Κάρτες Ταρώ Νοεμβρίου 2022

Κάρτες Ταρώ Νοεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ-Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι αμφιβολίες και οι διχασμοί που ζήσατε στο παρελθόν, έντειναν ανασφάλειες και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Παρ’ όλα αυτά, την περίοδο αυτή θα βρείτε την δύναμη να τα διαχειριστείτε με τρόπο κατάλληλο, ώστε να ξεφύγετε από δεσμεύσεις και προκαταλήψεις. Η παρουσία σας απέναντι στα πράγματα, θα είναι αρκετά αυταρχική και αποφασιστική, μειώνοντας τις πιθανότητες να σας επηρεάσει το γύρω περιβάλλον. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα εξετάσετε νέες διόδους που θα σας ανοίξουν δρόμους που θα γεφυρώσουν τις παρελθοντικές προσπάθειες με τα μελλοντικά σας σχέδια. Τα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν, ή αν μη τι άλλο θα σταθεροποιηθούν σε ένα καλό επίπεδο. Οι συμφωνίες και οι νέες συνεργασίες που έχετε στο πλάνο, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα ενισχύσουν ιδέες και στόχους, που ήδη έχετε προγραμματίσει. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα έχουν καλύτερη επικοινωνία και αυτό, θα είναι το κίνητρο για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Σε θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σας, ιδίως κληρονομιές και ακίνητη περιουσία, θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια, για να φέρετε τις ισορροπίες. Θέματα σχέσεων, θα έχουν την εύνοια του μήνα και θα ηρεμήσετε συναισθηματικά, αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ-Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, προσπαθώντας να στοιχειοθετήσετε και να οργανώσετε την ζωή σας, δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα που δεν άφηναν την ελευθερία να δείτε με ρεαλισμό, τις καταστάσεις γύρω σας. Σκληρές συνθήκες, εμπόδισαν τα σχέδια σας, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα να δώσετε περισσότερο χρόνο και να είστε πιο εγκρατείς. Οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε και να πάρετε μία ανάσα για τα επόμενα βήματα, δεν σας είναι ακόμα εύκολες και κάποιες φορές, ίσως νιώσετε μία μικρή δυσφορία. Η επιμονή να μείνετε σε παρελθοντικά θέματα και να τα φέρνετε στο σήμερα, χωρίς να προσπαθήσετε να τα αλλάξετε, δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα και δεν ευνοεί τα μελλοντικά σας σχέδια. Η προσκόλληση σε στερεότυπα και ταμπού, εμποδίζουν να κάνετε νέα ξεκινήματα. Δείξτε προσοχή, σε συμβουλές που δεν έχουν την ικανότητα να σας απομακρύνουν από τις δυσκολίες, αλλά αντιθέτως τις μεγεθύνουν και σας αποθαρρύνουν ηθικά και συναισθηματικά. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, θα περάσουν από μία δοκιμασία, που αυτή θα καθορίσει το μέλλον σας. Σε περιπτώσεις που δεν έχετε χτίσει γερά θεμέλια, ο χωρισμός, θα είναι η λύση, ενώ, σε περιπτώσεις που υπάρχει μία γερή δομή, τα συναισθήματα θα αναζωπυρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ- Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Η περίοδος του Νοεμβρίου, θα είναι με αρκετές προκλήσεις για σας, ενώ παράλληλα θα νιώσετε μια μικρή δυσφορία. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε περισσότερο στον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε επιθυμίες και προσδοκίες, που έχετε χαράξει, για να κατακτηθούν. Αποφύγετε, υπερβολές και συνήθειες που έχουν ήδη δείξει στο παρελθόν, ότι σας οδηγούν σε ένα αδιέξοδο. Η προσκόλληση στην ύλη και στις απολαύσεις, καθώς θα βρίσκονται σε υπερβολή, θα είναι το μειονέκτημα, σε σχέδια και ιδέες που οδηγούν την εξέλιξη σας. Αποφύγετε, τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο, καθώς θα υπάρξουν οικονομικές δυσκολίες, αυτή την περίοδο. Η έλξη, σε άτομα με ένα αρνητικό παρελθόν ή οι ενέργειες κινδύνου, απαιτούν μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες, καθώς η επικοινωνία σας, δεν θα είναι η κατάλληλη. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα, ίσως διογκωθούν προς το αρνητικό στοιχείο, όταν θα αφήσετε αρνητικές συμπεριφορές, να οδηγήσουν τις καταστάσεις. Η αυτοπειθαρχία και η σωφροσύνη, είναι στοιχεία, που θα σας απομακρύνουν από αρκετές δύσκολες καταστάσεις ή αδιέξοδα. Σε ζητήματα, που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες, δάνεια και γενικότερα τα οικονομικά σας, δώστε περισσότερο χρόνο και αποφύγετε οριστικές αποφάσεις και συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα υποστεί αρκετές μεταβολές, και δεν θα σας αφήσει θα βρείτε με ευκολία την ισορροπία σας. Είναι μία περίοδος παύσης και γενικότερα επανεξέτασης των καταστάσεων γύρω σας, χωρίς να πιέζετε τα πράγματα να κινηθούν σε γρήγορους ρυθμούς. Η ψυχολογία και η υγεία σας, απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή, γι’ αυτό εντάξτε την υγιεινή διατροφή και την άθληση στην καθημερινότητα σας. Εξετάστε με περισσότερη σοφία, τα πλάνα που υπάρχουν στο προσκήνιο, δίνοντας τους την ευκαιρία, να υλοποιηθούν και να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Γεγονότα ή καταστάσεις, που ήρθαν στο φως, έχουν επηρεάσει αρνητικά τις σκέψεις σας, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές που σας οδηγούν σε φανταστικά συμπεράσματα. Η αναδρομή στο παρελθόν, θα σας δείξει τις εμπειρίες που έχετε αποκτήσει και θα αλλάξει την οπτική σας απέναντι στα πράγματα. Σε θέματα σχέσεων, δεν θα έχετε την ίδια ευκολία με το παρελθόν, να τα διαχειριστείτε και κάποιες φορές, θα νιώσετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε ή να απομονωθείτε. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδο για να λάβετε οριστικές αποφάσεις ή να ορίσετε μία νέα αρχή. Μπορεί να πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στον σύντροφό σας, και να κατανοήσετε, την οπτική την οποία βλέπει την σχέση σας.  

ΛΕΩΝ-Η ΙΣΧΥΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση προς τον εαυτό σας, είναι τα κλειδιά, για να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στο παρελθόν, ίσως λειτουργήσατε με αφέλεια και δεν εξετάσατε όλες τις παραμέτρους που σας έχουν δοθεί, ώστε να προβείτε σε σωστές αποφάσεις. Η περίοδος αυτή σας δίνει το περιθώριο, να επανδρώσετε την θέση σας και να βγείτε από μεμψιμοιρίες και ματαιόδοξες σκέψεις. Η δυναμική σας παρουσία απέναντι στα πράγματα, θα δώσει μία διαφορετική οπτική και η στάση σας, θα είναι αποφασιστική και καταλυτική, απέναντι στην υλοποίηση ιδεών. Η περίοδος του Νοεμβρίου είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και αρχές, ιδίως σε σχέδια που στο παρελθόν, έχετε καταβάλει αρκετές προσπάθειες. Οι νέες ερωτικές σχέσεις, θα έχουν την εύνοια του μήνα και θα σας χαρίσουν την περιπέτεια και το πάθος. Στον κοινωνικό σας τομέα, θα αναδειχθούν ταλέντα και καλλιτεχνικές τάσεις, ενώ νέοι έρωτες θα υπάρξουν με άτομα, που στο παρελθόν δεν δίνατε την ανάλογη σημασία. Οι μεγαλύτερες προσπάθειες που είστε διατεθειμένοι να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αποβούν ευνοϊκές και παράλληλα, θα ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Χρηματικές συναλλαγές, που στο παρελθόν έμειναν ημιτελείς και σας ταλαιπώρησαν λίγο, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τις ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Ο ΜΑΓΟΣ

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός, είναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν και μέσω αυτών θα φέρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ο Νοέμβριος, θα είναι ένας μήνας που ίσως, σας βγάλει λιγάκι από αυτή την λειτουργία, κάνοντας σας πιο επιπόλαιους και ίσως πιο αφελείς, σε κάποιες καταστάσεις γύρω σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ευχέρεια λόγου πιο στοχευμένα και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Δείξτε προσοχή, σε τρίτα άτομα που μπορούν να σας επηρεάσουν και να κινηθούν προς όφελος δικό τους. Τα κουτσομπολιά και οι φήμες, προς το πρόσωπο σας, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Σε εργασιακά θέματα, θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να κάνετε νέα ξεκινήματα, γνωρίζοντας όμως ότι η ολοκλήρωση τους, μπορεί να μην είναι άμεση. Σε θέματα ερωτικών σχέσεων, θα έχετε την εύνοια και θα αναδείξετε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σας, αποφεύγοντας παράλληλα, κάποιες φορές εγωιστικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ-ΤΟ ΑΡΜΑ

Μία αισιόδοξη συμπεριφορά θα κινήσει τις ενέργειες σας και θα νιώσετε την χαρά της δημιουργίας. Στο παρελθόν, ίσως, νιώσατε αρκετές φορές προσκολλημένοι σε γεγονότα ή καταστάσεις, ή θεωρήσατε τον εαυτό σας ελλιπή για να καταφέρει τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Η περίοδος αυτή, σας δίνει την ευκαιρία να τρέξετε τα πράγματα και να ακολουθήσετε νέες διαδρομές στην ζωή σας. Οι μετακινήσεις ή μετακομίσεις, είναι ευνοϊκές και θα σας χαρίσουν νέα ξεκινήματα. Στον επαγγελματικό τομέα, ταξίδια που έχουν να κάνουν με μακρινούς προορισμούς, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα αναδείξουν ταλέντα που ίσως, έχετε κρυμμένα όλο αυτό το διάστημα. Στην διάρκεια των ταξιδιών, μπορεί να γνωρίσετε άτομα που θα αναπτυχθεί το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σας. Ο Νοέμβριος ευνοεί τα ρίσκα και τις νέες ενάρξεις, καθώς έχετε κάνει τις ανάλογες προσπάθειες στο παρελθόν, ώστε να τα στηρίξετε με ευκολία. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον, οι συζητήσεις γύρω από την ακίνητη περιουσία, θα πρέπει να γίνουν σε πιο ήπιους τόνους, ώστε να αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες. Χρησιμοποιήστε την λογική και την δικαιοσύνη, πριν λάβετε οριστικές αποφάσεις και οδηγηθείτε στις επόμενες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η περίοδος του Νοεμβρίου είναι καρμική για εσάς, καθώς θα δεχθείτε αρκετές αλλαγές στην ζωή σας. Στο παρελθόν, περάσατε από δυσκολίες και θυσίες που κάνατε για να φτάσετε στον στόχο σας και τώρα βρίσκεστε στη περίοδο που τα πράγματα θα πάρουν μία οριστική θέση. Η βοήθεια που θα λάβετε από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή από άτομα που εμπιστεύεστε, θα είναι καθοριστική, εφόσον θα σας στηρίξουν και θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας. Σε περιπτώσεις που θα πρέπει να είστε καυστικοί ή να διεισδύσετε σε συζητήσεις που καθορίζουν το μέλλον σας, έχετε την ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας και να υπερασπιστείτε με δυναμισμό τις εξελίξεις. Κινηθείτε με δικαιοσύνη και σοφία, δίνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στα πράγματα. Στα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να βρείτε νέους πόρους, που θα σας επιφέρουν χρήματα. Οι αγορές και οι επενδύσεις, ευνοούνται και θα μπορέσετε να αυξήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Προσοχή, στις υπερβολές και στις ενέργειες που δεν έχουν την ανάλογη υποδομή να στηρίξουν τα σχέδια σας. Σε θέματα σχέσεων θα υπάρξουν απρόοπτες αλλαγές, που θα οδηγήσουν την σχέση σας ή σε μία προσωρινή απομάκρυνση ή σε ριζική ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η περίοδος του Νοεμβρίου είναι σημαντική για εσάς, καθώς θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε καταστάσεις που στην ζωή σας έχουν κάνει τον κύκλο τους. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν και εξετάζοντας τον τρόπο που έχετε λειτουργήσει σε διάφορους τομείς, θα εξετάσετε το πως επιθυμείτε να τους ολοκληρώσετε και να ανοίξετε μία νέα σελίδα στην ζωή σας. Το πνεύμα ελευθερίας και οι αλλαγές, είναι έντονες για σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί και να στραφείτε σε νέους τομείς. Η ανώτερη γνώση και η αναζήτηση της πνευματικότητας, είναι στοιχεία που διατηρούν ενεργό το ενδιαφέρον σας και αφυπνίζουν την «φωτιά» που έχετε μέσα σας. Οι επιλογές που θα κάνετε, θυμηθείτε ότι, είναι πολύ σημαντικές για την πορεία σας. Προσοχή, μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και παραπλανήστε από προκλήσεις, που έχουν απλά, την τάση να δοκιμάσουν την αντοχή σας. Σε δυσκολίες που θα εμφανιστούν στον προσωπικό σας τομέα, και κυρίως σε ερωτικές σχέσεις, θα πρέπει να μείνετε ρεαλιστές και να μην φοβάστε να τις αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η αποφασιστική στάση που θα κρατήσετε απέναντι στις εξελίξεις ή τις προκλήσεις του μήνα, θα βοηθήσει να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Η σκληρότητα και η αυτοπειθαρχία, είναι τα κλειδιά, που θα ευνοήσουν δύσκολες καταστάσεις και δεν θα αφήσουν να χαθεί ο έλεγχος. Η ικανότητα να διαπραγματεύεστε και να δίνετε την τελική ευθεία σε σχέδια που έχετε προγραμματίσει, θα βελτιώσουν τα επαγγελματικά σας. Στον εργασιακό σας χώρο, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή ανώτερα στελέχη, θα υπερασπιστούν τις ιδέες σας και θα βοηθήσουν να τις υλοποιήσετε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην αφήνετε το ενδεχόμενο να σας επηρεάσουν αρνητικά φοβίες και ταμπού. Η περίοδος αυτή, είναι κατάλληλη για να οργανώσετε και να επαναξιολογήσετε τα οικονομικά σας, αφού γνωρίζετε τον τρόπο που θα τα αυξήσετε. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και στην ικανότητα να παρουσιάστε τις νέες αντιλήψεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Στην ερωτική σας ζωή, θα ξεκαθαρίσετε τα θέματα που σας απασχολούν, μέσω λογικής και απουσίας του συναισθήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η υπομονή και η επιμονή, είναι αυτές που θα σας ανταμείψουν στα μελλοντικά σχέδια που έχετε στο πλάνο σας. Εξετάστε με περισσότερη ακρίβεια, τις προσδοκίες που έχετε θέσει και αναλογιστείτε το πως έχετε λειτουργήσει μέχρι σήμερα. Αποκαλύψεις και παρασκήνια, θα έρθουν στο φως, επηρεάζοντας αρνητικά τις σκέψεις σας. Η διαίσθηση και το ένστικτο, είναι τα κλειδιά, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, πριν από οποιαδήποτε απόφαση. Μία στροφή προς τον εσωτερικό σας κόσμο, θα βοηθήσει να δείτε την αλήθεια που αντιπροσωπεύει την ευτυχία σας. Ένα γυναικείο πρόσωπο, θα σταθεί αρωγός στις κινήσεις σας και οι συμβουλές της θα εμψυχώσουν τα συναισθήματα σας. Στον εργασιακό τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να στηρίξετε τις ιδέες σας και να τους δώσετε ώθηση. Διαχειριστείτε με σοφία τον λόγο σας και εξετάστε νέες προτάσεις. Στην οικογενειακή ζωή, θα υπάρξει μία παύση από εντάσεις και αντιπαραθέσεις, εφόσον θα απομακρυνθείτε από αυτές. Στον ερωτικό σας τομέα, κρυφά μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα αλλάξουν την οπτική γύρω σας. Εξετάστε, με περισσότερη λεπτομέρεια τις εξελίξεις, πριν οποιαδήποτε απόφαση.

ΙΧΘΥΕΣ-Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η περίοδος του Νοεμβρίου, θα είναι αρκετά δύσκολη για εσάς, καθώς αλλαγές που πρόκειται να υπάρξουν, θα σας επηρεάσουν και θα νιώσετε ότι σας οδηγούν σε ένα αδιέξοδο. Προσπαθήστε, να μείνετε σταθεροί στις απόψεις που έχετε δουλέψει στο παρελθόν και να μην αφήνετε τα υπερβολικά σας συναισθήματα, να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Αρκετές προκλήσεις, θα εμφανιστούν αυτή την περίοδο και εσείς, καλείστε να τις αντιμετωπίσετε. Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, δεν θα εκλείψουν, αλλά, θυμηθείτε, ότι μέσα από αυτές μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να βάλετε σε μία τάξη την ζωή σας. Το διάστημα αυτό, θα αναγκαστείτε να τελειώσετε γεγονότα ή καταστάσεις που είναι περιττά για εσάς, και απλά τα «τραβάτε» μέχρι σήμερα. Είναι μία περίοδο, αρκετών ανακατατάξεων στην ζωή σας, δίνοντας την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον, να ξεκινήσετε μία νέα αρχή και να βελτιώσετε τα πράγματα. Αποφύγετε, ρίσκα, επενδύσεις ή συμβόλαια, αυτό τον μήνα, διότι θα φέρουν δυσκολίες στα οικονομικά σας. Βαδίστε με πιο αργά βήματα και στηριχτείτε στην διαίσθηση σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση