«Άνω Κάτω» στο θέατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού

«Άνω Κάτω» στο θέατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού
Spread the love

Ο Αλέξης είναι ένας άντρας που τα έχει όλα στην ζωή του. Χρήματα, υγεία, γοητεία, φίλους και μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Η ζωή του όμως θα γίνει ΑΝΩ ΚΑΤΩ καθώς σε μια στιγμή θα χάσει, ότι με τόσο κόπο είχε αποκτήσει.

Τα χρήματα, την υγεία του, αλλά και την.. μαγεία του στο γυναικείο φύλο. Μέσα σε όλα αυτά, η αδελφή του από το χωριό θα έρθει για να μπλέξει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη με μια Πρόεδρο αλλά και ένα φίλο από το χωριό. Το μπλέξιμο δεν έχει τέλος καθώς μια φουρνάρισα ο καλύτερος του φίλος και η κοπέλα του Αλέξη  θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Μια κωμωδία για το νόημα της ζωής και τις πραγματικές της αξίες. Τι  σημαίνει να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις ότι επιθυμείς αλλά και τι αληθινά μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό. 

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Δημήτρης Μητρόπουλος
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ:Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Λαμπάτος, Αλέξανδρος Παρθένης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Vicky Dalli, Βίκυ Μπόλοση, Ίλντα Γκιώνη
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:Δημήτρης Μητρόπουλος

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

ΓΚΑΖΙΛύχνος τέχνης και πολιτισμού

Χαλκιδικής 83

2110121686

«Άνω Κάτω» στο θέατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού

«Άνω Κάτω» στο θέατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού

ΑΠΟ 21/10/2022 ΕΩΣ 23/04/2023

κάθε Παρασκευή, Σάββατο 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15 ευρώ γενική και 12 ευρώ ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, φοιτητές.

ΠΗΓΗ HELLENIC MEDIA GROUP

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση