ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 27/10 ΕΩΣ 02/11/2014

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 27/10 ΕΩΣ 02/11/2014
Spread the love

20140118_52da2fc851243

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος, παραγωγική και γεμάτη ενθουσιασμό. Ο ανάδρομος Ουρανός ίσως δώσει το κίνητρο για αλλαγές που είναι προϊόν δικής σου επιθυμίας. Ο Άρης στον Αιγόκερω εγκαινιάζει τη δράση, αλλά και την ένταση στον επαγγελματικό στίβο.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις αλλαγές τις οποίες αντιμετωπίζεις πάντα με δυστροπία. Ο Άρης στον Αιγόκερω ενισχύει το πνεύμα και πιθανόν να προγραμματίσεις ταξίδια στο εξωτερικό όπου θα συνδυάσεις ψυχαγωγία και επαγγελματική δραστηριότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής επέστρεψε ορθόδρομος για να επηρεάσει  το επικοινωνιακό σου κομμάτι που είναι αυτό που περισσότερο σε ενδιαφέρει.  Ο Ουρανός ανάδρομος ίσως φέρει up and down στη διάθεσή σου. Φλέρταρε και δεν θα χάσεις ήδη από τη Δευτέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις αυτό που περισσότερο επιθυμείτε.  Αισθηματική ασφάλεια  και τα χρήματα δεν θα σου λείψουν αρκεί να ξέρεις να κάνεις σωστές κινήσεις  χωρίς να υποταχτείς στη μανία για σπατάλη που ενίοτε σε διακατέχει. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει σε νομικά θέματα που προφανώς ανακύψουν.

ΛΕΩΝ

Με το Δία στο ζώδιό σου θα έχεις απρόσμενες αλλαγές και δημιουργικά σχέδια  στον κοινωνικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα. Φυσικά δεν θα περιμένεις το μάνα εξ ουρανού, αλλά θα δραστηριοποιηθείς για να εφαρμοστεί το ευλογημένο «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εβδομάδα βαθιάς ενδοσκόπησης που την διακατέχει ορθή σκέψη και πλήρης διαύγεια. Μπορείς να έχεις επιτυχείς συναντήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Ανατροπές στις σχέσεις είναι πιθανές για αυτό μετρίασε την κτητικότητα που δεν είναι χαρακτηριστικό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο διακαής πόθος να έχεις αρμονία στις σχέσεις και στον περίγυρο δεν είναι πάντα εφικτό καθότι συμμετέχει δυναμικά ένας Άρης στον Αιγόκερω. Προσοχή στα θέματα της οικογενειακής εστίας. Στο τέλος της εβδομάδας ευνοείται η επιθυμία για αλλαγές στη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει εγκαινιάσει την περίοδο των γενεθλίων σου. Άφησε πίσω σου τις δυσκολίες του ανάδρομου Ερμή και συγκεντρώσου στην  ευεργετική επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Εάν είσαι μόνος δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και να αυξηθεί το δυναμικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αρης στον Αιγόκερω προωθεί τα σχέδια στον οικονομικό τομέα σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Αιγόκερω την Πέμπτη. Ενισχύεται η ανταγωνιστική σου διάθεση από τον Πλούτωνα. Στο  τέλος της εβδομάδας μπορείς να προγραμματίσεις ταξίδια επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου γίνεσαι αποφασιστικός. Ίσως κάνεις επαναστατικές παρεμβάσεις στην οικογενειακή εστία που δεν ωφελούν πουθενά. Φίλοι σε βοηθούν και βελτιώνεται η διάθεσή σου από την Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και νοιώθεις καλύτερα στο χώρο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην φοβάσαι να ρισκάρεις. Νοιώθεις ότι αυξάνονται οι  επαγγελματικές υποχρεώσεις σου με τη διεύλεση του Κρόνου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ενισχύεται η άνοδος στον επαγγελματικό στίβο κυρίως με ό τι έχει να κάνει με το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Έχει δρομολογηθεί καθοριστικός τρόπος αλλαγής στις κοινωνικές σου επαφές. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού σε εμποδίζει να ρυθμίσεις με σταθερότητα τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Είσαι πρόθυμος στις αλλαγές. Πρόσεχε τις συγκρούσεις στον επαγγελματικό στίβο.

Emeis Magazine

Αφήστε μια απάντηση