Βεδικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2022

Βεδικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

Το Βεδικό ωροσκόπιο βασίζεται στο Βεδικό σας ζώδιο, ο βεδικός σας γενέθλιος χάρτης βρίσκεται περίπου 23 μοίρες πίσω απ’ ότι ο γενέθλιος χάρτης της δυτικής αστρολογίας, χρησιμοποίει τον Αστρικό ζωδιακό κύκλο “Sidereal zodiac” και όχι τον Τροπικό ζωδιακό κύκλο “Tropical zodiac”, που χρησιμοποίει η δυτική αστρολογία. Οι περισσότεροι θα μετατοπιστείτε σχεδόν ένα ζώδιο πίσω, απ’ ότι στο δυτικό γενέθλιο χάρτη σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να διαβάσετε σωστά το ζώδιό σας και τις μηνιαίες τάσεις, είναι να γνωρίζετε το βεδικό ηλιακό σας ζώδιο (Surya Rashi), τον ωροσκόπο (Lagna) ή το σεληνιακό σας ζώδιο (Janma Rashi), σύμφωνα με το βεδικό χάρτη σας. Για μεγαλύτερη ακρίβεια διαβάστε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, ο Ήλιος, αλλά και η Σελήνη, που είναι πολύ σημαντική στη Βεδική αστρολογία.

Μesha (ΚΡΙΟΣ) 13/04-14/05

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας ανακούφισης και ευκαιριών που απορρέουν αλλαγές στην προσωπική, επαγγελματική και οικονομική ζωή. Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα έχει μία  νέα προοπτική σε συνεργασίες και σε μελλοντικά σχέδια. Αν και μπορεί να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με ευκολία και θα ικανοποιηθείτε με την αύξηση των κερδών. Το εργασιακό κλίμα θα κινηθεί σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και αυτό, θα ευνοεί τις συνεργασίες ή συνεταιρισμούς. Τα οικονομικά σας, θα είναι αρκετά ενθαρρυντικά και θα υπάρχει βοήθεια από μεγαλύτερα πρόσωπα. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε στα επαγγελματικά θα είναι ικανές να φέρουν μεγάλα κέρδη ή επενδύσεις, που θα αλλάξουν την πορεία σας. Οι υποθέσεις δανείων ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν την πιθανότητα να ευνοηθούν και ίσως αιτήσεις που έχετε κάνει θα πάρουν έγκριση. Η υγεία σας θα βελτιωθεί εντάσσοντας στην καθημερινότητά σας, την υγιεινή διατροφή και την άθληση. Ακόμα και χρόνιες παθήσεις ή διαταραχές του πεπτικού συστήματος ή ρευματισμούς θα βιώσετε μία ανακούφιση. Σε θέματα παιδείας και εκπαίδευσης, θα επικεντρωθείτε σε αρνητικά βιώματα του παρελθόντος και ίσως βάλουν φρένο στην εξέλιξή σας. Θυμηθείτε ότι, η αντίστασή σας αυτή θα φέρει δυσκολίες και καλό είναι να αντισταθείτε σε τέτοιου είδους τάσεις. Αποφύγετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά ταξίδια, στα οποία απαιτείται μεγάλη προσοχή στην προσέγγισή τους. Στην οικογενειακή ή ερωτική σας ζωή, θα υπάρξει μία ομαλή κατάσταση, χωρίς αντιπαραθέσεις και ξαφνικές αλλαγές. Η στάση αυτή, θα βοηθήσει να επανενταχθείτε σε ρυθμούς που φέρνουν την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας.

Vrishabha (ΤΑΥΡΟΣ) 15/05-14/06

Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι ένας ανατρεπτικός μήνας για σας, καθώς θα φέρει μικρές δυσκολίες και αλλαγές μέσα στις σχέσεις σας. Θέματα σχέσεων, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την ρεαλιστική εικόνα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε θέση. Η απόσταση ασφαλείας που ίσως μέχρι τώρα κρατούσατε, ίσως καταρριφτεί και αυτό, θα είναι το έναυσμα να λάβετε αποφάσεις που ίσως μέχρι τώρα αποφεύγατε. Προγραμματίστε τα έξοδα και τα καταναλωτικά σας σχέδια, εκ των προτέρων, σε αποφάσεις που θα σας προσθέσουν επιπλέον υποχρεώσεις. Μείνετε διακριτικοί και χρησιμοποιήστε την συλλογική σκέψη, ώστε να αποφύγετε εντάσεις σε περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν. Χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας ή την άθληση ή την σωματική άσκηση, για να εκτονώσετε την ενέργειά σας. Χειριστείτε το άγχος και μην επιτρέπετε σε εναλλαγές συναισθημάτων να σας επηρεάσουν αρνητικά. Δείξτε προσοχή σε ατυχήματα ή έντονα γεγονότα. Η περίοδος του Φεβρουαρίου θα είναι δημιουργική, ιδίως σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Οι συνθήκες εργασίας σας, θα έχουν τις προοπτικές που αναμένατε και θα μπορέσουν τα σχέδιά σας να αποκτήσουν την ολοκλήρωση που έχετε στοχεύσει. Παρότι θα φανούν αρκετές δυσκολίες σε θέματα σταδιοδρομίας, η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα είναι ικανοποιητικές για την πορεία σας. Στις οικονομικές σας συναλλαγές, θα υπάρξουν ενδεχομένως καθυστερήσεις και θα δημιουργήσουν ενδοιασμούς για τον ήδη τρόπο διαχείρισης. Η διεξοδική εξέταση των θεμάτων που έχετε να αντιμετωπίσετε θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Βασιστείτε στις ικανότητες και στα εχέγγυά σας, βαδίζοντας πλέον με σταθερά βήματα.

Mithuna (ΔΙΔΥΜΟΙ) 15/06-14/07

Η σταθερότητα και η επιμονή στους στόχους σας, είναι το κλειδί για να ανταπεξέλθετε δυναμικά σε αυτή την περίοδο. Οι εφήμερες αποφάσεις και τα ρίσκα, δεν σας ευνοούν, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε ενέργειες που φέρνουν προσωρινές λύσεις και τα γρήγορα κέρδη. Αξιοποιήστε τα αποθέματά σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Τον Φεβρουάριο θα χρειαστεί να παλέψετε για να κατακτήσετε τους στόχους σας, η στάση αυτή όμως θα σας ωθήσει σε επιτυχίες. Το εργασιακό σας κλίμα μπορεί να εμφανίσει μία δυσμενή κατάσταση και να εμποδίσει επενδύσεις και νέα εγχειρήματα. Η επιτυχία σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα είναι μειωμένη και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί απέναντι στην διαπεραίωσή τους. Όσο αφορά τις εκπαιδευτικές σας προοπτικές, θα πρέπει να αποφύγετε ανταγωνιστικές τάσεις και να προσπαθήσετε να αναπτυχθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Εργαστείτε πιο σκληρά και πιστέψτε στον εαυτό σας. Επαγγελματικά ταξίδια που σχετίζονται με το εξωτερικό θα φέρουν κέρδη που θα ευνοήσουν την σταδιοδρομία σας.  Οι οικογενειακές υποθέσεις θα έχουν μία ομαλότητα και θα πρέπει να είστε διακριτικοί, απέναντι σε απαιτήσεις που θα εμφανιστούν. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή και προσελκύστε με ειλικρίνεια τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μικρές εντάσεις μπορεί να δημιουργήσουν οι οικονομικές δυσκολίες, απλά διαχειριστείτε τις με ψυχραιμία.

Karka (ΚΑΡΚΙΝΟΣ) 15/07-14/08

Οι αλλαγές στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, δεν θα σας βρουν συναινετικούς. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα είναι ποικίλες και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε σταθεροί σε ενέργειες που έχουν επιφέρει στο παρελθόν θετικά αποτελέσματα. Η αντοχή και η επιμονή, στο να μάχεστε προκλήσεις θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία και δεν είναι απίθανο να αυξηθούν τα κέρδη σας. Σε επενδύσεις ή συμφωνίες που έχετε στο πλάνο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που έχετε προγραμματίσει. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ελεύθερα και μην ασκείτε πίεση, όταν αυτό δεν χρειάζεται. Η διατήρηση ενός ομαλού κλίματος στο εργασιακό περιβάλλον, θα αφήσει το περιθώριο να επανεξετάσετε θέματα του παρελθόντος. Η διευθέτηση τέτοιων θεμάτων, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.  Αποφύγετε εμμονές και αρνητικές συμπεριφορές, απλά διατηρείστε τον έλεγχο σε τέτοιες καταστάσεις. Οι στόχοι που έχετε επάνω στην εκπαίδευση και στην ανώτερη γνώση, θα σας ωθήσουν να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες. Η ερωτική σας ζωή, θα βελτιωθεί και θα εξισορροπήσετε διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν. Η διάθεση να αλλάξετε οπτική απέναντι στα πράγματα και να τα δείτε πιο αισιόδοξα, θα προσεγγίσει το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και οργανώστε κοινά ενδιαφέροντα με το ταίρι σας, που θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας.

Simha (ΛΕΩΝ) 15/08-15/09

Ο Φεβρουάριος είναι ένας ανατρεπτικός μήνας και οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα οριοθετήσουν το αποτέλεσμα. Παρ’ ότι τα επαγγελματικά σας θα έχουν μία λαμπρή πορεία και οι προοπτικές που θα σας δοθούν θα σας ενθουσιάσουν, ταυτόχρονα θα αυξήσετε τις ώρες εργασίες και η τάση αυτή μπορεί να σας κουράσει σωματικά και ψυχολογικά. Είναι μία περίοδο που πρόκειται να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις και ίσως, η επέκταση των σχεδίων σας να μείνει στάσιμη προς το παρόν. Η αίσθηση ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν το σκοπό σας, μπορεί να δημιουργήσει αναστολές και αμφιβολίες. Σταθείτε στα προγράμματα που έχετε κάνει και εξετάστε τα από μία ευρύτερη οπτική. Η συναδελφικότητα και η ομαλή συνεργασία με τα άτομα που σας περιβάλλουν, θα βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε στόχους, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας σε ανούσιες ενέργειες. Τα οικονομικά σας θα δεχθούν μείωση και αυτό μπορεί να σας αποθαρρύνει, η οργάνωση όμως και η πειθαρχία θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Ότι αφορά το εκπαιδευτικό σας, οι προσπάθειες θα πρέπει να είναι ανάλογες για να πετύχετε τους στόχους σας. Η προπόνηση και η προσπάθεια είναι το κλειδί για να ανακτηθούν οι δυνάμεις σας και να ακολουθήσετε πλάνα που έχετε στο μυαλό σας. Ενδεχόμενα ταξίδια στο εξωτερικό ή σε μακρινές αποστάσεις αυτή την περίοδο, θα βρουν αρκετά εμπόδια. Οικογενειακές υποθέσεις θα αποκτήσουν περισσότερη ένταση και θα πρέπει να τις χειριστείτε με διπλωματία. Αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις και μην εμβαθύνετε σε θέματα, όταν δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε. Ο μήνας, δεν ευνοεί οριστικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι στις αλλαγές που θα προκύψουν και εστιάστε σε λάθη του παρελθόντος.

Kanya (ΠΑΡΘΕΝΟΣ) 16/09-15/10

Οι αντιπαραθέσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και ιδίως στον επαγγελματικό σας χώρο, απαιτούν έναν διαφορετικό σχεδιασμό. Προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις που θα αναβάλλουν τις αρνητικές καταστάσεις για μία μεταγενέστερη και πιο ευνοϊκή περίοδο. Μείνετε ψύχραιμοι απέναντι σε αλλαγές που δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε. Σε δανειοληπτικές ενέργειες που εκκρεμούν από το παρελθόν, ίσως η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ολοκληρωθούν. Προγραμματίστε σχέδια και εξετάστε νέες προοπτικές που θα σας ευνοήσουν στο μέλλον. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα αυξηθούν και η προσοχή σας θα πρέπει να είναι προσηλωμένη σε αλλαγές ή προκλήσεις. Μπορεί να δυσκολευτείτε σε κέρδη που έχετε στο πλάνο σας και αυτό, μπορεί να είναι αποθαρρυντικό. Οι επαφές με καινούργια άτομα θα είναι ωφέλιμες, αλλά μην ξεχνάτε να βασίζεστε στις δικές σας προσπάθειες και δεξιότητες. Όσοι επιδιώκετε να βελτιωθείτε στον καλλιτεχνικό χώρο, θα έχετε νέες ευκαιρίες που θα σας ενθαρρύνουν να δείτε μακροχρόνια τα σχέδιά σας. Εάν η εργασία σας απαιτεί να μεταβαίνετε σε διαφορετικές πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό, θα πρέπει να την οργανώσετε, έτσι ώστε να μην πάθετε υπερκόπωση. Η οικογενειακή σας ζωή δεν θα ακολουθήσει την πορεία που έχετε στο μυαλό σας, και η υπομονή είναι το κλειδί για να ανταπεξέλθετε σε δυσκολίες. Απομακρυνθείτε από πράγματα που σας αποθαρρύνουν και μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να εισβάλλουν στην σχέση σας. Η διατροφή και η άθληση θα είναι αρωγοί για την υγεία σας.

Thula (ΖΥΓΟΣ) 16/10-14/11

Η ενεργητικότητα και η ζωτικότητα που θα δείξετε καθ΄όλη την διάρκεια του μήνα θα σας κρατήσουν συναισθηματικά και διανοητικά σε ένα καλό επίπεδο. Μπορεί να εμφανιστούν αρκετές δυσκολίες και αλλαγές, αλλά η αισιοδοξία θα σας κρατήσει σε ένα καλό επίπεδο. Οι προοπτικές αυτή την περίοδο για τα οικονομικά σας θα είναι μειωμένες και θα περάσετε μία δύσκολη φάση. Θα εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους που έχετε οργανώσει. Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που είναι να υλοποιηθούν, καλό θα ήταν να τις επανεξετάσετε και να τις μεταφέρετε για αργότερα. Διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ και αποφύγετε αθέμιτους ανταγωνισμούς. Υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακείτε σε σχέδια που έχουν αρνητικό υπόβαθρο, γι’ αυτό ακούστε την διαίσθησή σας, πριν από κάθε απόφαση. Μία σχέση που δεν την υπολογίζατε στο παρελθόν μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική, ιδίως  στον εργασιακό σας χώρο. Οι συμβουλές από έμπιστα πρόσωπα θα βοηθούσαν να βγείτε από το  αδιέξοδο. Η υποστήριξη που θα λάβετε από συνεργάτες και ιδίως από άτομα του γυναικείου φύλου, θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Μία νέα προοπτική θα επεξεργαστείτε σε θέματα εκπαιδευτικά ή ανώτερης γνώσης. Ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχής, θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο και μπορεί να προέκυπταν και κερδοφόρα. Οι οικογενειακές ή ερωτικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά και θα αναγνωρίσετε τα συναισθήματα των άλλων. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί και για τις περιπτώσεις που έχουν αντέξει στον χρόνο θα επισημοποιηθούν.

Vrischika (ΣΚΟΡΠΙΟΣ) 15/11-14/12

Η περίοδος αυτή θα είναι ένας αγώνας για σας, όπου θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο σε εκκρεμείς στόχους και θα δείτε τις εξελίξεις από ένα ευρύ φάσμα. Αξιολογήστε τις παραγωγικές σας δυνάμεις και μπορεί να εκπλαγείτε, αν παρατηρήσετε τις αντοχές και τις δυνατότητες σας. Διατηρείστε το μυαλό και το σώμα σας σε ισορροπία, και βάλτε την διατροφή και την άθληση στην ζωή σας. Προσοχή σε λοιμώξεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, ιδίως με την περιοχή του θώρακα ή των πνευμόνων, στο ενδεχόμενο που θα συμβούν, απλά αντιμετωπίστε το αμέσως. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, μπορεί να μην είναι ενθαρρυντικό για να επεκτείνετε τις προσδοκίες και τις ενάρξεις νέων εγχειρημάτων. Θυμηθείτε ότι, η περίοδος δεν είναι τόσο ευνοϊκή και καλό θα ήταν να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Τα γεγονότα που θα εξελιχθούν θα βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την κατάσταση σας και τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας προσπαθειών, και ίσως νιώσετε ότι από πλευρά σας στοχεύετε σε λάθος σημείο. Ο επαναπροσδιορισμός σε στόχους και αναζητήσεις θα βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε και να ξεκαθαρίσετε, τι σας κάνει ευτυχισμένος. Η επιδεξιότητα και η διπλωματία που θα δείξετε στις δύσκολες καταστάσεις, θα μπορέσουν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση είναι το κλειδί για να πετύχετε τους στόχους στον εκπαιδευτικό και μορφωτικό τομέα. Μεγαλύτερη προσπάθεια θα καταβάλουν άτομα που ασχολούνται με τις τέχνες, την λογιστική και την δημοσιογραφία. Η συμπεριφορά σας θα είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στην ερωτική σας ζωή, η επικοινωνία θα βελτιωθεί και θα βρείτε κοινούς στόχους με τον σύντροφό σας. Οι εντάσεις θα εξισορροπηθούν και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Dhanu (Τοξότης)15/12-13/01

Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είναι ευνοϊκές, παρ’ ότι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Τα υπάρχουσα σχέδια μέσω αυστηρού προγραμματισμού, θα σας επιτρέψουν να διακριθείτε και να λάβετε επιβράβευση. Οι εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό, θα αποφέρουν αρκετά κέρδη, εφόσον διατηρείτε την προσοχή σας συγκεντρωμένα και δεν αποσπάται από επιπόλαιες σκέψεις. Η πρόθεση να δουλέψετε σκληρά και να βελτιωθείτε στον επαγγελματικό τομέα, θα καρποφορήσει και θα ανανεώσει τον ψυχικό σας κόσμο. Σε δύσκολες καταστάσεις μείνετε προσεκτικοί και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να διαχειρίζονται τα δικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας θα εμφανίσουν παροδικές εντάσεις, οι οποίες κάποιες φορές, θα εξασθενούν την ενέργειά σας. Στον οικονομικό σας παράγοντα θα υπάρξουν μικρές ανατροπές που θα νιώσετε ότι δεν είστε στην κατάλληλη ψυχολογική θέση για να τις αντιμετωπίσετε. Σχεδιάστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και αποφύγετε περιττά έξοδα και δαπάνες. Εξασφαλίστε μέρες ανάπαυλες, ώστε να βοηθήσετε το σώμα και τον νου σας να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Η υγεία σας, είναι σημαντική και μην ξεχνάτε να την φροντίζετε και να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις, αν αυτό χρειάζεται. Οι εκπαιδευτικές αναζητήσεις θα σας αφήσουν ένα ευχάριστο χρώμα αυτή την περίοδο και θα εμπνευστείτε με νέες δημιουργικές ενασχολήσεις. Ο καλλιτεχνικός χώρος θα σας έλκει περισσότερο και ενδεχομένως να σημειώσετε επιτυχία. Μειώστε λίγο τις απαιτήσεις σας, ιδίως σε θέματα που αφορούν την πολυτέλεια και βαδίστε με βάση τα δεδομένα σας και όχι να ονειρεύεστε καταστάσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Θέματα σχέσεων, σε προσωπικό, οικογενειακό, φιλικό, ερωτικό περιβάλλον, θα έχουν την δυνατότητα να εξομαλυνθούν και να πάρουν μία ευχάριστη τροπή. Η στροφή που θα κάνετε προς τα κοντινά ή αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δώσει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που στο παρελθόν δημιουργούσαν μεγάλη ένταση και θυμό, ανάμεσά σας.

Makara (Αιγόκερως)14/01-12/02

Η περίοδος του Φεβρουαρίου, θα είναι ένα μικρό σταμάτημα για εσάς, καθώς η ολοκλήρωση και η επίτευξη των στόχων σας, θα μεταφερθούν στο προσεχές μέλλον. Η εργατικότητα και η πειθαρχία απέναντι στα πράγματα και γενικότερα στις προκλήσεις που παρουσιάζονται, θα είναι στοιχεία που μπορείτε να στηρίξετε τις προσδοκίες σας. Ο μήνας αυτός από την μία μπορεί να σας φρενάρει στην υλοποίηση των σχεδίων σας, από την άλλη όμως σας δίνει το έναυσμα να καταβάλλετε τις απαραίτητες προσπάθειες που θα φέρουν στο μέλλον θετικά αποτελέσματα. Συναλλαγές και δανειοληψίες, δεν θα συνεχιστούν με τον τρόπο που έχετε στο μυαλό σας, αλλά θα σας δοθεί το περιθώριο να επανεξετάσετε στοιχεία και δεδομένα και να οδηγηθείτε με έναν πιο δυναμικό τρόπο. Μπορεί να είναι μία λιτή περίοδο για σας, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να διαχειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία. Η προσήλωση που θα δείξετε σε πλάνα που έχετε προσχεδιάσει και το ενδιαφέρον για να τα εξελίξετε, θα δημιουργήσει νέους κώδικες επικοινωνίας με τα άτομα που συνδέεστε. Η προσπάθεια και η σκληρή δουλεία που είστε διατεθειμένοι να καταβάλετε θα είναι μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα και η στάση αυτή, θα αποφέρει κέρδη και μακροχρόνια επιτυχία. Οι εκπαιδευτικές σας προοπτικές θα απαιτήσουν υπομονή και επιμονή, ιδίως σε άτομα που ασχολούνται με την ιατρική, ξένες γλώσσες και επικοινωνίας. Καλό θα ήταν να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ταξίδια ή αναψυχής, δεδομένου ότι, οι αντιξοότητες που θα εμφανιστούν δεν θα σας αφήσουν να λειτουργήσετε ελεύθερα. Οι σχέσεις σας θα παρουσιάσουν μικρές ρήξεις, εξαιτίας της οικονομικής πτώσης, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνονται σε ομαλό κλίμα. Η ατμόσφαιρα στην οικογένεια ή σε μακροχρόνιες σχέσεις, ενδεχομένως να επιβαρυνθεί, καθώς οι διαμάχες και οι εντάσεις θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει.

Kumbha (Υδροχόος)13/02-12/03

Οι αλλαγές που υπήρξαν στο παρελθόν, θα έχουν την δυνατότητα να ξεκαθαριστούν αυτή την περίοδο. Οι απαιτήσεις για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, δεν θα είναι μόνο αυτές που θα σταθούν ως βάθρο για την εκτέλεσή τους, αλλά θα συνάδουν και οι συνθήκες που θα εμφανιστούν. Ο τρόπος επομένως που θα διαχειριστείτε τα πράγματα και οι επιλογές που θα κάνετε, θα είναι αυτά που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Αποφύγετε τοξικά άτομα που επιβαρύνουν την ψυχολογία και τις σκέψεις σας, και εστιάστε στα δικά σας «θέλω» και επιθυμίες. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε για την αύξηση των οικονομικών σας, δεν θα αποδώσουν με τους ρυθμούς που εσείς αναμένετε. Μπορεί να χρειαστεί να παλέψετε περισσότερο και να εστιάσετε με πειθαρχία και υπομονή, απέναντι στους στόχους που έχετε θέσει. Σε επενδύσεις, συμβόλαια και συμφωνίες, θα πρέπει να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να μείνετε στάσιμοι, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί τα ρίσκα και τις νέες ενάρξεις. Το κλίμα μεταξύ των συνεργατών σας δεν θα είναι σε αρμονία και μικρές αναταραχές θα εμποδίζουν την επικοινωνία σας. Προσπαθήστε να προβλέψετε σημεία που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα και να τα αποφύγετε. Συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα που με την καθοδήγησή τους, θα βγείτε από το αδιέξοδο. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας χαρίσουν ευκαιρίες που θα βελτιωθούν τα επαγγελματικά σας. Αντιπαραθέσεις με το συγγενικό περιβάλλον θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στην σχέση σας. Μείνετε υπομονετικοί και αρνηθείτε προκλήσεις κάθε είδους, που θα σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Θέματα μακροχρόνιων σχέσεων, θα φέρουν ρήξεις και θα ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος που δεν επέτρεψαν την ομαλή επικοινωνία.

Meena (Ιχθύες)13/03-12/04

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας τυχερός μήνας, αφού μέσω των αλλαγών που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, θα πάρουν μία καλή τροπή τα πράγματα στην ζωή σας. Ενδεχομένως θα υπάρξει βοήθεια από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, σε συμβουλευτικό ή οικονομικό σκέλος και θα καθοδηγηθούν τα σχέδιά σας με ομαλό τρόπο. Η τόλμη και το θάρρος, είναι στοιχεία που θα φέρουν θετικές αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα και θα λάβετε αποδοχή από ανώτερα στελέχη. Η διπλωματική στάση και η τάση να ελίσσεστε σε δυσκολίες, θα ευνοήσουν την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας και θα ενεργοποιήσουν πιο γρήγορα τα σχέδια που έχετε στο πλάνο σας. Προγραμματίστε τι θέλετε να κάνετε και ορίστε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τις δραστηριότητές σας, ώστε να μην υπερβάλλετε. Πνευματικές αναζητήσεις θα βοηθήσουν την ψυχολογία και τα συναισθήματα σας και θα εστιάσετε στο κέντρο σας. Ένας πνευματικός καθοδηγητής, θα βοηθήσει να έχετε αρμονία και γαλήνη στον εσωτερικό σας κόσμο. Οι προοπτικές σας θα είναι ενθαρρυντικές, αφού η διάθεσή σας θα είναι χαρούμενη και οι προσπάθειές σας θα ευεργετηθούν. Τα οικονομικά σας θα αυξηθούν και θα αποκομίσετε μεγαλύτερα οφέλη από αυτά που αναμένετε. Επενδύσεις και η έναρξη νέων εγχειρημάτων θα έχουν την απόδοση των προσπαθειών σας. Σε θέματα εκπαίδευσης, θα πρέπει να μείνετε υπομονετικοί και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Σε θέματα σχέσεων, δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από θυμό, επαναπροσδιορίσετε την θέση σας όταν χρειάζεται. Μπορεί οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις, να παραμείνουν για μεγάλο διάστημα, γι’ αυτό μείνετε προσεκτικοί σε κάθε απόφαση που θέλετε να πάρετε. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση