Ετήσιο ωροσκόπιο 2022

Ετήσιο ωροσκόπιο 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά θα σας δραστηριοποιήσει σε νέους τομείς, ενώ ταυτόχρονα θα επισφραγίσει τις προσπάθειες που κάνατε στο παρελθόν και θα θεμελιώσει καταστάσεις. Με την βοήθεια του Κρόνου η εισαγωγή σας στο νέο έτος, θα είναι μέσω αυστηρής αυτοκριτικής και διαπίστωση λαθών του παρελθόντος και θα νιώσετε έλξη από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αποκομίζοντας από αυτά εμπειρίες και γνώσεις. Η διέλευση του Δία στον 12ο οίκο σας, θα φέρει στο φως αλήθειες, που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε απόψεις για καταστάσεις ή πρόσωπα και θα καταθέσετε την τελική σας τοποθέτηση για την ζωή. Το ενδιαφέρον σας θα ενισχυθεί για την πνευματική σας αναζήτηση ή για νέες ενασχολήσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια, γύρω από την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Η αναζήτηση νέων σχεδίων και η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις ή σε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας κρατήσουν σε δράση. Η πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ομαλή και οι συνεργασίες σας θα είναι πιο αρμονικές, ιδίως με άτομα υψηλά υφιστάμενα. Τους πρώτους μήνες, ίσως σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες, τις οποίες θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και να σταθμίσετε τις δυνάμεις σας, για την απαιτούμενη επιτυχία. Εργαστείτε σιωπηρά και αφήστε κατά μέρους τους ηρωισμούς. Αρχές Μαρτίου, η τάση να ασχοληθείτε με το καλό του ευρύτερου συνόλου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με συνδικαλιστικά θέματα ή ακόμα και με την πολιτική,  έχοντας την υποστήριξη ατόμων που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονιά για σας  ξεκινάει με ηρεμία, στην συνέχει όμως θα γίνει πιεστική και θα νιώσετε ότι βρίσκεστε εκτός ορίων. Στις αρχές του χρόνου, θα προσπαθήσετε να απελευθερωθείτε από συμβιβασμούς και ασφυκτικές καταστάσεις, ιδίως στον οικογενειακό και στον κοινωνικό  σας τομέα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες για την επαγγελματική σας προβολή, μην αγχωθείτε ή δυσανασχετήσετε. Απλά υποστηρίξτε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, ακόμα και σε αποφάσεις που επιβεβαιώνουν το τέλος μιας σχέσης. Μείνετε πιο ευέλικτοι και διαλλακτικοί σε συμπεράσματα που απαιτούν οι περιστάσεις, έτσι ώστε, να μην μετανιώσετε στο τέλος.

Τον Μάιο ο Δίας, θα βοηθήσει να κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία και να μπορέσετε να κατακτήσετε σχέδια που έχετε θέσει, για μια πιο πετυχημένη και ευτυχισμένη ζωή. Η διάθεση να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προκλήσεις, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις αντοχές σας, γι’ αυτό μείνετε προσεχτικοί στα βήματα σας και κινηθείτε πιο ρεαλιστικά. Στα μέσα Απριλίου, ο Άρης, θα φέρει αποκαλυπτικά γεγονότα και ιδίως δολοπλοκίες εις βάρος σας. Συνειδητοποιήστε τις καταστάσεις που απαρτίζουν την καθημερινότητά σας και διατηρείστε ψυχραιμία, απέναντι στα πράγματα, χωρίς να αφήνετε ψυχικές αναταραχές να σας επηρεάσουν. Στα οικονομικά σας, υπάρχει ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν εσείς αποφύγετε κινήσεις, εντυπωσιασμού με αγορές, επενδύσεις και περιττά έξοδα. Στις σχέσεις σας θα υπάρξουν δυσκολίες και θα νιώσετε πιέσεις, αλλά θα υπάρξουν άτομα από το οικείο περιβάλλον που θα σας στηρίξουν. Μετά τον Αύγουστο, μία παιχνιδιάρικη διάθεση, θα σας ωθήσει σε διασκεδάσεις, ψυχαγωγίες, ταξίδια, και νέες σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εισαγωγή στο νέο έτος, θα είναι ένα ξεκαθάρισμα του παρελθόντος, αφού θα προσπαθήσετε να βγείτε από κλισέ και στερεότυπα που σας κρατούν δέσμιους στην εξέλιξή σας. Στο πρώτο διάστημα θα παρουσιαστεί μία στενότητα σε πνευματικό και δημιουργικό επίπεδο, η οποία θα επηρεάζει το όραμά σας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τρέξετε περισσότερο και να διεκπεραιώσετε σχέδια και να τα αξιοποιήσετε. Το πέρασμα του Ουρανού στον 12ο οίκο σας, θα φέρει αναστατώσεις, αποκαλύψεις μυστικών και υποσυνείδητες πιέσεις θα εμφανιστούν ξαφνικά. Μπορεί να μπουν στην ζωή σας νέα πράγματα που να αφορούν νοσοκομεία, άσυλα ή άλλα ιδρύματα. Από τις αρχές Μαΐου ο Δίας, θα παρουσιάσει νέες ευκαιρίες και μία έντονη κινητικότητα, θα χαρακτηρίζει την καθημερινότητα σας. Καινούργια άτομα, πράγματα και φίλοι θα έρθουν στην ζωή σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όποια δυσκολία εμφανιστεί, με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η διάκριση σε κοινωνικές ομάδες, συλλόγους ή δράσεις που θα συμμετέχετε, θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα γύρω σας, αποφεύγοντας όμως, να ξεχνάτε να αναλάβετε υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Αύγουστο ο Άρης, θα τονίσει τις υλικές και συναισθηματικές κτήσεις σας. Τα οικονομικά σας, θα δεχθούν μία έντονη επίδραση και οι κινήσεις σας θα είναι παρορμητικές, ιδίως σε αγορές, και επενδύσεις. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε και οργανώστε την δράση σας με πρόγραμμα. Κάντε τον απολογισμό σας και προσπαθήστε να οριστικοποιήσετε τελματωμένες σχέσεις και να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονιά ξεκινά για σας με έντονο το ερωτικό στοιχείο και υπόσχεται επανασυνδέσεις και αναθερμάνσεις των σχέσεων σας. Οι ερωτικοί σας στόχοι ευνοούνται, ακόμα και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στο περιβάλλον σας, θα φέρουν μοιραίες εξελίξεις. Στα μέσα Απριλίου, δείξτε προσοχή σε συκοφαντίες και μηχανορραφίες που θα εμφανιστούν εις βάρος σας, και θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Στις 25 Μαΐου, η διέλευση του Άρη στον Κριό και στον 10ο σας οίκο, θα αποκρυσταλλώσει τις προσπάθειες που έχετε κάνει, χωρίς να σας περιορίζουν, ώρες εργασίας ή η κριτική των άλλων γύρω σας. Θα διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση, τα κεκτημένα και τα δικαιώματα σας. Θα νιώσετε ελεύθεροι και θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε ενάρξεις, αναζητήσεις ή νέες συμφωνίες, που θα ευνοηθούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, έχοντας το περιθώριο να κάνετε αγορές και επενδύσεις, μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται καλή διαχείριση.

Οι ερωτικές σας σχέσεις θα βρίσκονται σε ένα χαμηλό προφίλ, παρότι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργηθούν νέες, μέσα από τον φιλικό ή εργασιακό κύκλο. Από τις 11 Αυγούστου η Αφροδίτη μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας και θα είναι καταλυτική για την ερωτική σας ζωή. Η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και ο έρωτας θα είναι τα πρώτα επίπεδα, απομακρύνοντας σας από σκοτούρες και την καθημερινότητα. Οι παλιές σχέσεις θα αναθερμανθούν ή θα προκύψουν νέες, που θα στηριχτούν στην έλλειψη υποκρισίας. Μείνετε μακριά από κτητικές συμπεριφορές.

ΛΕΩΝ

Η νέα χρονιά θα είναι λιγάκι πιεστική για σας, καθώς οι εκλείψεις που θα συμβούν, θα σας επηρεάσουν και θα σας πιέσουν, ιδίως σε θέματα καριέρας και κοινωνικής αναγνώρισης. Στις αρχές του έτους, ενώ οι συνεργασίες σας και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα κλονισθούν ή θα δοκιμασθούν, τα οικονομικά σας θα έχουν μία βελτίωση, εξαιτίας της χρηματοδότησης σας από τρίτους. Νέες εμπειρίες και νέες τεχνικές θα σας κάνουν να εστιάσετε στις αλλαγές ή να εγκαταλείψετε παλιές που έχετε δει ότι σας έχουν αποκαρδιώσει. Μείνετε επιμελείς και συνεπείς στους στόχους σας και μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας, ιδίως μετά τις 10 Μαΐου.

Την συγκρότηση και την αισιοδοξία στα οράματά σας, θα δώσει ο Άρης, ο οποίος θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, ακόμη και σε ανταγωνιστική συμπεριφορά των άλλων γύρω σας. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την πλεονάζουσα ενέργεια, σε αθλητικές δραστηριότητες, περιπάτους ή δεξιοτεχνίες που αναδεικνύουν τα ταλέντα σας. Ενώ θα ζήσετε απώλειες σε σχέσεις ή σε συνεργασίες που θα σας επηρεάσουν αρνητικά στον ψυχολογικό τομέα, μετά τις 22 Ιουλίου τα πράγματα θα χαλαρώσουν. Η περίοδος αυτή θα είναι κατάλληλη για διακοπές, φλερτ, νέους έρωτες και θα νιώσετε μία έντονη ανάγκη να γευτείτε την ζωή. Θυμηθείτε οι αποφάσεις σας να μην στηρίζονται σε ματαιόδοξες σκέψεις, αλλά να είναι συμβατές με τα ταλέντα και τα εχέγγυα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εισαγωγή σας στο νέο έτος, η κινητικότητα θα νιώσετε ότι αυξάνεται και οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα λάβουν χώρα στην καθημερινότητα σας. Η θέση του Κρόνου, θα μεγεθύνει την αίσθηση της υπευθυνότητας και πολλές ώρες εργασίας θα σας φέρουν σωματική κούραση, παρότι δεν θα έχετε την ανάλογη αποδοχή από τους άλλους γύρω σας. Εστιάστε στις συνεργασίες, στις συμφωνίες ή σε θέματα σχέσεων, που έχουν τελματώσει και απαιτούν αλλαγές και μία άλλη οπτική. Δομήστε τις σκέψεις σας και λειτουργήστε πιο οργανωμένα και με πειθαρχία, ώστε να διατηρείτε τις ισορροπίες σας. Η διέλευση του Ερμή και της Αφροδίτης από τον 5ο οίκο σας, θα δώσουν ένα νέο προβάδισμα στους στόχους των οικονομικών και των ερωτικών σας.

Το πρώτο δίμηνο μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε ως ανάπαυλα και να στραφείτε στην ψυχαγωγία και την διασκέδαση σας, καθώς από τις αρχές του Μαρτίου, θα μπορείτε να στοχεύσετε σε στόχους και προσδοκίες. Οι σχέσεις σας θα επανδρωθούν, θα γίνουν πιο φιλικές και θα δημιουργηθούν νέες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η συμμετοχή σας στα κοινωνικά δρώμενα ή σε εκδηλώσεις, θα προβάλουν την δυναμική παρουσία σας και θα σας δουν με φιλικό μάτι. Η συναισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από την διάθεση προσφοράς, φροντίδας και αγνών αισθημάτων προς τα πρόσωπα που ενδιαφέρεστε. Κρυφοί έρωτες θα σας συναρπάσουν, και θα σας ενθουσιάσουν, θυμηθείτε όμως να έχετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, για να μην μετανιώσετε αργότερα. Σε δυσκολίες που θα εμφανιστούν, θα θέσετε ως λύση να κοπιάσετε περισσότερο, σε ώρες εργασίας ή κατάθεση ψυχής, χωρίς όμως να ξεχνάτε υπερβολές που μπορεί να στοιχήσουν σε θέματα υγεία. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα μπορέσετε να σταθμίσετε ανάγκες και στόχους, καθώς θα ευνοηθείτε ερωτικά ή επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η χρονιά σας θα ξεκινήσει με ξεκαθαρίσματα και θα έρθετε αντιμέτωποι με τις αντοχές σας. Σχέσεις που έχουν χάσει την αίγλη τους, θα επανεξεταστούν και ίσως υπάρξουν απώλειες που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και θα συνάψετε νέες σχέσεις ή θα δείτε με διαφορετική ματιά άτομα που συναναστρεφόσασταν. Ο Ουρανός, απαιτεί προσοχή σε δάνεια, χρηματοδοτήσεις από τρίτους ή ακόμα και στην οικονομική εξάρτηση που έχετε από τον σύντροφό σας. Η σεξουαλικότητά σας και το πάθος θα σας χαρακτηρίσει, ιδίως σε νέες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν υπόσχονται διάρκεια.

Οι στόχοι σας και η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα ευνοηθούν, καθώς θα δουλέψετε πιο συγκεντρωμένα. Αποφύγετε όμως εντάσεις και ρήξεις σε συμφωνίες ή συνεργασίες, ιδίως μετά τον Μάρτιο, και λειτουργήστε με περισσότερη διπλωματία και επιμέλεια, έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη. Τα οικονομικά σας, θα ευνοηθούν από τις 20 Απριλίου και η προσπάθεια, ιδίως σε εργασιακά θέματα θα βρει την ανάλογη αποδοχή. Οι πιέσεις και οι αλλαγές που θα επέλθουν την περίοδο του 2022, μπορεί να σας κοστίσουν σωματικά και ψυχολογικά, γι’ αυτό θα ήταν καλό, μετά την καλοκαιρινή περίοδο ανάπαυλας, να εστιάσετε περισσότερο στην υγεία σας και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρονιά, θα μπει με ανακατατάξεις και αναδιοργανώσεις σε ζητήματα που χρονίζουν και θα αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας. Οι αποφάσεις σας θα είναι καθοριστικές και θα προβλέψουν το μέλλον, γι’ αυτό μείνετε προσεχτικοί και επιμελείς στις ενέργειές σας. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας, θα δεχτούν ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις και σημαντικό ρόλο στην πορεία τους θα παίξουν τα θεμέλια που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Ο Ουρανός, θα επισφραγίσει τον κλονισμό των σχέσεών σας και τις πρόσκαιρες αλλαγές, φέρνοντας σας ταυτόχρονα αντιμέτωπους με φανερούς εχθρούς. Οι εκλείψεις που θα γίνουν, θα φέρουν δυσμενείς καταστάσεις και θα αναθεωρήσετε απόψεις ή σχέσεις, μέσα από αποκαλυπτικά γεγονότα.

Μετά τις 25 Μαΐου, θα διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας, με περισσότερη αποφασιστικότητα και δράση. Επιδιώξτε να αναμορφώσετε το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να κάνετε ριζικές αλλαγές, όταν το κρίνετε απαραίτητο. Η επιχειρηματικότητα και η πειθαρχία, θα σας βοηθήσουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στα εργασιακά σας, απομακρύνοντας παράλληλα τοξικά άτομα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, παρότι θα έχετε μία ροπή προς την σπατάλη, την οποία θα πρέπει να ελέγξετε και να την διαχειριστείτε. Θυμηθείτε σε οποιαδήποτε απόφαση ή κίνηση, να έχετε οργανώσει το επόμενο σχέδιο, ώστε να μην εγκλωβιστείτε. Μετά τα τέλη του Αυγούστου, η πολυπραγμοσύνη και η συνεχόμενη αναζήτηση, θα φέρει δυσκολίες στην σωματική και την ψυχική σας υγεία, γι’ αυτό προσέξτε τα ξεσπάσματα που μπορεί να γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονιά θα ξεκινήσει καλά για σας και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον οικογενειακό, επαγγελματικό και ερωτικό σας τομέα, θα διαμορφώσουν την καθημερινότητά σας. Με την έναρξη του χρόνου ενώ θα εστιάσετε στην επίλυση προβλημάτων, κυρίως σε οικογενειακά και παρελθοντικά ζητήματα, θα αδράξετε ευκαιρίες για την απόκτηση ενός νέου σπιτιού, για την δημιουργία μιας νέας επιχείρησης και γενικότερα αυτό που θέλετε να αποκτήσετε στην ζωή σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάποιες πρωτοποριακές μέθοδοι ή νέα συστήματα τεχνολογίας, θα σας ξεχωρίσουν από τους άλλους γύρω σας, με την βοήθεια του Ουρανού, θα πρέπει όμως να μείνετε προσγειωμένοι σε αλλαγές που δεν μπορείτε να στηρίξετε. Η εύνοια που θα έχετε στις εμπορικές ή τις κτηματικές  συναλλαγές, θα ενισχύσουν την οικονομική σας κατάσταση και θα αποκτήσετε υλική ασφάλεια. Παρ’ όλα αυτά μία σωματική κούραση θα σας αναγκάσει να κάνετε ανακατατάξεις και να επαναπροσδιορισμούς και θα εντάξετε στην καθημερινότητα σας δράσεις τις οποίες μπορείτε να υποστηρίξετε, χωρίς πιέσεις.

Από τις αρχές Απριλίου ο Άρης και η Αφροδίτη, θα βοηθήσουν να αναθερμανθούν σχέσεις, θα σας κάνει πιο δοτικούς με έντονο το συναίσθημα φροντίδας και προσφοράς, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι εσωτερικές εκρήξεις θα φέρουν μία αναστάτωση στις σχέσεις σας, αν δεν μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η υπομονή είναι το κλειδί για να ανταπεξέλθετε σε αποκαλύψεις και παρασκηνιακά θέματα που θα σας απαρτίζουν. Η τάση να κάνετε αλλαγές και να τις στηρίξετε, κρίνεται απαραίτητο να τις ιεραρχήσετε με βάση την αναγκαιότητά τους και να στηριχτείτε στις δυνατότητες και στις προσπάθειες που έχετε καταβάλει το προηγούμενο έτος, χωρίς υπερβολές και υπέρμετρες αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση του Κρόνου από τον 2ο οίκο σας, θα καλέσει να σταθμίσετε τις πραγματικές αξίες και ανάγκες σας, που ίσως ήταν διαφορετικές μέχρι τώρα. Ο οικονομικός σας τομέας, θα δοκιμαστεί και μεγαλύτερες προσπάθειες θα καταβληθούν για να φτάσετε τους στόχους σας. Αναθεωρήσεις για τα όσα συμβαίνουν γύρω σας, αλλά και των μελλοντικών σας σχεδίων,  θα οργανώσουν την καθημερινή σας ζωή, με αποτέλεσμα να γίνει πιο άνετη.  Ο Ουρανός, θα φέρει αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις και θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα. Στις μόνιμες σχέσεις, μπορεί να υπάρξει προσωρινή διακοπή ή θα υπάρξει εμβόλιμα μία τρίτη. Σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, θα υπάρξουν επιπλέον φροντίδα και ευθύνες και μία ανησυχία  θα πλαισιώσει τις σκέψεις σας. Στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από υπερβολικούς κανόνες και να δείτε λίγο πιο απείθαρχα την συμπεριφορά σας, με αποτέλεσμα να τους πλησιάσετε.

Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα βρουν απήχηση μετά της 6 Μαρτίου, καθώς θα προβληθεί μία φιλική στάση στον κοινωνικό και φιλικό κύκλο. Θα είστε πιο εκδηλωτικοί στα αισθήματά σας και οι σχέσεις σας, θα συσφίξουν ή θα δημιουργηθούν νέες, κυρίως από το φιλικό περιβάλλον. Η τάση να συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή σε εκδηλώσεις για το κοινωνικό καλό, θα αναδείξει την δοτικότητα και την ευαισθησία σας. Ο Άρης, θα φέρει εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις, ιδίως σε συκοφαντίες που θα αποκαλυφθούν προς το πρόσωπο σας. Η ψυχραιμία και το να βαδίζετε με σταθερότητα, θα σας απομακρύνει από λάθος επιλογές. Μετά της 25 Μαΐου, τα πράγματα θα είναι πιο αισιόδοξα και τα σχέδιά σας θα πάρουν πιο εύκολα μορφή. Οι σχέσεις σας θα αναθερμανθούν και θα οργανώσετε ταξίδια, και εξορμήσεις στην φύση, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Μετά το τέλος Σεπτεμβρίου, θα ευνοηθεί κάθε είδους σχέση, συνεργασίες, επαγγελματικές, ερωτικές και θα είναι κατάλληλος καιρός για νέα ξεκινήματα. Μην ξεχνάτε να σταθμίζετε τις δυνάμεις σας, για να ευδοκιμούν οι ελπίδες και τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρχή της νέας χρονιάς θα είναι δύσκολη για εσάς και μία ανασκόπηση στο παρελθόν, θα βοηθήσει να βάλετε σε τάξη πράγματα που σας έχουν εγκλωβίσει. Ο Κρόνος, θα σας αναγκάσει να δείτε πιο πειθαρχημένα τις επιλογές σας και να πάψετε να παίρνετε αποφάσεις που δεσμεύουν την εξέλιξή σας. Η ενδοσκόπηση, είναι το κλειδί για να κατασταλάξετε στα «θέλω» σας και παράλληλα να αποκομίσετε εμπειρίες από λάθη που έχουν προηγηθεί. Το πρώτο διάστημα είναι κατάλληλο για ψυχανάλυση και να αλλάξετε την οπτική σας, στηριζόμενοι στα δικά σας κριτήρια και δυνάμεις, αποβάλλοντας έτσι, αρνητικά στοιχεία που έχετε υιοθετήσει από τοξικά άτομα. Οι εκλείψεις που θα γίνουν αυτή τη χρονιά, θα επηρεάσουν αρκετούς παράγοντες και μία ματαιοδοξία μπορεί να συνοδεύει τις σκέψεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να τον βελτιώσετε, αλλά προσέξτε αφ’ ενός την πλεονεξία και αφετέρου την σπατάλη. Θυμηθείτε το «μηδέν άγαν», θα είναι το κλειδί σε ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα αποφύγετε υπεραισιόδοξες σκέψεις που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.

Ανακατατάξεις σε οικογενειακά πρόσωπα και γενικότερα με το οικείο περιβάλλον σας, θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Ενώ τα ρίσκα και οι αλλαγές για το γενικό σύνολο σας είναι εύκολα, στον προσωπικό σας τομέα μία δυσφορία και μία αμετακίνητη συμπεριφορά σας κρατά δέσμιους, σε στερεότυπα και κατεστημένα. Μία μυστικοπάθεια και μία τάση για απομόνωση, θα σας κρατήσει απόμακρους από τα οικεία και φιλικά πρόσωπα, και ίσως νιώσετε ότι η τάση να ονειροπολείτε βελτιώνει τον κόσμο γύρω σας. Η υποστήριξη από άτομα εμπιστοσύνης θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα μπορέσετε να προσανατολίσετε τους στόχους και τα οράματα σας, απλά δεχτείτε την. Μετά της 25 Μαΐου ο Άρης, θα βοηθήσει να γεμίσετε με αισιόδοξες σκέψεις και η ελευθερία κινήσεων, θα φέρουν βελτίωση των στόχων σας και θα κινηθείτε πιο συγκεκριμένα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ το περισσότερο διάστημα θα είναι έντονο σε αναθεωρήσεις απόψεων και ανακατατάξεις, μετά της 11 Αυγούστου, μία απελευθέρωση αυτών θα σας ωθήσει, σε ένα διάλλειμα ζωής, γεμάτο έρωτα, φλερτ και πάθος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εισαγωγή σας στην νέα χρονιά θα γίνει με αισιόδοξα συναισθήματα και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του έτους, θα βοηθήσουν να κατακτήσετε όνειρα και οράματα. Ο Δίας, θα βοηθήσει να ξεπεράσετε όποια δυσκολία εμφανιστεί, αλλά ταυτόχρονα δεν θα πρέπει να αναλαμβάνετε υπέρμετρες υποχρεώσεις, που θα σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας και θα σας κουράσουν. Ενώ θέλετε να απελευθερωθείτε από κακές συνήθειες και προκαταλήψεις, αλλάζοντας μορφή πλέον στην καθημερινότητά σας, ο Κρόνος θα σας ωθήσει στην περισυλλογή και στον απολογισμό, κάνοντας σας να δείτε τα πράγματα με την ρεαλιστική τους ματιά. Συνειδητοποιήστε την σπουδαιότητα των συνεργασιών και της συντροφικότητας, και κάτω από αυτό το πρίσμα κινηθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια και στις προσωπικές σας σχέσεις. Η χρονιά αυτή είναι κατάλληλη για την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, η στάση αυτή θα ωφελήσει τις σχέσεις σας και θα φτάσετε με ευκολία στην επίτευξη των στόχων σας.

Μετά της 18 Φεβρουαρίου, η ενασχόλησή σας με μεταφυσικές μελέτες ή έρευνες, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας, καθώς θα έρθουν μνήμες τους υποσυνειδήτου σας στην επιφάνεια και θα χρειαστούν επεξεργασία. Οι κρυφές σχέσεις που μπορεί να προκύψουν, μπορεί να ενισχύσουν τον ρομαντισμό και την ονειροπόλησή σας, ταυτόχρονα όμως μπορεί να σας απογοητεύσουν και να σταματήσουν ξαφνικά. Μετά τις 20 Απριλίου, τα οικονομικά σας θα έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν αφενός, αφετέρου θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές σπατάλες και να κρατήσετε καλή διαχείριση αυτών. Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι σχέσεις με οικεία πρόσωπα ή του συντρόφου σας, θα γίνουν πιο στενές και η στάση σας θα είναι υποστηρικτική απέναντι τους. Τον Αύγουστο όμως, η Αφροδίτη σας ωθεί να νιώσετε την ανάγκη να γευτείτε την ζωή και να ζήσετε πιο ελεύθεροι, ιδίως στις ερωτικές σας σχέσεις, αναθερμαίνοντας έτσι τις παλιές ή φέρνοντας νέες, τις οποίες θα στηρίζετε σε ειλικρινή συναισθήματα. Οι σχέσεις σας, θα στηρίζονται στην εσωτερική ομορφιά και θα είναι πιο θερμές, χωρίς όμως να ξεχνάτε να προσαρμόζεστε στις επιθυμίες των άλλων και να αποφεύγετε την κτητικότητα. Γενικότερα, αρκετές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της χρονιάς και θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας, να διορθώσετε πράγματα, σταθμίζοντας με αυτό τον τρόπο τις δυνάμεις σας και λειτουργώντας πλέον πιο στοχευμένα, σε προσδοκίες, όνειρα και στόχους.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση