασίες, θα δοκιμαστούν και θα αναγκαστείτε να τις εξετάσετε από μία άλλη οπτική, χωρίς την βοήθεια που ίσως αναμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Οι αποκαλύψεις και τα μυστήρια θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με υπευθυνότητα και αισιοδοξία. Οι σκέψεις και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, θα φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, χωρίς να αμφιβάλλετε για το αποτέλεσμα. Κρυφές καταστάσεις θα στιγματίσουν αυτή την περίοδο και θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι ανάλογα με την σοβαρότητα τους. Μην αφήσετε τις αυταπάτες να σας παραπλανήσουν και να διαβάλλουν τις σκέψεις σας. Μια έντονη έλξη προς τον μυστικισμό ή προς την μάθηση θα σας χαλαρώσει και θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Η αναποφασιστικότητα θα είναι το εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα παρατείνει την ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Δείξτε προσοχή σε μυστικά που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ή σε πρόσωπα που δεν είναι αυτό που δείχνουν. Η περίοδος αυτή, δείχνει ότι χρειάζεστε και άλλο χρόνο για να επεξεργαστείτε τις προσδοκίες σας και να βάλετε σε τάξη και προτεραιότητα τις επιθυμίες σας.  Σε συνεργασίες ή συμφωνίες μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που έχουν να κάνουν με την απότομη εισροή χρημάτων, ίσως κάποια άτομα κινηθούν προς όφελός τους. Νέα πρόσωπα θα γνωρίσετε στον ερωτικό σας τομέα, αλλά απαιτείται να δώστε χρόνο σε σχέσεις πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι αυτό που φαίνεται.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση