Κάρτες Ταρώ Σεπτεμβρίου 2022

Κάρτες Ταρώ Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ-Η ΚΡΙΣΗ

Ο Σεπτέμβριος για σας θα είναι ένας μήνας απελευθέρωσης και θα μπορέσετε να δομήσετε θέματα που μέχρι τώρα σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ακολουθήστε νέους δρόμους και επαναξιολογήστε τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Νέες ενάρξεις που έχετε στα πλάνα σας, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες. Συμβόλαια και συνεργασίες, θα τελειοποιηθούν και θα νιώσετε ικανοποιημένοι με την πορεία που θα ακολουθήσουν. Θυμηθείτε, ότι ο τρόπος που έχετε κινηθεί και έχετε διαχειριστεί τις καταστάσεις μέχρι τώρα, θα είναι κατασταλτικός για το αποτέλεσμα. Συζητήσεις με άτομα εμπιστοσύνης θα απενοχοποιήσουν σκέψεις, που μπορεί να στέκονταν εμπόδιο στις σχέσεις σας, ιδίως στις ερωτικές. Οι αποφάσεις που θα λάβετε θα καθορίσουν το μέλλον σας και θα έχετε παράλληλα την ευκαιρία να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται. Η διάθεση να αναλύσετε εις βάθος τα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει μία δυσμενή επικοινωνία, θα ενισχυθεί από την αυστηρή στάση και την αποφασιστικότητα. Ο μήνας γενικότερα, θα ευνοήσει να αλλάξετε αρκετούς τομείς της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ-ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Οι δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος θα σας ακολουθήσουν και αυτό τον μήνα, καθώς θα νιώσετε ότι δέχεστε ακόμα μικρές πιέσεις. Η διάθεση να απομακρυνθείτε από την ρεαλιστική εικόνα που αντιπροσωπεύει τα πράγματα, σας απομακρύνει από οριστικές αποφάσεις και συμπεράσματα. Οι απότομες συναισθηματικές αλλαγές, δεν βοηθούν να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις προσδοκίες σας. Μικρές ανασφάλειες, μπορεί να σας ακολουθήσουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και ερωτική σας ζωή. Ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον εργασιακό σας χώρο, θα δώσουν την δυνατότητα να ακολουθήσετε επιθυμίες και αποφάσεις καρδιάς. Οι συνεργασίες σας, ενώ θα δείχνουν ότι ευνοούν τα μελλοντικά σας σχέδια, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε περιπτώσεις που εμφανίζονται προκλήσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους γύρω σας. Ίσως, θα πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να είστε σίγουροι για το τι θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε. Η ερωτική σας ζωή, θα είναι αρκετά πλούσια και θα βρείτε νέους συντρόφους που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Στις μόνιμες σχέσεις, δείξτε προσοχή σε ερωτικά θέματα, που μπορεί να επιφέρουν προβλήματα στην ερωτική σας ζωή και στην επικοινωνία σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ-Ο ΜΑΓΟΣ

Η υψηλή νόηση που διαθέτετε, θα σας οδηγήσει στην γρήγορη αντίληψη των φαινομένων που συμβαίνουν γύρω σας και οι κινήσεις θα είναι άμεσες και αποφασιστικές. Προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας όπου αυτό χρειάζεται και μην στρέφετε την έντονη ενέργεια που σας διακατέχει προς τον εαυτό σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα σας κάνουν να δράσετε με τρόπο δυναμικό, ενώ παράλληλα θα φέρουν μικρές εντάσεις σε περιπτώσεις που εσείς θα νιώσετε άβολα. Στα επαγγελματικά σας, είναι η κατάλληλη περίοδος να επαναξιολογήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να δικτυωθείτε σε νέους τομείς που στο μέλλον θα αποφέρουν οικονομική και επαγγελματική ανέλιξη. Αρκετές αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια, τις οποίες θα πρέπει να ελέγξετε και να επεξεργαστείτε κατάλληλα, ώστε να επέρθουν ομαλές εξελίξεις στο μέλλον. Νέες σχέσεις συνεργασιών και νέα πρόσωπα θα υπάρξουν στην ζωή σας αυτή την περίοδο, όπου θα βελτιώσουν την σταδιοδρομία σας. Στον απολογισμό που θα κάνετε για θέματα της προσωπικής σας ζωής, μείνετε πιο διαλλακτικοί και μην είστε τόσο αυστηροί. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αναδείξετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Ο ΑΝΟΗΤΟΣ

Η περίοδος του Σεπτεμβρίου θα είναι για σας μία νέα πορεία, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές, που ίσως βαρύνουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να οδηγήστε με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Μικρές ανατροπές θα δημιουργήσουν μία μετέωρη κατάσταση, στην οποία θα νιώσετε ανασφαλείς και αδύναμοι. Μειώστε τα ρίσκα και τις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Μία νευρικότητα ίσως, σας χαρακτηρίζει σε συζητήσεις ή αποφάσεις που είναι να παρθούν, γι’ αυτό δώστε τον κατάλληλο χρόνο και χώρο. Οι ερωτικές σας σχέσεις, θα ακολουθήσουν τα θέλω της καρδιάς σας, ενώ παράλληλα κάποιες φορές θα δείχνουν ότι σας εγκλωβίζουν. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα πρόσωπα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν και μπορεί να προσπαθήσουν να διαβάλλουν τις σκέψεις σας ή να εισχωρήσουν αρνητικά στις μόνιμες σχέσεις σας. Ενώ θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στον δρόμο σας, θυμηθείτε ότι, η ψυχολογία, είναι πολύ σημαντική για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε την κατάλληλη αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία σε υποθέσεις που σας αφορούν, υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν δυσκολίες.

ΛΕΩΝ-Ο ΗΛΙΟΣ

Ξεκαθαρίσματα και αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, θα φέρουν στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε δυναμικά τους τομείς που σας έχουν ταλαιπωρήσει έως τώρα και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Μείνετε μακριά από εντάσεις και καυγάδες, ενώ παράλληλα διοχετεύστε τον θυμό σας εάν υπάρχει, σε άλλες δραστηριότητες. Απομακρυνθείτε από εγωιστικές συμπεριφορές που δεν αφήνουν το περιθώριο να βρεθεί λύση και να ομαλοποιηθούν οι καταστάσεις γύρω σας. Αλλαγές και ριζικές συζητήσεις θα υπάρξουν σε θέματα φιλίας, που ίσως οδηγηθούν σε μία οριστική απομάκρυνση. Θυμηθείτε ότι είναι μία περίοδο έντονων ξεκαθαρισμάτων και θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί. Στο συγγενικό σας περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με θέματα του παρελθόντος, όμως η καλή διάθεση και πρόθεση θα φέρει ισορροπία ανάμεσα σας. Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα έχετε περισσότερες ιδέες που δεν θα έχουν την κατάλληλη υποδομή, ώστε να δημιουργηθούν. Μπορείτε λοιπόν, να τις αξιολογήσετε και να δημιουργήσετε θεμέλιά που στο μέλλον θα φέρουν θετική εξέλιξη. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστεί μία άνοδο και θα υπάρξει μεγαλύτερη ευχέρεια σε αγορές και πωλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας καρμικός μήνας, καθώς θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα θέματα που σας έχουν απασχολήσει και να οργανωθείτε, ώστε να νιώθετε την σιγουριά που έχετε ανάγκη. Οι ανατροπές και οι αλλαγές που υπήρξαν έως τώρα στην ζωή σας, θα κινητοποιήσουν τις ενέργειες σας με πιο δυναμικό τρόπο. Η περίοδος είναι κατάλληλη, ώστε να βάλετε υψηλότερους στόχους στην ζωή σας και να κάνετε τις προσπάθειες σας, για να τους κατακτήσετε. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν και οι προκλήσεις, θα αναδείξουν την ικανότητα να γεφυρώνετε το παρελθόν με το μέλλον, με αποτέλεσμα να είστε αυτοί, που κινείτε τα νήματα. Στηριχτείτε στην ικανότητα να προγραμματίζετε, να επεξεργάζεστε αναλυτικά και να οργανώνετε, δύσκολες καταστάσεις και να τις φέρνετε εις πέρας, με το ελάχιστο κόστος. Στην ερωτική σας ζωή, ενώ θα νιώσετε κάποιες φορές μόνοι και ότι δεν υπάρχει η κατάλληλη ανταπόκριση από τον σύντροφό σας, το οποίο θα σας δημιουργήσει ένταση, και από την άλλη, θα προσπαθείτε να διαφεύγετε από την πραγματικότητα, δείχνοντας μία μικρή αδιαφορία για το αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ-Η ΙΣΧΥΣ

Οι δυσκολίες του παρελθόντος και οι ανατροπές που υπήρξαν σε προσωπικό επίπεδο, έφεραν το τέλος σε κάποια πράγματα. Την περίοδο αυτή, θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και να του δείξετε εμπιστοσύνη. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση, είναι το κλειδί, για να επαναφέρετε στην ζωή σας την ισορροπία. Προκαταλήψεις και στερεότυπα του παρελθόντος, ίσως σας ακολουθήσουν και θα δημιουργήσουν ένα έντονο κλίμα με τους άλλους γύρω σας. Η προσπάθεια σας να δείτε με πιο αυστηρή ματιά υποθέσεις που το απαιτούν, θα μειώσουν το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους. Η δοτική συμπεριφορά και η ευαισθησία να σταθείτε ή να στηρίξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να εξελιχθεί μέσα σε φυσιολογικά επίπεδα και να αποφύγετε υπερβολές και υπέρμετρα πράγματα. Οι νέες γνωριμίες που θα συμβούν αυτό το διάστημα, θα έχουν να σας χαρίσουν σημαντικά πράγματα, ώστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, τι ακριβώς θέλετε. Ο ερωτισμός θα είναι έντονος και θα δημιουργηθούν νέες σχέσεις που θα σας χαλαρώσουν και θα σας διασκεδάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Την περίοδο του Σεπτεμβρίου, θα δείξετε μεγάλη βαρύτητα στον οικονομικό σας τομέα και θα πρέπει να επανεξετάσετε τις υποθέσεις που έχουν μείνει ημιτελείς με ένα πιο διπλωματικό τρόπο. Χρήματα που είναι να λάβετε από τρίτους ή από κληρονομιά θα σας ταλαιπωρήσουν και θα δημιουργήσουν μικρές εντάσεις. Προσπαθήστε να τα βάλετε σε τάξη και να κάνετε τους κατάλληλους προϋπολογισμούς, που θα σας κρατήσουν εντός των ορίων σας. Αποφύγετε λύσεις που είναι ριψοκίνδυνες και που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να μείνετε σε απόσταση με άτομα που έχουν ένα αρνητικό περιβάλλον. Εμμονές και ιδέες που δεν σας αφήνουν να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τα πράγματα ή τις εξελίξεις, θα δημιουργήσουν εντάσεις με τους άλλους γύρω σας. Περιορίστε τον θυμό ή την αρνητική συμπεριφορά, σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Μείνετε επιφυλακτικοί σε δολοπλοκίες και προσβολές που μπορεί να υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στον ερωτικό σας τομέα, θα πρέπει να περιορίσετε τις εντάσεις και τις κτητικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Η ΣΕΛΗΝΗ

Τα παρασκήνια και οι κρυφές καταστάσεις θα εξελιχθούν αυτή την περίοδο και κάποιες φορές, ίσως, σας ανησυχήσει το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα πράγματα με σύνεση και σοφία και ζητήστε συμβουλές έμπιστων προσώπων. Πάθη και έρωτες, μπορεί να σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, παράλληλα, όμως, μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες και προβλήματα στις μόνιμες σχέσεις σας. Ο μαγνητισμός και ο ερωτισμός που διαθέτετε, θα διαχέεται έντονα γύρω σας και θα προσελκύσετε κρυφές καταστάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, συγκρατείστε την απότομη συμπεριφορά σε περίπτωση προκλήσεων και μείνετε σταθεροί σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Παρασκήνια θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν, ιδίως με άτομα που έχουν να κάνουν με τον εργασιακό σας χώρο. Θυμηθείτε ότι το διάστημα αυτό δεν ευνοεί να λάβετε οριστικές αποφάσεις, αλλά σας δίνετε το περιθώριο να τις ελέγξετε και να τις επεξεργαστείτε κατάλληλα. Στις σχέσεις που τις θεωρείτε σημαντικές, θα υπάρξουν αλλαγές και μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά στον συναισθηματικό σας τομέα. Ίσως, νιώσετε κάποιες στιγμές ότι θέλετε να διαφύγετε από την πραγματικότητα και η στάση αυτή, θα σας κάνει επιρρεπείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η αισιοδοξία και τα αγνά συναισθήματα προς τα άτομα που νιώθετε κοντά σας, θα ευνοήσουν τις σχέσεις σας, αυτή την περίοδο. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, σε αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Εκφράστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας και αφήστε χρόνο και χώρο στους άλλους γύρω σας, ώστε να σας κατανοήσουν. Οι θετικές σκέψεις θα βοηθήσουν να οδηγήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα σε μία καλύτερη πορεία και οι συνεργασίες σας να επαναφορτιστούν. Οι αλλαγές και τα ταξίδια που επιθυμείτε να κάνετε θα έχουν ευνοϊκό αποτέλεσμα και θα χαλαρώσουν την ένταση που σας προκαλεί η καθημερινότητα. Νέα ρίσκα θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε, ιδίως σε συνεργασίες και μόνιμες σχέσεις. Αξιολογείστε πρώτα τα δεδομένα σας και έπειτα κινηθείτε με σιγουριά και σταθερότητα. Βελτιώστε τον οικονομικό σας παράγοντα και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ιδίως στον κοινωνικό σας κύκλο, με αποτέλεσμα να βελτιώσουν στο μέλλον τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η ισορροπία για σας θα είναι σημαντική αυτή την περίοδο. Εξετάστε από την αρχή σχέδια που έχετε στο πλάνο σας και βρείτε νέες διόδους για να τα υλοποιήσετε. Η δικαιοσύνη και η σοφία, είναι το κλειδί αυτή την περίοδο για να επαναφέρετε τα πράγματα σε θέση ισορροπίας. Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι στις σχέσεις σας, θα είναι αρκετά αυστηρή και θα φροντίσετε να μειώσετε την αντισυμβατική συμπεριφορά, ιδίως όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θα βγείτε εκτός ορίων. Δείξτε προσοχή σε θέματα με τον νόμο και μην προκαλείτε καταστάσεις που θα προβούν μοιραίες. Μία ένταση θα σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσετε να οξύνετε τις σκέψεις σας προς νέες δημιουργίες. Η διάθεση να αφεθείτε σε νέα πάθη και έρωτες θα σας συναρπάσει, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σας δημιουργήσει εντάσεις και καυγάδες. Οι νέες ερωτικές σχέσεις θα σας χαρίσουν μία προσωρινή χαρά, αλλά σύντομα θα νιώσετε ότι δεν σας ικανοποιούν. Στον κοινωνικό σας τομέα, θα προσπαθήσετε να βρεθείτε κοντά με νέα πρόσωπα και να θεμελιώσετε σχέσεις που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ-Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ Σε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα νιώσετε μία συναισθηματική εξάντληση, καθώς θα υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις σας. Οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε θα απαιτήσουν μεγάλη προσπάθεια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας και να μην αφήσετε το περιθώριο σε απότομες ψυχολογικές εναλλαγές. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες στην επικοινωνία και αυτό, θα σας επηρεάσει αρνητικά. Στα επαγγελματικά σας πλάνα, θα πρέπει να αξιολογήσετε τα στοιχεία που σας δίνονται, με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα. Οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις που θα παρουσιαστούν, θα δημιουργήσουν μικρές εντάσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί. Στις μόνιμες σχέσεις θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία και θα νιώσετε μοναξιά και απομόνωση. Ίσως, δεν είστε έτοιμοι να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε θέματα που έχουν δείξει μία λάθος εξέλιξη. Η ψυχολογία σας είναι σημαντική για να διατηρηθούν οι σχέσεις σας σε ήπιο κλίμα, γι’ αυτό αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση