«Άνω Κάτω» για το θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού»

«Άνω Κάτω» για το θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού»
Spread the love

Πρεμιέρα με την παράσταση «Άνω Κάτω» για το θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού»

Μην τη χάσεις!

Με την κωμωδία καταστάσεων «ΑΝΩ ΚΑΤΩ»

στο θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού» (Χαλκιδικής 83, Αθήνα 118 55, 21 1012 1686) από 21 Οκτωβρίου 2022 στις 9 το βράδυ και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα

Η παράσταση είναι μια παραγωγή του Ηρακλή Λάμπρου και είναι σε βασισμένη σε κείμενα και στην σκηνοθεσία του Δημήτρη Μητρόπουλου και παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Λαμπάτος, Αλέξανδρος Παρθένης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Vicky Dalli, Βίκυ Μπόλοση, Ίλντα Γκιώνη.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Αλέξης είναι ένας άντρας που τα έχει όλα στην ζωή του. Χρήματα, υγεία, γοητεία, φίλους και μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Η ζωή του όμως θα γίνει ΑΝΩ ΚΑΤΩ καθώς σε μια στιγμή θα χάσει, ότι με τόσο κόπο είχε αποκτήσει.

Τα χρήματα, την υγεία του, αλλά και την.. μαγεία του στο γυναικείο φύλο. Μέσα σε όλα αυτά, η αδελφή του από το χωριό θα έρθει για να μπλέξει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη με μια Πρόεδρο αλλά και ένα φίλο από το χωριό. Το μπλέξιμο δεν έχει τέλος καθώς μια φουρνάρισα ο καλύτερος του φίλος και η κοπέλα του Αλέξη θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Μια κωμωδία για το νόημα της ζωής και τις πραγματικές της αξίες. Τι σημαίνει να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις ότι επιθυμείς αλλά και τι αληθινά μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Η διάρκεια της παράστασης είναι, 95 λεπτά ( χωρίς διάλλειμα).

Οι τιμές των εισιτηριών είναι: 15 ευρώ γενική και 12 ευρώ ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, φοιτητές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ HELLENIC MEDIA GROUP CyberJournalist, ΜΕΛΟΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. (ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Fire Brigade 3B VOULAS EΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Πανελληνιο Σωματειο Ασφαλειας Προσωπων Υποδομων Χρηματαποστολων Ο Οδυσσεας Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Social media στην εταιρεία Olympiada for H2o.com

Αφήστε μια απάντηση