Ερωτικό ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2021

Ερωτικό ωροσκόπιο Δεκεμβρίου 2021
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας ανανεωτικός μήνας στον ερωτικό σας τομέα και θα επιδιώξετε νέες σχέσεις να αλλάξουν την διάθεση σας ή παρελθοντικές να έρθουν στο προσκήνιο. Η ικανότητα να λύνετε τα προβλήματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια, θα βελτιώσει την σχέση και την επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας. Τα στερεότυπα και η επαναλαμβανόμενη ρουτίνα δεν σας ικανοποιούν και αφήνουν το ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων  σε περίπτωση που ο σύντροφός σας δεν είναι έτοιμος για αλλαγές. Βαδίστε με θετική σκέψη και περιορίστε τον ενθουσιασμό σε περιπτώσεις που οι συζητήσεις επιβάλλουν μία διαφορετική στρατηγική. Η πειθαρχημένη συμπεριφορά είναι το κλειδί στις μόνιμες σχέσεις που έχουν δείξει ότι δεν αντέχουν στον χρόνο. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και πριν οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις μελετήστε τα θέματα που σας απασχολούν με λεπτομέρεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμφάνιση μιας απροσδόκητης περιέργειας να γνωρίσετε την αλήθεια και να ανακαλύψετε κρυφές καταστάσεις σε θέματα του παρελθόντος, θα σας καθοδηγήσει ενστικτωδώς και διαισθητικά. Η διάθεση να τα αναλύσετε σε βάθος και να εξετάσετε τα θέματα πιο σφαιρικά, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα αυτά που θα σταθούν ως αρωγοί στις σκέψεις σας και θα σας προστατέψουν από τυχόν επιπόλαιες κινήσεις. Η έκφρασή σας θα γίνει πιο αυστηρή απέναντι σε συζητήσεις που υπάρχει αντίλογος και λεκτικούς διαπληκτισμούς. Η επανασύνδεση παρελθοντικών σχέσεων και η ολοκλήρωση τους θα είναι μία ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε από μακρινούς τόπους, θα σας χαρίσουν την περιπέτεια και θα ενισχύσουν τον ενθουσιασμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πόθος για έντονες σχέσεις και η διάθεση να δημιουργηθεί ένα μυστήριο στις σχέσεις σας συμμετέχοντας σε κρυφούς έρωτες, ενισχύει τον ενθουσιασμό και σας κρατάει σε ενέργεια. Αποφύγετε την κτητικότητα η οποία μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και κενά στην σχέση σας. Ο οικονομικός παράγοντας, ίσως επηρεάσει αρνητικά θέματα σχέσεων. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από υπερβολές που δημιουργούν λανθασμένη εικόνα σε συζητήσεις που αφορούν την υλική σας ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα σταθεί ως δάσκαλος, καθώς θα αποκτήσετε εμπειρία μέσα από δυσκολίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και απαιτούν έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης.  Η ανάγκη να επιβάλλετε την προσωπικότητα και την γνώμη σας σε θέματα σχέσεων θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας, αν αυτό δεν γίνει με μέτρο και όρια. Οι μόνιμες σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί ότι δεν αντέχουν στον χρόνο μπορεί να οδηγηθούν σε οριστική ή προσωρινή διάλυση. Η πρόθεση να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, θα πρέπει να γίνει με ομαλότερο τρόπο αποφεύγοντας καυγάδες και εντάσεις. Βρείτε νέους τρόπους που θα διοχετεύσετε την ενέργεια σας και στραφείτε προς την εξισορρόπηση των συναισθημάτων σας. Μία εσωτερική δύναμη θα βοηθήσει να σχετίσετε τις επιθυμίες με τις ανάγκες σας και να ανταπεξέλθετε δυναμικά σε αυτό.

ΛΕΩΝ

Η πρωτοτυπία και η κόντρα στα καθιερωμένα, θα είναι η στάση που επιθυμείτε να διατηρήσετε στην διάρκεια αυτού του μήνα και θα δείξετε μία πιο δυναμική εικόνα. Οι σχέσεις σας δεν θα σταθούν σε στερεότυπα ή προκαταλήψεις του παρελθόντος, αφού η διάθεση να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά θα είναι έντονη. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν σας καλύπτουν απόψεις που μέχρι χθες ασπαζόσασταν και αυτό, θα δημιουργήσει μικρές εντάσεις στις σχέσεις σας. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα μπορεί να σας κουράσει, η διαφυγή όμως από αυτά θα πρέπει να είναι με πειθαρχία και σταθερά βήματα. Οι νέοι έρωτες θα σας ενθουσιάσουν και δεν θα έχετε την απαίτηση της μονιμότητας. Η διάθεση να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα θα σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά ίσως και κάποιες φορές να δείξει ότι υπερβάλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας αυτή την περίοδο θα είναι πιο πειθαρχημένες και θα εστιάσετε στην καθημερινότητα τους και όχι σε βαθύτερες σημασίες. Οι διαφωνίες που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα δεν θα αφήσουν να υπάρξει ένα ομαλό κλίμα στην σχέση σας και εμποδίζει να γίνουν συζητήσεις χωρίς εντάσεις. Άτομα που μέχρι χθες δεν τα παρατηρούσατε, τώρα θα τα δείτε με μία διαφορετική ματιά και θα τα προσεγγίσετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν νέες ερωτικές σχέσεις που ίσως αφήνουν το ενδεχόμενο να κυλήσουν σε ένα κρυφό κλίμα. Η σκέψη σας θα είναι πιο δομημένη και θα μπορέσετε να βάλετε όρια όπου χρειάζεται και αν αυτό απαιτείται. Ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν ίσως σας δημιουργήσουν ασφυκτικά όρια και ενισχύσουν αγχωτικές σκέψεις. Προσπαθήστε να μείνετε εστιασμένοι σε θέματα βαρύτητας και να βελτιώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

Στα ερωτικά σας θέματα αυτή την περίοδο θα λείπει η αντισυμβατικότητα και η πρωτοτυπία. Ένας περιορισμός στον συναισθηματικό τομέα θα αλλάξει την συμπεριφορά σας απέναντι σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί όταν αυτό χρειάζεται και μην θορυβείστε σε προκλήσεις που θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή. Οι νέες σχέσεις που θα συνάψετε θα έχουν μία σύντομη διάρκεια, παρ’ ότι μπορεί ταυτόχρονα να ψάξετε να σας διασφαλίσουν οικονομικά. Το άγχος και οι πιέσεις μπορεί να προκαλέσουν μείωση της ερωτικής σας επιθυμίας, οι ξεκάθαρες συζητήσεις με τον σύντροφό σας θα αποτρέψουν εμπόδια και εντάσεις. Η υπερβολική συγκράτηση σε θέματα που χρειάζεται να είστε πιο χαλαροί, θα δημιουργήσει ενοχές και τύψεις. Προσπαθήστε να μειώσετε υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν σας αφήνουν το περιθώριο να εστιάσετε μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ρομαντική διάθεση και η ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας. Η αδυναμία να εξετάσετε θέματα στο πραγματικό τους μέγεθος, ίσως φέρει τάσεις διαφυγής στην επιφάνεια. Κρυφές καταστάσεις ή κρυφοί έρωτες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας και η διάθεση να ζήσετε με πάθος και ένταση θα χρειαστεί όρια. Η ερωτική σας διάθεση μπορεί να παρουσιάζει κάποιες ξαφνικές αλλαγές εξαιτίας της συναισθηματικής σας αστάθειας. Βασιστείτε στο ένστικτο και στην διαίσθησή σας, σε περίπτωση που θέλετε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε νέες δραστηριότητες. Σε θέματα σχέσεων, μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάσουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή, απλά συζητήστε με ξεκάθαρο τρόπο ό,τι θέλετε να υποστηρίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρωτοβουλία που θα εκδηλώσετε σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη και όχι να οδηγήσει την συμπεριφορά σας σε καχυποψίες και αρνητικές σκέψεις. Φροντίστε να μην χαθεί ο έλεγχος σε θέματα που χρονίζουν ή που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα τα κρίνετε ως κρυφές καταστάσεις. Οι υπερβολές μπορούν να φέρουν εσωτερικές συγκρούσεις, στις οποίες μπορεί να μην είστε σε θέση να ισορροπήσετε. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις που δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή να διατηρήσουν ένα ήπιο κλίμα. Τα νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σας, θα έχουν ένα πολύχρωμο χρώμα και θα σας επιτρέψουν να μείνετε χαλαροί και να αναδείξετε τον ρομαντισμό σας. Η διαίσθηση είναι το κλειδί σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς θα σας ωθεί να δείτε πιο ξεκάθαρα θέματα που σας εμποδίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη, ενώ παράλληλα δεν θα αφήσετε σε εκκρεμότητα θέματα που διασφαλίζουν την υλική σας ασφάλεια. Μπορεί μία κτητική συμπεριφορά να δημιουργήσει εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες. Η διάθεση να επανεξετάσετε θέματα και να τους δώσετε μία οριστική λύση, ίσως στηριχτεί στις οικονομικές διαφωνίες που έχουν προκύψουν. Ο ερωτικός χαρακτήρας σας μπορεί να καλυφθεί, δείχνοντας μία σκληρή και αδιάλλακτη εικόνα απέναντι σε ζητήματα που δεν είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να κατανοήσετε θέματα που αφορούν την σχέση σας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και ιδίως πνευματικής ή ηθικής διάστασης, θα αλλάξει την ερωτική σας ζωή. Μια εξωστρεφή συμπεριφορά θα βελτιώσει τις σχέσεις με το κοινωνικό σας σύνολο και νέοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η ενέργεια σας θα αυξηθεί και η αισιοδοξία θα χαρακτηρίζει τα μελλοντικά σας σχέδια. Μην ξεχνάτε να παραμένετε γειωμένοι σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να εμφανιστούν και να τις αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και σύνεση. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να μην τις αγνοήσετε και να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση. Περιορίστε τις υπέρμετρες ελπίδες που μπορεί να σας ωθήσουν να υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορέσετε να υλοποιήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα συναισθηματικά σας, μπορεί να εμφανιστεί ένα μικρό μπλοκάρισμα και να μην έχετε την διάθεση να το αντιμετωπίσετε με τόλμη. Η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό μην αφήσετε πίσω θέματα που μπορούν να ξεκαθαριστούν και επαναπροσδιορίστε την θέση σας, αν αυτό απαιτείται. Η ερωτική σας διάθεση θα ενισχυθεί και οι κρυφές καταστάσεις θα έλξουν το ενδιαφέρον σας. Μην επιτρέψετε σε ουτοπικές σκέψεις να οδηγήσουν τις πράξεις σας και να βρεθείτε εξ απήνης σε θέματα που θα προκύψουν. Μία έντονη κτητικότητα ή συναισθήματα ζήλιας μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο και να παρεκτραπείτε. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και καταθέστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα και τα τις σκέψεις σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση